Alla inlägg den 14 februari 2008

Av Kattis - 14 februari 2008 21:02

Nu har vi kommit hem från träningen. Det gick bra. Vi snackade igenom tävlingen lite och pratade om vad som gick fel osv. Nu lägger jag treans moment åt sidan och ska endast träna tvåan. Så idag blev det mer fokusering på snabba lägganden och rutan. Rutan ska jag backa lite i och skicka honom på kortare avstånd. Nu står jag typ på 15 meter. Vaffö då ra? Jo för jag är korkad! Skulle ju inte träna trean men gör det ändå. Undrade idag varför han tvekar ibland när jag ska skicka honom. Då talade en klok tränare om för mig att det kan ju faktiskt ha med avståndet att göra! Korkat av mig! Så nu ska jag backa. Vad gäller läggande under gång måste jag träna på snabbheten, få upp mer tempo. Så nu blir det rodeo lägganden för hela slanten. Hoppas det kommer att funka... sen ska jag vara noga med att han inte får lubba tillbaka från rutan. Utan jobba på och få honom att gå in i rutan ändå. Tex om han stannar och vänder upp innan rutan då måste jag använda handtecken och kommando, hjälpa honom rätt istället för att stå som ett enda stort fån och inte göra nåt så att han bara kommer tillbaka! Hur schysst e de på en skala? Och bättre en femma än en nolla! Det fick jag känna på i Bro-Håbo och jag vill inte göra om ett, men man lär sig av sina misstag. Hoppas jag....Nemo tyckte att träningen var jätte kul. Nu är jag trött. Och jag har köpt godis som vi ska smaska på nu framför tv:n.

Av Kattis - 14 februari 2008 16:20

Vaknade tio i sex i morse! Flög upp och stack ut med hundarna. I vanliga fall vid den tiden har jag varit ut en timme ungefär. Så det blev en mycket kortare runda denna morgon. Inte alls kul att försova sig men det var bara att gilla läget. Slängde i mig frukosten och stack till jobbet. Villken bra start på dagen! Kom inte sent till jobbet iallafall.


Åkte hem lite tidigare idag. Mest för att hinna ut på en promenad innan det blir mörkt. Men Tobbe och hundarna hade redan varit ut en sväng när jag kom hem. Tobbe har även köpt allahjärtans godis! Och håller just nu på att laga mat. Sen ska jag sticka iväg och träna. Hoppas att det går lika bra som igår på träningen. Det var jätte kul igår ju.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards