Alla inlägg den 1 april 2008

Av Kattis - 1 april 2008 21:13

Jisses vad den här dagen gick fort! Pust! När vi kom hem från jobbet tog jag med mig hundarna ut och tränade lite. Skulle inte bry mig om framförgåendet men kan ju inte låta bli, det är så kul att träna på. Inte ställandet men själva före gåendet alltså... Han kan gå riktigt långt nu. Hoppade lite idag med. Wilma fick hoppa också. Sen lekte husse med Wilma. Han sparkade boll på gräsmattan och Wilma for som en loska efter...De hade kul men det är en aningen menlös sysselsättning tycker jag.


Kände sen att jag ville hitta på nåt så då beslöt jag mig för att åka till stan en stund. Jag glömmer liksom bort att jag kan göra vad jag vill, eftersom jag har körkort nu. Sen kommer jag på att ja just det! jag kör till stan... Köpte lite mat och nya gardinstänger, eller såna pinn grejjor till stängerna som man ska ha till panel längder. Blev fränt tycker jag själv. det blev en godis påse också, kunde inte låta bli. Choklad...mmmmm...


I morgon hoppas jag kunna åka till TBK å träna. Men jag vet inte om jag hinner för vi har ett möte på jobbet som börjar klockan fyra. Men om jag åker direkt dit från jobbet borde det inte bli så sent. Det skulle va mycket trevligt. 

Av Kattis - 1 april 2008 06:25

Redan april! Gick upp strax före fem i morse. Fy vad jag är trött idag. Pust.... I går när jag skulle dammsuga golvet såg jag till min förskräckelse nåt äckligt som kröp på golvet. En mini liten äcklig fruktansvärd avskydd dum snuskig FÄSTING! Åtminstonde tror jag att det var det, för jag var tvungen att vara snabb med dammsugaren. Fick panik. Idag måste jag sätta på fästinmedel på jyckarna. Nu börjas det igen. Det är sommarens nackdel, alla snuskiga djur som man är rädd för. Kanske borde man vaccinera sig me?

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards