Alla inlägg den 9 april 2008

Av Kattis - 9 april 2008 19:17

Idag är våran ta det lungt dag. Det fick bli så idag. Nemo är krasslig i lilla magen. Inget bra alls. Dessutom är han röd i öronen. Bara han inte blir sämre. Han är pigg och så men det är lite jobbigt att kacka när det fastnar i bakbyxorna. Stackars liten. Men han har fått lite badning. Ska klippa honom lite när han torkat. Måste klippa hans öron lite så att det blir lite luftigt. Jag är lite slarvig med pälsvården ska erkännas. Fy så hemskt :) Nää det tycker inte jag! Vi gör så mycket annat som känns miljarder gånger viktigare. Då kan han få vara lite ovårdad! Men visst är det trevligt att ha en välklippt hund....men inte särskilt viktigt... Wilma är på sitt surmuliga humör idag. Vet inte varför. Hon får nog ont i huvudet eller nåt av snö o blask. Hon vill inte gå ut någon längre promenad i detta skitiga kalla blöta väder. Hon slipper. Har tappat bort min bästaste klicker. Det är tråkigt att vara så vimmsig som jag. Snart är det semester....eller nja....om tre månader ungefär. Kom på vad jag drömde inatt. Inte allt det läskiga men jag minns att det var nåt om att min bil plötsligt blivit rostig, jätte rostig. Gud så knäppt! Men det kanske betyder nåt viktigt? Nu ska vi göra nån nytta.

Av Kattis - 9 april 2008 05:45

Ja då var det vinter igen då! Vaknade tidigt i morse. Innan klockan. Funderade ett tag på varför jag vaknade....kom på sen att det var för att det snöat och var så ljust ute. Drömmde mardrömmar inatt igen. Minns inte vad men läskigt var det. Usch!


Vi tog en kortare promenad i morse. Hittade inte mina vantar igen. Hittar en, det är liksom alltid samma sak, den andra är det en svart stor gosse som struttar runt med. Jag lär mig aldrig heller. Han drar ner nytvättade sockor från tork ställningen också. Ibland ligger det strumpor överallt! Han älskar att bära på just sockor. Varje morgon får man en upptryckt i trynet.

Har slarvar ett tag med AloeVeran. Men nu har jag börjat dricka det igen. Min mage mår inget bra utan den börjar bli knepig och jag har eksem i handflatorna. Jag mår bra av AloeVera. Men jag är väldigt slarvig periodvis...


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards