Alla inlägg den 30 mars 2008

Av Kattis - 30 mars 2008 20:05

Åkte ut och la ett appellspår till Nemo. Gjorde som Mia föreslog, lite godisar i spåret och i vinklarna, och en blixt. Det funkade riktigt bra. Är helnöjd. Han missade godisarna som jag lagt i spåret, men det blåste ju en del så spåret hade nog flyttat sig en bit. Det blev lite tok i vinklarna men han leta vidare och kom sen rätt igen. Duttiga killen! När jag kom hem badade jag hundarna. Fy vad de blir skitiga i det här vädret. Så Wilma luktar inte äckel längre. Sen ringde Carina. Vi hade bestämmt att vi skulle träna lite idag. Så vi möttes i skogen där körde vi uppletande. Det gick bra. Tonic var duktig. Villken skillnad från förut! Nemo var jätte duktig, han tycker det är super kul med uppletande. Sen åkte vi igen för att träna lite lydnad på en stor gräs plan. Maria och Chewie kom dit också. Jag och Nemo tränade framförgåendet. Det gick bra första gången, sen blev grabben trött i huvve tror jag. Skulle nog ha låtit bli att träna lydnad idag när vi gjort allt annat också. Framförgåendet gick ju så bra i morse! Nu är Nemo trött. Jag med. Wilma är hungrig. Husse glor på sporten. Nu ska jag se till att han byter tv kanal så att jag med kan se på tv, jag gillar inte sport....

Av Kattis - 30 mars 2008 13:22

Stack in till stan en stund. Till Rusta. Där handlade jag ny inredning till hundarna box på jobbet. Mattor filtar och lite sånt. Nu saknas bara lite små kraffs. Det blev fint i boxen. Leopard och zebra mönstrade plädar hittade jag på Rusta. Undrar hur mycket hundarna bryr sig? Ja ja nu är det lite mysigt tills i morgon i allafall. Köpte bajspåsar och lite roliga pipisar också, går alltid åt.


Wilma har rullat sig i nåt väldigt äckligt. Så hon ska få ett bad. SnuskFia! Hon stinker som värsta stinkbomben. Usch!

Av Kattis - 30 mars 2008 10:29

Vaknade i morse av att Nemo flåsade mig i örat. Då var klockan efter åtta så det var bara att sticka ut med voffarna. Underbart väder, man blir så glad av lite värme och solsken! Vi tog en inte så jätte lång promenad runt samhället och en bit i skogen blev det med. På vägen hem tänkte jag att jag skulle träna lite. Framförgåendet. Hade tillåmed stoppat klickern i jackfickan. Gjorde så att jag låtsas hängde upp snörbollen i trädet, funkade kanon! Fick till jätte bra stannanden. Nu ska vi fortsätta såhär! Övade lite på våra halter som vi fick lite i läxa av Mia att träna på. Det funkade skiiita bra med klicker. Tjohoooo!!!!!

Wilma fick även hon träna. Vi övade på positionen i fotgåendet. Eftersom hon går en aning för långt fram, hon tyckte det var skoj med lite klicker bus på morgon kvisten. Det funkade bra. Sen gjorde vi några inkallningar för det tycker Wilma är såååå roligt! Nemo fick göra lite lägganden också, han vet numer hur man gör, han måste ha återfått minnet! Nu ska vi åka in till stan och shoppa strunt en stund.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards