Alla inlägg den 25 mars 2008

Av Kattis - 25 mars 2008 15:04

Idag fyller min mellan brorsa Leffe år. Meningen var att vi skulle åka dit och fira honom ikväll. Men jag har ringt och sagt att vi kommer till helgen istället. Då är kanske alla magsjuke baskilusker är borta. Det är så tråkigt att inte fira på självaste födelsedagen bara. Men så blir det ju ibland.


Har försökt att träna lite inne med hundarna. Men jag har liksom ingen ork... Men vi tränade lite apportering och lite läggande. Wilma och Nemo tyckte det var bamse skoj. Och karameller delades ut till höger och vänster. För att piffa upp den här tråkiga dagen så fick de grisöron att knapra på. Nu ska vi glo på tv:n ett tag till.......

Av Kattis - 25 mars 2008 09:20

Känner mig sliten idag efter magsjukan. Men jag mår bättre än igår. Äta går inte alls. Skulle nog må bättre då tror jag, om jag kunde äta. Har varit ut med hundarna en sväng på morgonkvisten. De har inte gjort ett skvatt när jag varit sjuk och är lagom uttråkade. De sprang som idioter när vi var ute. De har ju bara legat och lagrat energi. Är hemma från jobbet idag. Måste bli kry innan jag går å jobbar. Men i morrn ska jag vara mitt vanliga jag tror jag. Vi firade ju påskafton hemma hos syrran. Nån som var där måste ha haft magsjuke baciller med sig för vi var flera som blev magsjuka. Tobbe blev jätte dålig med. Syrran och hennes tre barn och brorsans ungar med. Tror inte att det var matförgiftning. Då hade det gått fortare och fler ändå borde blivit sjuka. Ja, livet är underbart... Men fy vad det är vidrigt att va magsjuk.


Har anmält mig till en appellspår tävling nu. Skulle vra så roligt om vi klarade det och kunde fortsätta med SKOGS SPÅR istället. Måste börja lägga ner lite mer energi på lydnads träningen, jag har varit slapp efter min senaste tävlings flopp. Tappade nog gnistan där tror jag. Men vi ska på't igen!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards