Alla inlägg den 9 juli 2007

Av Kattis - 9 juli 2007 13:38

I morse åkte jag ut med ett gäng duktiga människor ut i skogen och spårade. Det var så himla roligt. Det är intressant att se sin egen hund jobba men även lärorikt att se andras. Nemo fick ett spår som en annan person gått ut. Har jag inte gjort förr eftersom matte är för lat och inte spårar så mycket. Han brukar vara för snabb och då slarvar han ibland med apporterna. Men inte idag! Han spårade jätte bra och fann alla pinnarna. Han var nogrann och hade en jätte bra fart i spåret. Här ska tränas så att vi kan starta appellen igen! Skulle vara skoj att få tävla ett lägre spår någon gång...


Jag lade ett spår till Wilma. Två vinklar och det blev inte så långt. Men hon hade så bråttom och var tok-ivrig så hon hoppade mest fram i skogen och missade apporterna men tog slutet. Det var jobbigt för henne i höga gräset och över stock och sten. Men hon tycker att det är super roligt. Nästa gång ska hon få ett mycket längre spår med många apporter fler vinklar och i lite enklare terräng.


Vi gjorde uppletande också. Nemo trodde att han skulle söka dummies så när han hittade en grej blev han lite fundersam och gick och kissade istället. Men sen skickade jag honom två gånger och då kom han in som han skulle. Wilma fick även hon gå i uppletande rutan. Tillsammans med en annan hund. Det gick bra och hon kom in med sakerna. Men sen blev det  kortslutning, hon blev nog trött, för då satte hon igång att skälla.


Tack för en jätte rolig förmiddag i skogen!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards