Alla inlägg den 15 april 2008

Av Kattis - 15 april 2008 19:25

Tog med mig hundarna och tog en riktigt lång promenad runt Storvreta. Gick i rask takt hela vägen så vi kom runt på 1½ timma. Bra jobbat Kattis! Kanske har man bränt lite kalorier, helgens snask.... Men det var härligt väder och för en gång skull blåste det knappt. Brukar ångra att jag inte satt på mössan, men idag hade det blivit svettigt. Wilma gick sakta den första 15 minutrarna, då ville hon bara gå hem. Hon halkade långt efter så vi fick stanna och vänta på henne. Men sen glömmer hon bort att hon inte vill gå och spatserar i rask takt framåt. Nemo hittade vattenfyllda diken som han bara var tvungen att springa i. Sen när vi kom till kalhygget fanns det flera djupa vatten hål som gick att bada i. Vid ett tillfälle bottnade han inte och var tvungen att simma. Harig som jag är ropade jag upp honom att gå på torra land som oss andra. Tänk om det e för kallt och han blir sjuk stackarn. Vi träffade många hundar på vägen. Nemo höll klaffen hela tiden, jätte duktig pojke!


När vi kom fram till får hagarna var det en massa människor där med sina bordercollies. De vallade får. Visste inte om det var läge och stanna och glo. Har aldrig sett det på riktigt. Men jag gick längre ner på vägen så att de skulle tro att jag gick förbi sen stannade jag bakom ett träd och glodde....Guud! vad häftigt det var. Helt otroligt. Undrar om de såg mig? De måste trott jag va konstig i såna fall. Nemo och Wilma satte sig ner och tittade de med.


Har lagt till en ny länk också.....

Av Kattis - 15 april 2008 06:15

I går var jag så trött att jag helt glömde bort att skriva. Städade gick ut med hundarna och sist men inte minst somnade framför tv:n, villken dag! Det var ju så trist ute igår med. Kallt som bara den och regn och det haglade stora bollar från skyn när jag åkte hem.

Nu har vi varit ut och promenerat rask en timme. Jag fick upp enbra fart så det gick undan och vi gick längre än vi har gjort de senaste veckorna. Har varit lite trött på morgnarna.... Hoppas att det blir en fin dag idag. Har tränat lite läggande med Nemo nu på morgon kvisten. Har ändrat mitt uttal på ligg så nu lägger han sig fort och kan det vara så enkelt tro? Man behöver ju inte alltid låta sådär töntigt käck. Nu kanske han rent ut sagt hör vad jag säger...?! Oj oj oj...nu är det brådis till jobbet!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards