Alla inlägg under november 2009

Av Kattis - 13 november 2009 18:45

Är en helt vanlig fredag för mig.........vad jag vet. Det är ofta en bra dag, inte alls oturs dag. Men dagen är ju inte slut än. Är trött som bara den. Hundarna får inte göra något idag. Jätte tråkigt....men jag fungerar inte! Måste få sova! På måndag ska jag jobba med Jessica i Stockholm igen. Det ska bli roligt. Hoppas på att vara piggelin på tisdagen för då ska vi ju ha en timme hundträning med Mia. Då har man inte lust att vara trötter! Nu ska jag lägga mig i soffan. Nu är det ju lite vinter ute. Minus grader och bamse kallt. Brrrrrrrrr.....................

Av Kattis - 12 november 2009 18:06

Det är ju redan torsdag och fredag i morgon. Fredag, härliga fredag! Nu ska vi hälsa på Marina. Hon fyller ju år idag. Wilma har varit knepig idag. Hon vill inte gå ut, inte gå in. Hon tycker inte om den här årstiden, när det är kallt och ruggigt ute. Öööööö.......jag har för övrigt fått beröm på jobbet idag. Det kommer jag leva på lääänge. Då blir det liksom mycket roligare allting. Nu är dessutom semestern till Vemdalen bokad! Vi ska åka slalom. Hur ska det gå???? Men jag ska nog ta mig ner för backen på nåt vis. Ska bara ändra min semester lite. Ska ju vara ledig vecka 1, men nu kanske jag ska flytta fram den lite. Eller vara ledig ändå då? Ähh jag vetekatten, det löser sig. I dag ska jag bara ta en sväng med hundarna, ingen träning. Kattis är för trött i huvudet för det! Go kväll ra!

Av Kattis - 11 november 2009 20:06

Träningen gick inget vidare. Känner mig sur och tråkig idag. Men det var jätte skoj att träffa Anna en stund. Vädret gjorde nog oss alla omotiverade. Suck..............................................
.. Det gick bra för Jenny. Nää god natt! Just det, nästa vecka har jag bokat en lektion med Mia. Jag måste få lite inspiration och motivation. det hoppas jag blir skita kul! Hej då! Näää det låter illa med hej då..... Natti natti!! 

Av Kattis - 10 november 2009 20:58

.......jamen oj vad jobbigt det blev. Det blev tre varv i spåret. Nästan en mil..... ca 8,5 km iaf.... Fruktansvärda uppförsbackar. Hundarna sprang som tokar. Nemo har knäck i öronen och det är liiiite irriterande att han inte lyssnar. En till som hade några knäck i öronen var Mio. Han sprang sprang och sprang......och glömde delvis bort att hans matte var närvarande. Jag tyckte att syrran skulle säga åt honom på skarpen idag. Det är jobbigt och tråkigt men det blir ju bra sen i slutändan. Efter några gånger förstod Mio att matte faktiskt tyckte att han betedde sig illa.....bäst att göra som hon säger tänkte Mio..... Nu är det mest sängen jag har i tankarna. Jag är så trött. Go natt!


Av Kattis - 10 november 2009 17:49

........kommer syrran och hämtar mig. Vi ska ju motionera. Det är kul, så länge voffarna kan vara med. I morse vaknade jag ganska tidigt. Tog en inte lika lång som vanligt promenad i morse. Sen städade jag huset (idiot, klockan halv sex på morgonen...jaaaFörvånad).... Fick veta att jag gjorde en bra arbetsprestation igår. Åååå det gör mig så glad. Har nämt att jag gärna åker och jobbar där igen.... För övrigt har den här dagen varit helt ok. Det ser ut att bli lite sök träning i helgen. Kul, vi ska nog öva med lösrulle då tror jag...Nu ska jag klä mig för promenad! Tjing!

Av Kattis - 9 november 2009 21:01

Kom hem jätte sent från Stockholm idag. Det har varit en ganska tuff dag. Trött i huvudet. Men det har varit jätte roligt. Tack Arne och Jessica för att jag fick följa med och jobba med er!!! Det är roligt att göra nya saker och att lära sig nya saker av duktiga människor. Nu på kvällen har jag inte hunnit med annat än att gå en timma med Nemo. Han har saknat mig jätte mycket idag. Tobbe har haft hand om dom idag. Nemo ville inte gå. Så fort han hörde en bil trodde han att det var matte som kom hem....... Mattes lilla fjant! Nu måste jag sova för att orka upp i morgon bitti. Just det.... I morgon kväll kommer syrran och Kim. Vi ska träffa Annika vid spåret i Skyttorp (tror att det heter så???eller är det Vattholma spåret????). Då ska vi gå med hundarna. Ha det gott!

Av Kattis - 8 november 2009 20:44

Trist att det är söndag. Jag hade gärna varit ledig ett tag till. Men men..... I dag har jag köpt nya skor. Skit snygga. Har dåligt med skor har jag kommit på, och det går ju inte. Vi har varit och fikat hos Tord idag, fars dag och allt ju. Har ätit för mycket idag...smörgåstårta....fikat mm.... Stånk....nu ska jag ta en runda med vovvarna. Har funderingar på att åka på semester några dagar. Bara åka bort. Det är bra för förhållandet har jag hört... Vi har aldrig gjort något tillsammans jag och Tobbe. Sen funderar vi på skid semester. Jag har inte stått på skidor sen jag var typ elva. Skulle vara skita kul ju! Vill göra något, nån som vill hänga med?


Passade på att bada Nemo idag. Han var smutsig efter våran långa runda i morse. Oj vad fin han blev. Sen plockade jag fram saxen och började klippa.. Jisses vilken katastrof. Öronen blev bra resten.....kan inte ens hitta på ord för eländet.............God kväll...

Av Kattis - 8 november 2009 12:58

Åkte till syrran i morse. Vi tog en två och en halv timmas promenad. Nu är jag helt slut. Vi skulle prova en ny väg. Vägen blev lång. Vi fick hitta på lite och gå längs en plöjd åker runt omkring i skogen mm. Jätte mysig skog. Inte direkt några stigar då får man hitta på lite själv. Det var lite si och så med våra lokal sinnen bör tilläggas. Hundarna tyckte det var skit kul i skogen de for som loskor överallt. Vips kom vi fram till ett staket i skogen. Mio passade på att lubba in i hagen. Det visade sig finnas hästar där. Han sprang fram till två stora hästar och skällde ut dem. Men vilken överraskning han fick när det kom en shetlands ponny...ganska sur sådan.... Den tog sats mot Mio och jagade ut honom. Ja jisses vad jag skrattade! Mio tyckte nog bara att han var tuff! Wilma bajsade flera gånger. Men det var inga problem för henne att hänga med. Nemo och Mio lattjade och Mio fick jaga runt Nemo lite.... Shysst av Nemo..... Nu har jag stoppat i min den sista biten smörgåstårta.....det var ju så lite kvar menar jag..... Så nu är det till att ligga en stund i soffan framför tv:n. Just det.......måste duscha Nemo först. Han är ganska smutsig! Tjing tjong!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards