Alla inlägg under november 2009

Av Kattis - 24 november 2009 21:39

.......så var det kväller igen. Har städat lite. Tobbe gjorde det mesta faktiskt. Har hunnit med en timmes promenad med hundarna. Wilma hängde med idag. Det gillar jag. Det går lite långsamt. Men hon är faktiskt nio år och då får man vara lite långsam. Jag har ont i magen rätt så rejält, så där som man har ibland. har pratat med Jenny nu på kvällen. i morgon ska vi parvla oss iväg till klubben och träna med hundarna. Det hoppas man ju går bra!! Nu är jag så trött. Natti natti!!!

Av Kattis - 24 november 2009 18:26

Städning, shit va trist det är! Har facebookat lite. Ska snart gå ut och motionera. Men jag bara måste fixa lite i huset först. Vill inte! Men seså, här ska inte gnällas. Hare bra ra!

Av Kattis - 24 november 2009 09:04

I går blev det massor av motion. Jag och Nemo var ute två timmar och traskade rask. Känns redan bättre i ryggen trots att jag fortfarande är stel. I dag är jag trött då det blev lite sent igår. Svårt att gå och lägga sig för jag blir pigg av raska rundor med hundarna.... Nåväl. Han inte med att blogga igår. Skulle Facebooka oxå men jag blir helt trött i huvudet! Fattar fortfarande inte riktigt. Sen la sig Tobbe i och grejjade . Nu måste jag sluta!

Av Kattis - 22 november 2009 21:19

Ja här ska brännas fett! Nu har vi varit ut på en kvällis. I spöregnet. Attans vad det regnar. Vi gick iaf 50 minuter. Raskare än raskt! Svetten rann när jag kom hem. Ja det kallar jag motion. Har ju lagt av mig, måste få in vanan igen. I morgon ska jag försöka parvla mig upp klockan fem. Då blir det en rask runda igen. Ja jag har ju inte så många kilon att gå ner..... Men tänk om jag inte går ner något? Fy vad hemskt. Men jag är ju lite tävlings människa. Det ska nog gå. Det som också var roligt idag var att Wilma hängde med utan protester. Lilla loppan tyckte det var ganska skönt med en kvälls runda... Nemo är utslagen nu. Han sover i vanlig ordning vid mattes fötter. Nu ska jag snacka med Tobbe lite grann. Han är så påhittig! Nästa helg ska vi på Stockholm International Horse Show! Shit va coolt. Jag har inte varit på några större häst event nån gång. Inte ens när jag var inbiten häst tjej! De finns säkert en å annan hundpryl också!!! Ska bli så himla roligt. jag varnade Tobbe och sa att det finns risk att den fd häst fanatikern väcks i mig och då kanske jag börjar med en ny hobby!! Hare bra ra!

Av Kattis - 22 november 2009 15:21

A men hallå! Det är ju super knepigt. Bara bilder text och en massa meddelanden överallt. Vad ska jag göra? Skriva? Nån gång ska jag nog lära mig det också.... Nu måste jag städa, ha en bra söndag. i morrn e det måndag. Fyyyy och bläääää......

Av Kattis - 22 november 2009 14:33

Nemo väntar på sin tur! Han hade full koll på vad som var på gång. Snart var det ju hans tur att leta gubbar i skogen. Och vad kan vara roligare än roliga gubbar????


I dag var vi ett gäng som bestod av Ann/Udda, Sara/Benny, Carina/Tonic, Nina/Esther och Nemo och jag som tränade. Vi har varit några gånger vid Ekebyboda men idag träffades vi vid Lunsen. Så bra skog där. Det var en rolig bana. Berg och upp å ner..... Det gick bra för allihopa. I dag tränade jag och Nemo med lösrulle och påvis precis som förra gången. Han hade liiite svårt att lämna figuranten när han tagit rullen. Jag måste vara aktiv och få in honom när han tagit rullen. Carina fick ha en liten lektion för mig om framslag....jag får hjärnsläpp ibland och fattar noll, det blir liksom blankt! Det roliga var att Nemo gick rakt ut och han förstår att det är så det ska vara, ja åtminstonde idag...... Jag kände själv att jag var slarvig vid något tillfälle när jag skickade...men han fixade det så bra ändå. Det blev sju skick idag. Det fick räcka. Ska börja fundera lite på fasta rullen och lydnaden. Jag tror vi kan strama upp det lite nu. Men vi kanske ska vänta nån gång till....


Efteråt tog vi en promenad i skogen. Nemo var lös och fick busa lite med snygga Esther. Vilken pingla tyckte han.


Tack för idag, det var verkligen jätte roligt!!


När jag åkte hem kände jag det dåliga samvetet gnaga inombords. Lilla Wilma! Nu är det så kallt så jag vill inte ha henne i bilen. Hon har fått vara hemma. Så jag åkte in vid IP och la ett spår till henne. Så hon har fått spåra. Oj vad det va skojsigt tyckte Wilma! Jag med! Hon är så fantastiskt duktig i spåret. Hon kom vid sidan av en pinne då letar hon på som en tok tills hon hittar den. Duktiga lilla pluttan!



Av Kattis - 21 november 2009 21:34

Vackert väder. Jenny och jag har varit ute i skogen och spårat med hundarna. Det gick jätte bra, hur kul som helst. Nemo fick ett ganska tjorvigt spår. Han fixade det galant. Diezel är numer ganska säker i spåret, inte alls sådär velig. Han är väldigt noga med att komma in med pinnarna till sin matte. Sen bar det av ut i skogen på promenad. Troja löper. Nemo tyckte att hon var ganska fin =) Han är duktig med löptikar och även om han är intresserad håller han sig på avstånd och låter bli att bry sig............om hon inte råkar hamna mitt framför hans nos...då kan det bli lite svårt.....


Nu har jag skaffat FaceBook! Kul men tyvärr fattar jag inte så mycket?? Men misstänker att jag blir lika beroende av det som av bloggandet.......... Nu är det dags för lite sömn snart!

Av Kattis - 21 november 2009 12:13

Ja! Ska nog börja...redan idag tror jag! Tänk om man inte har några vänner då? Hmmm.... Skoja... Nu ska jag åka till Jenny. Hämta henne, åka tillbaka hit, lägga spår. Ta en promenad...igen.... Ja men jag skriver mer sen... hare ra!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards