Alla inlägg den 25 maj 2008

Av Kattis - 25 maj 2008 20:26

Har inte gjort ett skvatt. Eller det har jag...men inte med hundarna. De har fått välförtjänt vila idag. Gnagt ben och varit på små promenader. Stefan och Jenny var här. Vi grillade grillspett. Mummsigt... Jag har läst ur mina dagböcker från den tiden jag var runt tio-tolv år. Skit kul faktiskt!

Har funderingar på att börja lite lätt med sök....minns inte att jag provat det med Nemo. Men det ska nog bli av. Tror det kan passa honom riktigt bra.

Av Kattis - 25 maj 2008 11:42

Ja villken dag det blev igår. Åkte med min brorsa till våra föräldrar. Vi blev långvariga. De ska flytta och vi hade lite kartonger kvar hemma hos dem. Tänkte att jag skulle elda upp skiten! Men jag kan inte. Hela min barndom låg där....Och det blev bara för mycket....Omtumlande kan man säga. Alla minnen från den värsta perioden i livet, skolan. Hatbreven från barn som tyckte så illa om mig. Varför? Det finns inga tillräckliga skäl till att vara hatad för att man inte var precis som alla andra. Men det är nog så på landet i en liten håla där alla vet allt om alla. Tyvärr är jag långsint i vissa fall. Får jag vara det? Mindes den där känslan av att vara ensam. Helt ensam. Känslan av att veta att ingen gillar dig. Mina dagböcker har jag inte startat att läsa. Minns bara en dagbok. Och den vågar jag knappt läsa. Men upptäckte snart att det var sex eller sju dagböcker. Hade en stor säck fullproppad med nallar. Mina nallar! Jag älskade nallar när jag var liten. De var mjuka och alltid snälla. Gjorde aldrig något ont. Fanns alltid där. När jag gick igenom säcken blev det nästan för mycket.... Mindes för mycket.....Särskilt en nalle. Den var min absoluta favvo nalle. En rosa pantern figur. Jag glömmer aldrig den dagen jag upptäckte att den var borta. Vad kan jag ha varit....fem sex år gammal kanske. Vi bodde i Vendel då. Tiden gick och det blev min födelsedag. Min storebror Stefan gav mig ett inslaget paket som var från bara honom! Rev upp paketet och till min stora lycka så var det min rosa panter han gett till mig! Snacka om syskon kärlek! Det är ett minne jag alltid kommer att ha med mig! Vi var lite tokiga jag och brorsan. Vi var alltid tillsammans. Och jag älskar honom högt än idag! Den nallen ska få följa med mig i graven. Självklart fanns där många fina minnen också. Det blir liksom nu man kommer på att det finns orsaker till att man är som man är. Vi har många många underbara barndoms minnen med. Det blev lite djupt idag..............

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards