Alla inlägg den 4 april 2008

Av Kattis - 4 april 2008 18:31

Det vimmlade av ekorrar på Skansen. Det är bland det sötaste djur som finns, det tycker ju Wilma också.... Fotade en massa korrar flera gånger, men de små rackarna sitter ju aldrig still.

Av Kattis - 4 april 2008 18:09

......från Skansen! Villken dag säger jag bara. Det har varit helt fantastiskt. Jag har fått vara med in till Flamingosarna och till och med tagit på en av dem! Jo, lite på vingen faktiskt! De är så otroligt vackra. Villka underbara djurvårdare det arbetar där som är så duktiga och de har så bra hand med djuren. Vi har varit med och tittat på lite andra fåglar med. Matning av Lappugglorna och Berguvarna. Tittat på aporna , lodjuren, vargarna och en massa annat. Men ballast av allt var björnarna. Vi fick faktiskt titta på honorna som hade små busiga pyttiga ungar! Gissa om det kom en tår i ögat då! Jag var endast några få centimeter från dem, som tur var så va de bakom galler, annars hade jag nog suttit som ett frimärke nånstans. Dessutom hade de precis släppt ut tre unga björnar i hängnet. De lekte och badade och jagade varann. Det var så kul att se dem på så nära håll. När vi stod och tittade på björnarna när de jagade varann slog det mig hur smidiga och otroligt snabba de är, det betyder-jag vill inte träffa en i naturen...Vi gick även runt och tittade på tranor oxar vildsvin och sånt. Sen kom vi till get hägnen. Där fanns det 16 dvärg gets killingar. De såg ut som leksaks getter. Guuuud vad de var sööööta. Jag är övertygad om att de som jobbar där har bland de intressantaste yrken man kan ha. Det är ett tungt jobb att vara djurvårdare, men det måste vara värt väldigt mycket! Jag avundas er åtminstonde! De har så mycket kunskap om djuren och olika individer. Ja jisses! Tack!!! 

Av Kattis - 4 april 2008 06:08

Strax ska jag åka till stan och hämta upp två arbetskamrater. Vi ska åka till Skansen idag. Studie besök. Vi ska följa med och titta på djuren och följa med veterinärens arbete. Det ska bli skit häftigt!!! Bakom kulisserna kan man säga..... Förhoppningsvis blir det lite bilder, vi får se....

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards