Alla inlägg den 2 februari 2008

Av Kattis - 2 februari 2008 18:20

Det var skoj som bara den igår. Åkte först hem till en jobbar kompis där vi "värmde" lite. Sen åkte vi till Katalin. Där var det en något underlig fördrink och mingel. Vi var nog ungefär 250 pers. Skoj. Sen satte vi oss till bords. Det var Italiensk buffe'. Hur gott som helst. Tog för mycket mat men det gick i....Sen var det ett gott rött vin till. Jag dricker vanligtvis inte vin. Men det var jätte gott faktiskt.

Det roligaste på hela tillställningen var uppträdanden. Attans var det var bra! Skrattade som en tok! Det var som Idol med jury och allt. Totalt åtta uppträdanden tror jag. Våra två chefer sjöng After Darks " LaDolceVita". Två stora karlar utklädda till kvinnor i raffiga outfits! Satan var det var bra! Och det är härligt när människor bjuder på sig själva! Tänk om man vore sån själv, att man vågade! Hursom så var det underbar underhållning och vi skrattade och tjoade och klappade händerna det bästa vi kunde.


Det blev inte så sent. Det var tur det. Har varit väldigt seg idag. Sov på tok för länge! Men jag och hundarna tok en uppfriskande runda i förmiddags på nästan två timmar innan snön och regnet kom... Har tränat vittringsapportering med Nemo. Guuud vad det gick bra! Några rutor blev det med. Och det gick bra på längre avstånd med. Underbart, han är underbar min underbara vovve! Båda fick träna på fjärren inne på köksmattan med. Wilma har varit som ett plåster på mig sen jag kom hem igår. Hon blir ibland lite ängslig när det inte ens är i närheten av en vanlig dag. Och det var det inte igår. Det är nog så att jag är lite av en rutin människa. Robot!


Jag vann stegtävlingen på jobbet! Ni minns jag hade en sån stegräknare. Underbart. Hade ingen aning om att jag vunnit föränn igår när en person sträckte fram handen och bad att få gratulera, det var skoj. Tänk att jag går så långt varje dag, hade jag ingen aning om.


Är lite seg så jag ska slappa framför tv:n. Det är trevligt såna här dagar!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards