Alla inlägg den 10 februari 2008

Av Kattis - 10 februari 2008 18:14

Idag är det inte vår dag direkt... På vägen hem från mina föräldrar small det till i Tobbes bil! Vad händer? Jo det var däcket! Punka. Vi lyckades rulla de sista metrarna till en Statoil mack. Sen blev det till att ringa så någon kunde komma och hjälpa till att fixa ett däck. Det ordnade sig som tur var. Jag är tacksam att det inte var jag som råkade ut för det ensam! Jag hade fått panik! Bilar ska funka, annars vet inte jag vad man ska göra! Inget kul. Passade på att träna  läggande med Nemo på Statoil parkeringen. Wilma satt i bilen, tittade ut genom rutan och undrade varför vi aldrig kom hem nån gång. Inte nog med det. När jag kom hem skulle jag gå ut en sväng och rasta hundarna. Ja men vad händer då ra! Nån galning börjar avfyra fyrverkerier! Toppen, kunde inte bli bättre..... Nu ska vi slappa framför tv:n. Är totalt slut!

Av Kattis - 10 februari 2008 14:51

Idag var det tävling för mig och Nemo. Vi for iväg till Bro-Håbo BK i morse. Och det gick så jäkla bra allting......tills det var moment rutan. Då sprang han till vänster...och sen ställde han sig och tittade lite. Vi nollade rutan, jädrans! Vi hade vunnit om vi fått åtminstonde nåt poäng på det momentet. Men det är ju sådär surt ibland. Så nära men ändå så långt ifrån. Men det blev ett andra pris, inte bra men bra ändå. Om jag är nöjd? Näää, men jag är glad ändå, för Nemo var så jätte duktig. Han tyckte att det var skoj och det är huvudsaken. Att vi trots missödet hade roligt tillsammans. Jag är inte helt nöjd utan ett första pris. Och jag vet att vi kan. Så vi kommer igen...snart och då ska vi satsa utav bara tusen! Men det är så roligt att tävla. Det är så roligt att få ett kvitto på det vi gör tillsammans jag och Nemo. Nu är han jätte trött och sussar så gott. Jag ska försöka hitta nån mer tävling.


GRATTIS!!!

Veronica och hennes underbara flat Visa tog första pris, de fick över 170 poäng och en fjärde placering! De var så roligt. Snart har det sitt LPI. Go girls!


Är hemma hos mina föräldrar just nu. Tobbe ska fixa deras vatten. De har kalk eller nåt i rören. Mamma ska bjuda oss på mat sen. Det ska bli gott, hon är en mycket duktig matlagerska min mamma. Synd att det inte har ärfts till mig bara. Wilma tycker att det är bra hemma hos mina föräldrar. Hon får alltid nåt smaskigt. Det lönar sig att va gullig...


Nu ska jag leta tävlingar! Önskar att vi kunde ta LPII!! Jäkla ruta!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards