Alla inlägg den 28 april 2008

Av Kattis - 28 april 2008 18:02

Golven var så skitiga. Kunde inte låta bli att skura lite. Nu är det fint. Men det är jobbigt att skura gnugga och putsa på golven. Fy vad hundarna skitar ner! Förresten fick de sin vaccination idag. Wilma blev lite surmulen men det gick över med en karamell. Nemo märkte knappt nåt. Vi ska därför ta det lungt idag. Men lite träning kan ju vara på sin plats...framförgående träning....


Bilen pajkade idag med. Skuffen. Det gick inte att få upp den. Det bara kärvade. Blev skita arg. Helt onödigt men det känns bättre att få ett litet raseri utbrott. Hundarna fick åka i baksätet. Wilma gick igenom hela bilen efter ätbara ting. Hon hittade nog köttbulle av lite äldre modell i skuffen..... När vi kom hem så fixade Tobbe bilen. Han är så händig! Synd tänkte jag! Hade redan planerat köpet av nya bilen..... Nä det får vänta ett tag till. Hatar när saker inte funkar. Det kan driva mig till vansinne!


Hade fått ett mail i morse. Från Mathilda. Hon undrade när vi skulle kunna åka och träna agility. Det ska vi nog kunna fixa till framöver!

Av Kattis - 28 april 2008 06:35

Jaha då va det måndag igen! Pust & stånk! Helgen har gått på tok för fort. Men det är ju kort vecka denna vecka. Slutar tidigare på onsdag, ledig torsdag och lite tidigare på fredag. Så det är rätt ok ändå! Idag ska Wilma och Nemo få sin årliga vaccination. Tränade lite kryp nu på morgon promenaden. Perfekt! Han kröp så jäkla bra. Han har kommit på tekniken nu. Tränade bara en mini kort stund. Det är ingen träningsdag idag....men det är så svårt att låta bli.....ibland. Wilma väckte hela grannskapet i morse när vi var ute. En rabies attack på Nemo. Hon sprang och jagade honom runt runt runt....Skällde som en tok. Nu ska vi äta frukost sen ska vi åka till jobbet! Ha en bra dag :)

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards