Alla inlägg den 6 mars 2008

Av Kattis - 6 mars 2008 17:51

Idag har jag varit helt klantig hela dagen. Tappat saker på jobbet och varit helt slapphänt. När jag var ut med hundarna nyss så gick jag vid Tipptoppen. Fick för mig att jag skulle springa upp för den jätte branta slänten. Det var bara det att det var hur lerigt som helst. Så när jag var halvvägs upp så var skorna fulla av lera och tunga som bly. Så det gick fruktansvärt trögt sista biten. När jag väl var uppe försökte jag sparka bort leran från skorna. Då flög höger dojjan iväg. Den landade låååångt bort, antagligen flög den så långt för den va så tung. Där stog jag på ett ben och fick hoppa fram på ett ben. Jag lyckas jämt! Hur lätt va de ra... Tänkte dessutom att jag har ju två duktiga vovvar som gillar att hämta saker, kanske kunde de hämta dojjan? Men de hoppade omkring helt extas och undrade vad jag höll på med. De hade skita kul. Insåg att det var bara att hämta den själv. Det slutade med att jag var tvungen att sätta ner foten i leran för jag höll på att trilla. Slaffs! Blött och kallt blev det om sockan, buääää.... Det var ingen höjdare att gå hem sen kan tilläggas. Kallt om fossingen! Och lerigt, fy vad det va äckligt...



Av Kattis - 6 mars 2008 05:58

Vaknade tidigt i morse. Tog en runda med vovvarna. Inte lika långt som vanligt. Men vi gick en bit trots allt. Jisses! Hela backen är täckt av snö. Mysigt på ett sätt för det blir ljust. Men det är så deprimerande. Vill ju ha vår nu!

Har bestämt mig nu för våra tävlings planer. Det kommer att bli såhär. En start till i tvåan i slutet på mars. Om det resulterar i ett första pris satsar vi på ett LP. Men om det inte gör det så blir det sista tvåan. Så from nu ska vi träna på appellen. Och så ska jag anmäla till flera appell spår så att vi kanske får det avklarat till sommaren. Vill gärna hinna med en lägre tävling med....Det vore ett dröm läge. Ja så får det bli. Skönt, nu har jag bestämt mig. Villken lättnad. Freestylen struntar vi i. Jag har ingen takt känsla. Tror nog att Nemo kommer tycka om den planen med. Nemo gillar de flesta planerna. Nu ska vi åka å jobba! Åker tidigt till jobbet så att jag kan sticka tidigare i morrn när vi ska spåra. Tjolahopp tjolahej!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards