Alla inlägg den 2 mars 2008

Av Kattis - 2 mars 2008 20:20

Vi har varit och besökt min store brorsa i dag. Det var skoj. Han har nämligen en hel drös med grisar. Och jätte söta nyfödda kultingar som jag missade att fota såklart. Men jag och min modiga svarta hund gick in i gris stallet och hälsade på några av dem.... Och vi hälsade lite på den större grisen Greger med. Men vi höll oss på avstånd för han är väldigt stor. Visst har brorsans grisar det bra? De har möjlighet att vara ute i stora hagar och böka och vara naturliga. Det tycker jag är underbart. Nemo var skraj till en början men samlade mod till sig och luktade på deras trynen. Häftigt! Wilma visade alla sina tänder och höll sig på avstånd(därför kom hon inte med på bild). Ska tillägga att grisarna tyckte att vi var väldigt roliga! De var jätte nyfikna och skuttade runt och grymtade!

Av Kattis - 2 mars 2008 20:15

Brorsan och hans fru har ju skaffat hund. Det här är Elvira. Hon är en Basenji valp. Liten och blyg. Visst är hon gullig, hon har åtminstonde stoooora öron. De ska gå kurs på Heby BK. Bra där! Att gå kurs är både skojigt och man lär sig massor.


Ingen bra fotograf som tagit de här bildena inte.....

Av Kattis - 2 mars 2008 19:13

På förmiddagen var vi ut och spårade. Det var jag Carina Anna och Lisa. Det var länge sedan vi spårade och verkligen på tiden om man så säger. Gjorde ett apellspår till Nemo på en äng. Men det känns som om vi är väldigt orutinerade. Det blev vimsigt i början och han gick med näsan mest i luften och vindade på så vis in åtminstonde den första pinnen. Sista vinkeln och sträckan gick däremot skita bra. Då spårade han fint. Jag gick ut Tonics spår. Och gick efter dem i spåret. Han är mer rutinerad och det är häftigt att se en sån hund. Han klarade sitt spår jätte bra. Vi gjorde även lite uppletande. Wilma fick hämta grejjor. Det var lite svårt för jag brukar lägga ut sakerna medans hon ser på så hon var lite förvirrad. När jag skickade henne att leta vände hon och sprang fram till lilla Victoria och ville hellre äta upp hennes äpple. Sen gick det bättre. Det var lite eländig terräng i skogen men hon klarade det fint. Alla var nöjda när vi åkte hem.


Just det....Carina la ut ett litet motivations spår till Nemo med godis och leksak. Hon gick bakom mig och talade om hur jag skulle göra. Det var jätte bra. Så vi kanske kan tävla spår i april.....

Det var jätte kul att spåra och TACK Carina för hjälpen! Du är bra på det här med hund träning du! Hare....

Av Kattis - 2 mars 2008 08:58

Tobbe jag Sussi och Ronny var på teater/musikal igår. Guuud vad det var roligt! Det var bla med Robert Gustafsson, Tommy Körberg, Susanne Reuter, Charlotte Strandberg mm. Vi skrattade hejdlöst åt Robert Gustafsson. Han är underbar. Tommy Körberg sjunger så att man får rysningar. Det var en jätte bra föreställning. Synd bara att man får så satans ont i arslet av stolarna på Cirkus. Trodde jag skulle avlida pga stasning i baken.

Vi åkte ju in några timmar innan för att hinna käka. Åt jätte god mat på en restaurang. Vi hade mycket trevligt. Synd att man inte gör sånt här oftare! Dessutom vill jag åka och shoppa i Stockholm. Finns så balla butiker...


Tobbes pappa var hundvakt åt Wilma och Nemo. De fick även sova där inatt eftersom vi kom hem så sent. När Tobbe kom hem med dem i morse såg de ut att ha ätit lite för mycket...Han har nog varit väldigt generös. Wilma ville inte gå ut i skogen i morse, antar att hon helt enkelt var mätt.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards