Alla inlägg den 11 maj 2008

Av Kattis - 11 maj 2008 19:57

Nu har bilen varit i garaget och är sitt vanliga jag igen! Tobbe har böjt tillbaka balken och grejjat lite under huven, bilen är provkörd och är nu som vanligt. Så nu är inte jag ledsen längre! Jag är riktigt glad faktiskt. Så lättad att det inte kostade en massa pengar och en massa problem... Kan nog åka på den där skogs vägen igen.....hihihihihi.....näää skoja ba!

Min bror Stefan och hans Jenny kom förbi nyss. Vi grillade och hade trevligt. Är mätt och trött. Två andra som är trötta är mina hundar. Nemo låtsas att han är som vanligt. Men han går liksom omkring och blundar eller så sitter eller står han och sover....Wilma ligger i soffan och han knappt rört sig.

Av Kattis - 11 maj 2008 14:33

Carina och jag stack iväg i morse för att gå våra elit spår som vi ska gå ut nästa helg. Mitt spår kändes bra. Det ligger precis vid vägen.Carina gick med mig. Sen skulle vi åka längre upp på skogsbilvägen för att gå Carinas spår. Jävla väg helvete! Nu har min bil pajat! Jag kommer ALDRIG mer att åka på en sån väg. Vi körde jätte sakta på den äckliga vägen. Man fick liksom köra med ena sidan på mitten och långt ut mot kanten. Vad händer! Jo Kattis kör på en sten. Det bonkade till lite, jag tänkte att det gick nog bra....men icke. Bilen skakar och låter som en epa traktor. Tutade som en galning för att få Carina som kör framför att stanna. Hon stannar och vi kollar. Vi är mitt ute i skogen och det går inte att vända! Troligtvis avgas systemet. Bilen går åtminstonde. Sen gick vi Carinas spår också. 

Ringer Tobbe i panik! Bilen är trasig, trodde han skulle bi vansinnig. Men inte då! kom hem så fixar jag det säger han! Pust..... Väl hemma. Tobbe kör in bilen i garaget och kollar under. Men tyvärr är det en balk under som har böjt sig och trycker på motorn! Ja vi får väl se hur kul det här blir.....


Fortsättning följer.................

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards