Alla inlägg den 23 maj 2008

Av Kattis - 23 maj 2008 21:40

Har varit till Siggefora och badat med hundarna. Träffade Camilla, Johan och Jenny där. Johan hade med sig sin hund Dixie. Hon är nån slags schäfer blandis. Super trevlig. De har tränat mycket vardags lydnad sen jag träffade dem sist. Jädrans villken skillnad! Härligt att se. Nemo fullkommligt älskar att leka med henne. De springer som loskor. De till och med lekte en hel del i vattnet. Äntligen fick Nemo leka med någon som är lika tokig som honom själv. Vi apporterade lite. Nemo har glömt bort allt vad stadga heter. Han hade myror i brallorna idag, sen kom det ut en massa underliga ljud som han inte kunde få stopp på överhuvudtaget! Men jag struntade i det! Bara han fick ha roligt. Skit samma, jakten hinner vi ändå inte med. Så det känns inte så viktigt att han sköter sig exemplariskt!!!


Kastade ut en liten pipis, flyt-dummie, stl small till Wilma. Hon simmade säkert flera metrar idag. Hon är som en pensionär. Kan inte gå i om det är stojjigt runt omkring, och det går inte att gå ner i vattnet om någon stänker eller är högljudd! Hon tar sin apporterings uppgift på största allvar. Och jag kan lova att sötare dvärg spaniel får man leta efter. Hon ser ut som en liten pinne när hon kommer upp med sin dummie.


Vi provade också en budföring med Nemo. Camilla och Johan fick stå vid sidan av, men Nemo satsade på dem direkt! Måste öva på det här, men jag vet fanken inte hur! Han tror att han ska till skytten. Ibland tycker jag inte att han e smart.... Ida ringde. Vi ska räffas i morrn. Det blir roligt!

Av Kattis - 23 maj 2008 06:36

Det bara gick inte att sova igår kväll. Jag låg och tänkte och tänkte och tänkte. På vad minns jag inte exakt. Somnade efter klockan tolv tror jag. När jag gick upp i morse var jag knappt vid medvetande. Inte Nemo heller. Wilma sov in i det längsta. Hon stretchade och gäspade som ett litet lejon när jag låste upp ytterdörren och vi precis skulle gå ut. Det gick långsamt på promenaden idag. Jisses vad långsamt......Gick kanske hälften av morron rundan på samma tid.....Vad säger man? Skandal!! Snart är det dags att sticka till jobbet. Snart får jag sätta mig och köra nya bilen! Mmmmmm....

Idag är det ju fredag. Typ bästaste dagen på hela veckan! Har'e bra!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards