Alla inlägg den 7 mars 2008

Av Kattis - 7 mars 2008 18:02

Slutade tidigt, jobbade halvdag. Det var sååå skönt att åka hem tidigare. Dessutom är det fredag.


Åkte till skogen på tidiga eftermiddagen. Där träffade vi Anna, Elin och Carina för att spåra. Jag gick mitt spår själv. Ett appellspår fast i skogen, det blev nog ca 300 m långt. I spåret hade jag mycket grejjor. Ville att han skulle tycka att det var intressant och roligt såklart. Kombinerade fem apportpinnar, en boll och en plysch kanin och godis i spåret. På slutet låg det en slut pinne och en burk fullproppad med korv. Och han var bara så fantastiskt duktig idag. Han spårade jätte bra och tog vinklarna utan problem, snurrade lite vid andra vinkeln men man vet ju som sagt inte hur vinden hade blåst där. Han gick åt fel håll men redde ut det hela jätte fint. Så jag är så jäkla nöjd idag. Det var jätte kul. Det finns hopp!


De andra gick också ut sina spår själva. Och det var vissa som hade mer träsk än andra.... Men hundarna fixar ju det med! Det är ju bara vi som har lite dåliga skossingar. Efter att vi spårat vallade vi en uppletande ruta. Nemo fick synretning, har inte gjort någe uppletande med honom knappt. Men det gick himmla bra faktiskt och han jobbade på som sjutton. Han fixade att hämta sina saker. Åtminstonde två, den tredje fick Carina lyfta på. Men de var nog på väg att bli kortslutning i hans huvud då. Wilma fick också leta saker i rutan, det tyckte hon var toppen. Hon hade ju suttit länge i bilen då. Ska spåra med henne med, kanske i helgen. Ska spåra i morrn med, bara vädret blir hyffsat. Ett appellspår ska det bli då. 


Snart kommer Troja! Ska vara hundvakt åt henne i helgen. Jenny ska åka bort. Nemo och Wilma gillar när hon är här. De har mycket tok för sig!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards