Alla inlägg under september 2009

Av Kattis - 16 september 2009 21:53

........vi var till Tierp å träna! Nemo blev som en ny hund. Han tyckte det va toppen att vara där. Carina var värd där idag. Hon hjälpte mig med att kommendera mig genom lägre lydnaden. Lite okoncentrerat från min sida. Det gick hyffsat. Men jag måste lägga ner mer träning på krypet och budföringen. När han ska krypa reser han sig halft upp vid första steget, sätter sig liksom. Irriterande.....vårat kryp har ju varit så fint! Men det får vi träna på. På budföringen startar han inte. Varken från mig eller mottagaren. Det blev flera kommandon, jävligt onödigt så kan man ju inte hålla på. Kul, jaja....det är ju en vecka kvarGlad! När jag kom hem hade jag ingen nyckel. Tog en kvälls promenad i en timma. Stackars Wilma satt i fönstret o tittade efter oss när vi gick... Lilla pluttan! Ja hon fick stanna hemma idag. Eftersom det skjuts och sånt. Idag är hennes hälta nästan borta, hoppas det håller sig så. Är så arg på mig själv. Mitt sbk-medlems kort är försvunnetSkrikandes! Dumma jag, är så förvirrad! Ja det var jätte roligt att träna idag iaf. Nu är det bara att sussa så man orkar med sitt stimulerande arbete i morrn! Hej svejs!

Av Kattis - 15 september 2009 20:34

......bra! Vi tog bilen till idrottsplatsen. La ut ett spår...några hundra meter långt. Ganska långt....dålig på metrar....längre än vanligt...iaf.... Hade pipisar och godisbyttor idag. Det tyckte min hund var ganska skoj. Innan vi begav oss ut i skogen tog vi en promenad. Sen stannade vi till och tränade framförgående och kryp. Jädrans vad kul det var, för det gick bra! Mycket bra. Nu har han kommit på vad det är jag vill att han ska göra. Jag har ju varit slarvig att träna det eftersom jag nästan gett upp hoppet om bruks tävlandet. Vad jag menar är att han kan men har haft en minnes lucka....... Det har man ju haft själv ocksåFlört..... Sen gick vi spåret. Han var duktig. Intensiv i början, sen blir det liksom svårare. Han tar slut. Hur f-n ska det här gå tänker jag! Tävlingen alltså..... Strunt samma jag tänker göra det ändå! Han var jätte duktig idagSkrattande. Nu är det Idol dax....det är ju för kul.... Go kväll da!

Av Kattis - 15 september 2009 17:52

Men Kattis har fortfarande inte kommit utanför dörren. Ska bara, ska bara ska baaaara....Ska bara blogga lite först. Jo, jag tänkte lägga ett roligt spår till Nemo i kväll. Det är allt jag hinner med idag. Har ständig handsvett och magen krånglar.... Ja, det är som det ska vara med tävlings nerverna! Det är ju fint att ha det såhär i två veckor. Jaja det kanske lugnar ner sig.... Wilma ska få ta det lungt idag också. Hältan är mycket bättre, men jag vågar inte strutta runt med henne i skogen så mycket. Hon kommer fara runt som en loska! Nemo och jag måste bege oss ut en stund nu! Tjohoooo!

Av Kattis - 14 september 2009 21:18

På ett lägre spår!!!! Fy fan vad jag e glad för det ska ni veta!Skrattande Men hur ska vi klara det ra? Öhhhh.... Guuuud vad kuuuul!!!!!! Har inga större förhoppningar, men det ska nog gå, vi gör vårt bästa! TJOHOOOO!Skrattande!!!! Oj oj oj.... nu blev jag jätte nervös..... Vad ska jag ta mig till!???? Hon sa att jag hade en jäkla tur som kom med, för de var visst fasansfullt mycket anmälningar. Jag sa att jag var oerhört glad för det! Att just vi fick komma med alltså...Tjohooo!!!!!

Av Kattis - 14 september 2009 20:59

......nu har vi tränat. Det gick inget vidare. Nemo var laddad till tusen. Som ett popcorn, det var ju roligt.... Ställande funkade inte alls. Tränade lite på inkallningar på avstånd och läggande på håll. Gick ganska bra. Diezel ville inte alls titta på sin matte, han struntade mest i henne. Men det kan ju inte gå bra jämt! Nu ska jag slappa framför tv:n innan det är dags för att sova. Go kväll!

Av Kattis - 14 september 2009 16:48

.......från jobbet. Ut med hundarna en stund. Städat inne, städat bilen. Bilen var i vanlig ordning en katastrof. Fattar inte hur jag lyckas! Massor av skräp och lite äldre hund godis...Obestämd....... Så skönt att åka hem tidigt från jobbet. Har ju hunnit med en massa saker, det gillar jag. Nu har jag lagat mat och vi har ätit maten också. Snart ska jag packa in hundarna i bilen för avfärd till Jumkil. Jenny och jag ska träna idag. Lite iaf...Jenny är lite små krasslig stackars henne..... Svininfluensa?? Nää jag tror inte det. I natt drömde jag tydligen jätte konstiga drömmar. Om sköldpaddor knäckebröd och Nemo. Ibland undrar jag om det är min sinnes-störda sida som visar sig. Låg och skrattade och tjattrade om alla sköldpaddor???? Jaja, tur man inte hör sig själv.


GRATTIS! Till min syster Susanne som fyller år idag! Hon har kurs och sen jobbar hon natt så vi kan inte fira henne idag. Får göra det senare i veckan. I helgen fyller ju en viss storebror år också... he he he.......Skrattande


Ha nu en fortsatt trevlig härlig underbar måndag, det ska jag ha!Glad

Av Kattis - 13 september 2009 17:58

När jag vaknade i morse kunde jag knappt röra mig. Fy vad ont i ryggen jag hade! Vet inte vad jag har gjort, jo jag har burit en massa tunga saker. Men det borde man ju inte bli invalid för.... Jag börjar bli tjock....Gråter....råkade väga mig idag. Fan vad trist! Idag har jag och Jenny planerat lite hur vi ska lägga upp träningen och när vi ska tävla. Kan ju vara jätte roligt om vi kunde åka på samma tävlingar ibland. Nu ska vi träna på. Det var ju ett år sedan vi tävlade, det här går ju inte! Känner mig fortfarande slutkörd efter förra veckan. Redan måndag i morgon! Nu ska jag ringa syrran tror jag! Tjing tjong!

Av Kattis - 12 september 2009 18:53

Har varit hem en stund till min jobbarkompis. Hämtade lite grejjor där som jag förvarat i hennes gäststuga. Hon har varit i Kroatien. Det hade varit varmt och skönt, hon hade haft det jätte bra. Brun hade hon blivit också. Jenny och jag har varit ute och gått med hundarna i två timmar. Det var en härlig promenad. Wilma fick inte följa med. Det var sorgligt att lämna henne hemma, hon ville så gärna följa med.....snyft....Gråter....... Har badat och fönat Nemo idag också. Han blev väldigt fin. Sen satte jag mig ute på gräsmattan och klippte hans päls som växer som ogräs. Ett trist göra tycker jag, han tycker också att det är trist. Nemo ville inte sitta still. Värst är att klippa svansen. Den kan han inte hålla still, den viftar typ hela tiden. Ja nu är det gjort iaf! Nu ska jag fixa lite, go kväll!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards