Alla inlägg den 14 juli 2007

Av Kattis - 14 juli 2007 09:15

Har nästan precis klivit upp. Tobbe har redan varit ut med hundarna. Var visst trött idag. Jag åkte med brorsan och hämtade hem Troja igår. Jag grät lite. Hela höger sida är rakad och hon har ett ca två decimeter långt ärr på sidan. Men hon störs mest av tratten. Hon ska gå fem-tio minuters promenader i två månader,alltid i koppel. Sen ska hon rehabiliteras, med bla vatten träning ,massage och stretching. Hon ska även äta ett speciellt foder som är bra för lederna. Det kommer att ta väldigt lång tid för henne innan hon ens kan gå en lite längre promenad. Och just nu får hon äta en massa medicin.

 Äntligen har de fått ett svar på varför hon är halt. Osteochondros. En diagnos. Hon har en led sjukdom och det är bara att göra allt som går så att hon får ett bra liv de åren hon har kvar. Hoppas verkligen att hon blir bra nu.


De har ju fått så olika svar från olika veterinärer. Men så är det, bara för att man är veterinär så betyder ju inte det att de vet allting om allting. Men oftast vet de det! Ibland blir det fel. Man ska inte ge upp. Man ska fortsätta "tjata" tills man är nöjd!!


Vi ska hälsa på henne idag hemma. Hon betyder så mycket för mig den hunden. Vi ska åka till djurfysiokliniken och kolla lite... Mina hundar skulle även de behöva vatten gymnastik. Det är nog det bästa för kroppen.

Troja fick en hundvalp i plysch av oss som en "stackars lilla dej" present och ett grisöra. Hon blev jätte glad! Hon höll den lille plysch hunden i munnen på vägen hem. Tant's lilla sööt nooos!!!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards