Alla inlägg under oktober 2007

Av Kattis - 16 oktober 2007 21:06

Tisadag idag. Varför vill man att det ska bli helg hela tiden? Har inget emot jobbet. Men fritiden och det lilla man är ledig är så värdefullt. Tänk om man hade mer av det!


Var till gymmet idag. Med syrran. Hon har blivit mer manisk än mig. Men det är så roligt. Är slut i armarna och magen. Det finns så många olika konstiga tränings maskiner. Och det är så mycket knappar så man fattar ingenting.


Jag har inte pussat på min lilla hund idag. Hon åt ju det där "bruna" i morse. Det brukar ta en dag eller så innan man kan tänka sig att hon blivit neutral igen. Hur äcklig får man bli? Hon är äcklig. Blir lika förbannad varje gång. Men hon tycker att det gör det samma. Hon bara måste äta.

Nemo fick leka med sim kamrat Tage idag efter jobbet. Han är en terrier. De har inte fått lekt sen Nemo opererades. Men idag var det dags att lattja! Nemo sprang som en galning. Tage fick göra vad han ville med Nemo. Brottas dra slita bita rycka hoppa på rida på, ja Tage gjorde det mesta men Nemo tyckte bara att det var kul. I sommras var vi ju på läger i fjällnora. Då beskrev Tomas Mohlin Nemo som en ganska "prestigelös hane". Det har han helt rätt i (när har han fel då?)!!


Nää nu ska jag gå en kvällis med Wilma och Nemo. Undrar om min käre sambo vill följa med? Antagligen inte. Det är nåt braigt program på tv:n om rally. Han är ju lite bil tokig. Fy vad tråkigt. Tacka vet ja hundsport!

Av Kattis - 16 oktober 2007 08:05

Man skriver mest hur fiiina söta underbara vovvar man har. Särskilt Wilma. Men inte i morse! Hon är en jädrans äckelpotta. Vad händer!! I morse när vi gick så spatserade vi i godan ro i den centrala delen av Storvreta. Lilla Hunden försvann bakom en buske. Ropade men hon var borta..... 


Blen lite lätt irriterad. Letade vidare och fann henne hängandes i en buske smaskandes på något BRUNT! Vet precis vad det var. När hon ser att jag kommer så smaskar hon bara ännu fortare. Alltså det är bara så vidrigt! Men det tycker inte hon.


Hon fick en rejäl "ramsa". Många svordomar blev det. Då såg hon först lite skamsen ut. Men det gick över lika fort. När jag slutat gormat rapade hon bara, ruskade på sig och traskade vidare! Bra start på dagen.

Av Kattis - 15 oktober 2007 21:09

Idag, eller ikväll fick mina hundar äntligen träffa Azzi och Knatte. Som de har längtat! Ulrika och jag passade på att träffas när hon hade vägarna förbi. Tog en promenad med vovvana runt spåret. Vi snick snackade om allt möjligt.


Där hände både ditt och datt.... Men det var trevligt. Nemo och Alonzo lekte pojk lekar mest hela tiden. Han blev så glad när han fick träffa dem. Busa med syrran en stund det är aldrig fel....


Av Kattis - 15 oktober 2007 15:47

Var bara tvungen att lägga ut en gullig bil på Wilma. Den är från tidigare i år när jag och Ängeby gänget gick en av våra mysiga skogs lång rundor någonstans i Ängeby skogarna. Vi satte oss i solen en stund. Wilmas mat och sov klocka ringde...Då passade lilla Wilma på att bädda bland riset i skogen...

Av Kattis - 15 oktober 2007 15:34

Här är en bild på mig och Nemo. När vi tävlade och det gick jätte bra. Villket minne. Jag är mitt föredetta jag. Nemo också (jag har ny vikt och han har en ny fin mun!!). Men det är ändå ett jätte skojjigt minne!


SER NI!! Nu har jag kommit på hur man lägger ut bilder i bloggen! Åt rätt håll....Man kan ju inte lyckas jämt heller!

Av Kattis - 15 oktober 2007 07:44

Trodde att träningvärken skulle ha tagit över mitt liv. Men inte ett dugg känner jag av gårdagens träning. Bra! Gick den vanliga morgon rundan klockan fem i morse. Både jag och hundarna var typ jätte trötta. Wilma var som en liten zombie. Hon gick bara rakt fram och hon tänkte nog bara på sin frukost som stod på bänken i köket och väntade på henne.


Nemo fick trycka på knappen till rödlyset i morse. Han tycker det är skita kul. Jag behöver bara säga -Nemo! Kan du trycka på knappen. Han kan springa jätte långt i förväg och trycka på knappen med sina tassar. Väldigt duktig. När det börjar att ticka vet han att det fungerade då står han och hoppar upp och ner som en gummiboll. Sen får han såklart massor av karameller!! Wilma når inte tyvärr. Gissa om hon är besviken. Hon börjar oftast snurra eller vinka ihopp om att få en godbit. Men inte då! Matte kan vara väldigt snål! Man är väl ingen godis automat.


Nu har jag inte tid!

Av Kattis - 14 oktober 2007 20:45

I kväll har jag varit på spinning igen. Totalt slut är jag nu, det var sååå skönt. Passade på att göra mitt första pass i styrke tränings hallen eller vad det heter... Där de lite större tuffa grabbarna håller till. Biffarna!!Och jag å syrran! Kändes skita fånigt. Men det var jätte kul. Ska försöka styrketräna någon eller några dagar i veckan. Hängde som en babian i maskinerna. Trasslade in både armar och ben. Orkade inte hålla emot de där vikterna som sitter på så jag höll på att flyga all världens väg! Det var verkligen svårt, men det gick. Vem vet, jag kanske blir bodybuilder? Nää fy sjutton. Det är nog ingen bra ide. Tror att vissa övningar kan vara jätte bra för min rygg. Den är ju sned och svag och jag får problem ibland.


På vägen hem stannade jag och handlade. Det värsta är att jag nu kom på varför jag inte går ner mer. Jag måste äta snask! Kan inte låta bli. Men jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag gjort nåt bra, men jag skrev inte vad. Vet du vad jag har gjort som är så bra? Alltså jag har slutat röka. Har smyg rökt lite. På jobbet lite hemma, dock inte så mycket. Bättre sluta röka å fortsätta äta lite godis. 


Men jag har känt lite såhär. Har vissa mål. Tex att ta körkort. Gjorde jag för snart ett år sen. Trots att jag inte trodde att jag skulle klara det. Har gått ner i vikt. Och eftersom jag har gått ner och börjat träna, då kan man inte röka. Har försökt många gånger förr men börjat igen. Nu jävlar ska det gå! Är så less på att vara beroende av något. Det är ju skita farligt Kattis! Skärp dig nu! Kattis, sluta var en sån vekling för sjutton!Ungefär så har jag tänkt. Vi får se hur det går. 

Det är lite därför jag är lite manisk med träning och sånt. Det sägs ju att man går upp i vikt av att sluta. Det känns inte så kul ju. Sådär nu har jag skrivit det också! Så ni som inte visste eller misstänkte, nu vet ni.... Ungefär som om jag gjort nåt olagligt!!? Mitt humör går upp och ner pga detta. Har världens hemskaste (har haft)humör emellanåt! Men det går över säger mina braiga jobbarkompisar Hasse å Sandra. Tack för det.


Nu ska jag krama min sambo lite. Han behöver det för han är sur och tvär idag tydligen. Wilma har försökt att muntra upp honom med sin söta uppenbarelse men inte ens det verkar hjälpa. Nemo försöker trycka upp en socka i hans ansikte, tyvärr har just det motsatt effekt. Men heter man Nemo förstår man inte alltid det......

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards