Alla inlägg under oktober 2009

Av Kattis - 27 oktober 2009 20:07

......på att vara irriterad. Men det gör jag alltför ofta. Onödigt tråkig är vad jag är. Har nyss varit ut på en dryg timmes promenad med Nemo. På vägen mötte jag tre killar. Kan de ha varit i arton tjugo år nånting?!! De stod och flammsade när vi kom. Precis när vi passerade stod en av dem och gjorde konstiga läten och "larvade" sig. Jag sa åt Nemo att hålla sig "hääär"....han tyckte det var svårt för han blev ju nyfiken på den där personen. Men när jag gått förbi gick personen lite efter och satte sig på huk på något vis... Då blev jag lite rädd faktiskt. Vände mig om. Nemo ställde sig mitt framför mig och bara glodde på dem. Då tänkte jag att det är nog bäst att jag säger nåt...smart..... Det gick inte så bra. Jag hävde ur mig att det inte var så bra att hålla på så där.... -Den här hunden må se liten ut men han är skyddstränad! Sen tänkte jag att men herregud! Vad är det jag säger, jag ljuger ju! Pinsamt! Jag bara vände och gick sen......


Lite senare på promenaden mötte vi ett ungt par med en hund. Vi kom runt ett krön liksom så vi såg inte riktigt varandra. Vi stannade till och jag satte Nemo ner. Hon orkade inte riktigt hålla i hunden som minst sagt var rabiat. Vet inte alls var det var för ras, men den såg inte så kul utRynkar på näsan, den innehöll nåt som iaf inte jag gillar. Hon liksom försökte...se obekymmrad ut...men det blev minst sagt besvärligt. Hon fick be killen ta hunden för hon orkade inte hålla i den. Frågade om jag skulle passera, det var en aning trångt liksom där vi stod. Men se det var inte nödvändigt tyckte hon och himmlade med ögonen och ruskade på håret. Sen så säger människan... -Om de hade fått hälsa på en gång så hade det inte blivit såhär!


URSÄKTA!!!!!!!!!!!!!!!!!  Helt säkert är att det var det DUMMASTE jag har hört! Jag teg och gick vidare. Grrrrr........fy vad dumt! Ja...Kattis har visst tråkiga veckan! Men visst var det en märklig kommentar??



Av Kattis - 27 oktober 2009 17:42

Kom hem från jobbet. Hoppade in i duschen. Innifrån badrummet hör jag hur det smäller utanför. FYRVERKERIER! Blir så jäkla arg. På med kläder och skor halft på sniskan. Sprang ut på gårdsplanen för att försöka lista ut vart det kom ifrån. Lukten hängde liksom kvar i luften. Wilma irrar omkring i huset, jätte orolig. Så förbannat onödigt! Så förbannat dumt! Det är två månader kvar till nyårsafton. Jag blir så arg så arg! Som tur var så small det inget mer sen. Som tur var så följde Wilma med ut en stund för att åtminstonde våga kissa. Men hon lär inte vara så lätt att få med sig ut nu. Vi försöker oss på en sväng lite senare. Förhoppningsvis följer hon med mig på morgon promenaden i morgon bitti. Då smäller det inte iaf!

Av Kattis - 26 oktober 2009 20:12

Onödigt men allt för att piffa upp vardagen. Har kanske ältat det här flera gånger här i bloggen? Nåväl, jag har lärt Nemo att hämta sin mat bytta när det är dags för mat. Han är så gullig när han tar den i sin mun och sätter sig fint och väntar på att jag ska fylla den med något smarrigt. Wilma kan inte det trixet. Hon får sina Royal Canin kulor utslängda på golvet. För hon äter så nedrans fort. Sen är tanken med det att hon ska tugga sin mat. Men Wilma tuggar sällan eller rättare sagt aldrig det hon stoppar i munnen. Det sväljs bara ner rätt å slätt!       

Av Kattis - 26 oktober 2009 19:19

Slutade lite tidigare idag. Åkte och handlade efter jobbet. Sen bar det av hemmåt. Bytte om. Sen åkte vi och träffade Jenny och Diezel. Vi tränade idag...igen. Bra gick det också. Det blev lite rutan träning idag igen. Gick jätte bra. Jenny stod brevid och kommenterade och sa vad hon tyckte och tänkte. Mycket effektivt och bra. Toppen Jenny! Han förstår att han ska stå still och inte hitta på egna saker om jag är tyst. Nemo fick också träna på att apportera. Han kan ju det utan och innan på sätt och vis. Men sen operationen har han börjat ta den mellan framtänderna. Han gjorde det innan också men av andra orsaker. Nu har han ju inte alla tänder och på nåt vis så greppar han den med hörntänderna. Då blir allting snett. Vi måste träna på riktiga fasttaganden. Jag har varit lite slarvig där. Jenny och Diezel körde en del fotgående idag. Han gick som en klocka idag pojken! Så roligt. De har börjat svänga lite åt vänster och höger också. Vänster är svårt sa Diezel idag. Efetr träningen tog vi en promenad i skogen. Wilma fick träna idag också. Hon var rackarns duktig. Hon både apporterade och kunde rutan utan att skälla! Duktig liten vovve. Hon lyckades ta sig in i min ryggsäck och gluffsa i sig godis också. Hon fullkommligt vräker i sig! Mindre duktig vovve.... Ja ja allt kan ju inte gå bra alla gånger. Läste dagens inlägg för ett år sedan. För ett år sedan idag tog jag och Nemo vårat tredje första pris i klass II och därmed LPII. Vilket lyckorus! Nu jäklar ska vi ligga i med lydnaden så att vi kan ta trean någon gång. Ha det bra alla!!Skrattande

Av Kattis - 25 oktober 2009 17:57

Idag har jag varit lugn hela dagen. Inga måsten. Vaknade. Tog en timmes sväng med hundarna. Hem, käkade frukost. Städade och gjorde fint hemma. Åkte in till klubben. Tränade med Jenny. Det gick bra för Diezel och Jenny, han var samlad och ganska lugn idag. Nemo var tossig, för vår träning är det en stor fördel. Vi tränade på rutan. Det var bra att Jenny stod brevid, fick bra ideer på hur jag ska träna. Ja han tjorvar lite.... Han kan inte stå still. Han står några sekunder sen börjar han lubba runt. Backar hoppar åt sidan mm. Han försöker ju lista ut vad jag vill. Och det brukar ju löna sig att försöka själv! Nåväl, det gick jätte bra iaf. Vittrings apporteringen gick också super bra! Han nosade men tog inte upp annat än den rätta pinnen. Mattes jätte duktiga pojke!! Så kul. Sen övade vi på läggande på avstånd, Nemo vill helst göra saker vid mig ska tilläggas. Så då kan det bli svårt. Efteråt gjorde vi en platsliggning. Men Nemo fick sitta. Han tyckte det var trist....men satt fint kvar iaf. Nu måste jag ligga i. För jag är extremt tävlings sugen! Nu är det dax för en kvälls promenad tror jag....


Jag älskar såna här dagar! När man gör allt i sin takt och ....gör vad man vill! Ha en fortsatt bra söndag!

Av Kattis - 24 oktober 2009 23:09

......har jag gjort i kväll. Vi har glott på tv och käkat snask. Kollade på Patrik 1,5. Det är en rätt så bra film tycker jag. Både roligt men också väldigt tragisk och sorglig. Sen somnade jag. Som vanligt så fort det blir senare än vanligt. Jag är den tråkigaste tjejen, men jag klarar inte att vara uppe så sent. I morgon ska jag träna med Jenny på UBK tror jag det blir. Mindre kul är det att det visst ska regna hela dagen. Typ jätte trist. Men allt går med bra kläder. Funderar på om jag ska åka förbi en optiker i morgon också. Kolla ögonen. Annars blir det ju inte gjort. Nu ska vi gå o sussa. Är fortfarande jätte trött.....trots att jag sov ett tag i soffan... Go natt!

Av Kattis - 24 oktober 2009 18:24

Ja där har vi varit idag. I Vingåker. Vart det ligger har jag inte koll på, det var hiskligt långt. Jag och sambon tog med oss vovvarna på en dagstur. Det blev till Vingåker Quality Outlet. Det var stort, det fanns mycket. Men.....det finns i Barkarby också. Vi shoppade lite inte alls mycket. Jag är liksom ingen sån märkes tjej...det finns mycket snygga kläder, men jag betalar inte vad som helst. Jo, jag hade gjort det om jag hade pengarna såklartSkrattande. Hundarna tyckte det var spännande att komma till nya ställen. Trots att det blev ågra timmar i bilen. På vägen hem åkte vi igenom Västerås. Jag gillar Västerås-för där finns Pizza Hut. Och det är det godaste jag vet. Jag bara älskar att käka där, kan vara för att jag är en snask råtta. Ja ja....


När jag kom hem så tog vi en promenad i vanlig ordning. Vi gick där vi vanligtvis inte brukar gå. Genom ett bostads område. En stoooor golden retriever var innan för staketet på en tomt. Han såg oss och tyckte det var spännande. Full fart mot staketet sen skällde han sitt allra värsta. Wilma vek av lite och travade på utan att bry sig. Nemo fick nästan frispel. Jädrans hund! Han spände sig allt han orkade (han ser mest onaturlig och märklig ut när han gör det...) burrade upp kostymen sen tog han sats och liksom gruffade tillbaka och studsade framåt. Störigt! Jädrans Nemo. Han fick en snabb ***** i sidan. Sen fick han böter som hette duga! Jag blev så ARGSkrikandes! Han kom på det sen också....att oj! det var dumt.


I morgon måste jag hinna med här hemma lite. Städning, tvätta. Vill någon träna lite lydnad med oss? En liten stund på tidiga eftermiddagen? Ha en fortsatt bra kväll!

Av Kattis - 22 oktober 2009 19:31

...kursen. Är jag löjlig? Ja den som vill får tycka det. Den som tycker det har antagligen lätt för sig-det har inte jag. Det är därför jag slutade gå i skolan efter nio år. För jag har svårt att sitta och bara "lära mig" saker. Det blir bara blankt i hela huvudet och sen minns jag inte så mycket. Blir stressad och kan i vissa fall må jäkligt dåligt av att jag vet att jag inte hänger med. Ja, det är helt sjukt hur rubbat det är! Önskar att jag älskade det, men tyvärr är det snarare motsatsen... Men jag överlevde....


Sen bar det av hemmåt strax efter fyra. Använde min nya röda Arrak jacka idag när jag var ute på en lång sväng med hundarna. Ååååå vad den är varm o go! I morgon är det fredag. Mys-fredag=massage på jobbet. Mmmm längtar. Nu ska jag gosa lite med vovvarna. Go kväll!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards