Alla inlägg under september 2009

Av Kattis - 7 september 2009 12:53

......ja jag har funderat och funderar jätte mycket på vad man ska ha för hund när det är dags för nästa hund. Borde inte ens tänka tanken. Men den tanken skaver i huvudet på nåt konstigt vis. Det är ju jätte svårt! Men tro inte nu att jag ska skaffa en till. Så är absolut inte fallet! Två räcker gott å väl kan jag meddela. Då tränar jag ändå bara med den ena! Det ryktas också att det finns en chans att komma med på tävlingen i helgen..... Hursomhelst så är det ju jätte svårt. Helst vill man ju på nåt vis ha en hund som påminner om det man har. Ja....en flatte såklart...... Syrran tycker jag ska ha en cocker. Ska va en jakt variant i så fall. Men då lär man antagligen hålla på med jakt. Och det vet jag inte...... Hur ska man dessutom hinna med allt som man har tänkt. Det går ju inte. Jag vill ju jakt träna med Nemo också. Men det hinns inte med. Jenny har också kommit med en massa förslag, dock ganska underliga..... Vi pratade om detta i helgen nämligen. Sen vill jag träna en massa spår och sök men tiden räcker bara inte till. Synd att man måste jobba. Annars kunde man kanske ha en hund till??? Nu ska jag försöka sluta tänka på det här. Blir ju yr. Ska göra lite nytta nu! Tjing!

Av Kattis - 6 september 2009 20:37

Mina syskon med familjer kom på besök idag. Vi åt mat från restaurang Kreta, jätte gott. Sen fikade vi i stora lass. Fick jätte fina presenter. När ska vi till New Yorker Jenny???? He heee...... Det är så roligt när alla kommer på besök och vi kan umgås allihopa. Trots att vi bor lite trångt. Sussi och jag tog med oss Mio och Nemo på en tur i skogen. Det tog 1½ timma att gå. Gossarna badade typ i allt som gick att bara i..... Wilma fick vara hemma för hon ska ju ta det lite lungt pga sin hälta. Hon var lika glad för det kan jag säga. Hon har dessutom snott allt ätbart hon har kunnat. Ronja och Pontus är lätta offer. De har ju liksom ingen koll på sina bullar och det är perfekt....tycker Wilman. Brorsans dotter Lina fyller ju också år idag. De kom hit och hon fick ett present kort av oss så att hon kan köpa kläder. Det tycker hon är roligt. Sen kom Tobbes familj över på fika. Fick ett present kort på Ikea av dom. Ska jag sätta sprätt på med glädje kan jag säga! No problemas! Älskar att shoppa loss. Behöver en tak lampa till vardagsrummet. Kanske hittar jag nåt fint. Nä nu måste jag ta hand om disken i maskin. Ha en bra kväll! Och stort TACK till alla som har grattat mig i dag!!!



MH

Av Kattis - 6 september 2009 12:27

Har nyss kommit hem från OTBK. Var med Jenny när hennes jycke skulle MH testas. Det gick bra. Han ville inte så gärna gå fram till det som varit läskigt men efter ett tag så gick det över. Träffade lite gamla "klubbisar", det var roligt. Just nu håller jag på att pyssla lite här hemma. Vi får besök i dag. Jag råkar fylla år lite grann..... Ett år närmare 40, inte illa. Men just nu har jag faktiskt ingen kris som jag hade runt trettio. Jag mår bra. Känner mig stabil, det är ju bra. Ska nog stoppa i mig lite godis nu....

Av Kattis - 5 september 2009 14:58

Städar för fullt. I morgon får jag ju en massa främmande. Var en sväng till Ikea i morse. Shoppade loss lite till..... Sen handlade jag på Maxi. Ja, vad ska man säga. Det var i stort sett endast äldre personer där och handlade. Och jag. Det var inte så många kassor öppna. En gubbe fick frispel för han ville inte stå i kö överhuvud taget. Skit förbannad skällde han ut nån stackars tjej i kassan. Gormade att de måste ju ha fler kassor öppna. Jag kunde inte hålla käft utan sa att han nog skulle lugna ner sig lite. Det var väl inte hela världen att han fick stå i kö! Stackars flickan i kassan ringde och de öppnade en kassa till. Då blev det rusning! De sprang så gott de kunde till de nyöppnade kassan. Blev osams om vem som var först! Blir man sådär vidrig när man blir gammal? Nä fy vad tråkigt att va sådär! Det stog en tjej bakom mig i kön, vi började skratta till slut. Hysteri!!! Var en sväng till min mellan brorsa. Hämtade lite grejjor som jag haft där ett tag. Han ska få min hylla om ingen annan av mina syskon vill ha den?? Ja, det får stå kvar på hans magasin ett tag till... Tack! För att jag har fått ha mina saker hos er! Vi passade på att fika lite och han bjöd på jätte god äppel paj. Det var bara Albin och Pontus av barnen som var hemma. Lilla Pontus har blivit jätte stor, han växer så det knakar den lilla killen.

Nää nu ska jag fixa lite här hemma!



Av Kattis - 4 september 2009 21:30

Ja, det är ett roligt ställe. Vi har varit där nu på kvällen och shoppat loss lite. Vi har världens finaste vardagsrum tycker jag! Wilma är lite fundersam, hon får inte ligga i soffan. Hon har en bädd nedanför. Men hon tycker inte alls om att ligga på golvet. Tänk om soffan kunde få vara ren och fin nån dag åtminstonde! Va en sväng till Chilli också. Det är en fantastisk affär med massor av fina grejjor. Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på det fina vardagsrummet.......... Go kväll!

Av Kattis - 4 september 2009 13:00

Wilma och jag har träffat en veterinär för en stund sedan. Det är bra att jobba på mitt jobb, det finns många sådana här..... Karin och Caroline klämde och kände och drog lite grann i hennes framben. Sen gick vi ut och sprang lite grann. Till en början visade hon ingenting , men jodå snart linkade hon lite. Det konstaterades att hon är halt på höger framben. Men att det nog inte är någon större fara. De tyckte att jag skulle avvakta en vecka och låta henne vila. Blir det inte bättre ska vi uppsöka veterinär på nåt för mer noga undersökning. Hon har ju varit halt ett tag nu. Men det blir inte värre åtminstonde. Hon visade heller inget när Karin böjde och drog i hennes ben. Vi väntar och vilar. Wilma fick en skorpa efter den enligt henne-oömma behandlingen av hennes små dvärg ben. Ha en fortsatt bra fredag!

Av Kattis - 3 september 2009 20:37

..................från dagens träning. Oj vad det var skoj att träna idag. Det var många som kom. Ingen nämnd ingen glömd.... Nemo höll dessutom klaffen! Inget knorrande, gnisslande eller andra märkliga läten. Vilken kille! Det började liksom bra kan man säga. I dag tränade vi på rutan, på lååångt avstånd. Första gången med musmattan. Sen utan. Jäklar vad han sprang. Inget trassel, bara rakt in i rutan. Sen måste vi ju börja träna att han ska kunna stå kvar där.....men jag måste först veta att han springer in i rutan varje gång. Ibland gör han ju lite som han tycker själv.... Fick bra tips av Carina hur man kan träna inkallningen sen. Har ju testat lite....men det går ju inte så bra....han springer runt mig i stora cirklar och hoppar som ett popcorn framför mig. Ja, på sätt å vis bra, jag menar han tycker ju det e roligt! Men så kan man ju inte hålla på hela tiden ju! Sen metall-apporterade vi lite jag och Nemo. Jag gjorde så att han fick så vid min sida bara. Sen höll jag i honom lite. Kastade apporten, hetsade honom lite genom att puffa honom i sidan lite lätt. Då kan Nemo apportera vill jag lova! Så kul. Varför göra som man brukar? Att han ska sitta vid sidan & bla bla bla bla....... Det här tyckte han var skoj. Massor av fart och ett bra ordentligt tag om apporten. Vad gjorde vi mer? Jo lite fjärr utan handtecken. Gick bra......ganska bra. Ett eller två skiften itaget. Sen ville jag prova hur det funkade med ett skifte på hela längden. Det visade sig vara lite taskigt....Nemo såg ut som ett frågetecken. Han fattade inte vad jag höll på med. Matte e sådär underlig ju..... Platsliggning han vi med också. Wilma fick också träna en pytte mini stund. Hon startade med att skälla sitt allra värsta. Det går liksom inte. Varken hon eller jag kan tänka när hon skäller sådär.... Det höll på att sluta med att Wilma blev platt för hennes stora tjocka matte snubblade över henne när hon skällde som mest och sprang framför istället för brevid mina fötter. Men jag hävde liksom fallet på nåt vis..... Det gick skita bra för Jenny och Diezel! Nu måste jag hjälpa Tobbe! Go kväll!

Av Kattis - 1 september 2009 21:12

Ha haaa! Alltså vilka sjuka bloggar det finns. Helt rubbat. Men det är intressant men lite kusligt att läsa vad vissa skriver. Och en del har verkligen inga som helst spärrar. Alla kan ju inte vara så fasansfullt tråkiga som en annan? Spooky! Ha en fortsatt bra tisdag! Natti natti!!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards