Alla inlägg den 6 juni 2008

BAD

Av Kattis - 6 juni 2008 22:55

Var till brorsan i Tärnsjö idag. Han firade 36 årig födelsedag. Det var trevligt. Vi fick hjälpa honom att lasta några grisar som skulle flyttas ut till en hage. Det var intressant. De har typ jätte mycket djur. Grisar, kaniner, får. Katter och en Basenji och arton miljoner myggor och knott. Många barn. De bor idylliskt något avsides kan man säga. Micke har byggt en jätte fin stor altan på framsidan av huset, det var jätte fint. Tobbe har varit och tävlat idag. Gick dåligt, oljetråget gick sönder på bilen. Det var ju synd. Men det går fler tåg.


Jenny, Stefan och jag åkte och badade med hundarna nu på kvällen. Nemo är ju mer fisk än hund ibland. Han älskar att vara i vatten. Wilma badar lite, simmar nån vända eller två. Och ingen annan ska helst vara i vattnet. Tönt rottisen Troja är fortfarande helt övertygad om att hon drunknar om hon blöter ner sig för mycket. Hon går i till magen men absolut inte längre. Idag var hon lite modigare då hennes matte lockade med karameller kunde hon gå i lite längre. Men så fort det kom vatten på ryggen så vände hon och sprang upp.


Jag har inte tränat nåt med hundarna idag. Det har varit så varmt och det har dessutom blivit mycket tränande sista tiden. Nemo kan behöva lite paus. Men bara lite..... Stefan och Jenny var här hos oss nu i kväll. Vi spelade kort och hade trevligt.


Av Kattis - 6 juni 2008 11:21

Hämtade hem bilen igår! Den blev så snygg, riktigt frän= Tobbe hade rätt... Tänk att jag tycker att han som gjort det är såååå proffsig! Skickligt kan man säga! Foto kommer senare. Jag sov på tok för länge idag, det var inte meningen men jag sov ändå till klockan tio. Tobbe åkte på folkrace tävling i morse så han var ut en stund med Wilma och Nemo tidigt i morse. När jag vaknade låg båda två och stirrade på mig och undrade antagligen om jag inte skulle gå upp snart! Nackdelen med att vakna sent är att dagen blir kort, det är så varmt på morgon rundan och att jag själv känner mig lite bakom flötet. Det händer typ tre gånger om året att jag sover så länge, det var väl behövligt kanske. Snart kommer Stefan och Jenny. Vi ska käka frukost tillsammans sen ska vi sticka till stan en stund. Äldsta brorsan fyller ju år idag!

Ha en fortsatt trevlig nationaldag!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards