Alla inlägg den 23 februari 2008

Av Kattis - 23 februari 2008 19:49

Vi är trötta till tusen. Tänk att en tävlingsdag tar så på krafterna. Men jag vill bara att hela världen ska veta att jag älskar min jycke! Är så otroligt tacksam att han är min. Att han är frisk nu och att vi har så många skojiga stunder tillsammans. Det är nyttigt att det går åt skogen ibland. Det ska inte vara enkelt helt enkelt! Det är inte världens undergång ju, men det känns så timmarna efter en dålig tävlingsdag. Och jag vill ju att han ska förstå mig. Men jag tror att det är för mycket missförstånd mellan oss. Små sådana men det är tillräckligt för att det ska gå åt skogen. Vi tar sats igen! Vi kan ju fortsätta tävla tvåan senare i år. Tutar och kör i morrn, sen får det va ett tag. Satsar på brukset ett tag nu. Just det, en annan tanke har slagit mig. Nämligen följande. Alltså förra året gjorde vi typ ingenting. Han var ju sjuk och genomgick två stora operationer och det är ju underbart att han är med mig idag. Sen han friskförklarades i november har jag tränat ganska mycket. Han kanske behöver en liten viloperiod? Kan det vara så?


Nu ska jag proppa i mig chips och cola. Och titta på melodifestivalen. Bara kvälls mysa innan det är dags att sussa!

Av Kattis - 23 februari 2008 14:46

Tävlingen gick inget bra. Nollade läggandet och så strulade rutan. 153p blev det. Synd,det var ändå så nära. Men så är det med nollor kommer man ingenstans. Hur det känns? Åt helvete rent ut sagt. Men det som gick bra gick väldigt bra. Och Väsby BK var en jätte trevlig klubb. Det var det.


Eftersom jag var tvungen att rensa skallen lite så tog vi en jätte lång promenad i det jätte fina vädret. Hundarna tyckte det var mysigt och de passade på att busa på åkrarna. Tok rusa. Men precis när de lekt färdigt och Nemo kom upp på vägen var han block halt. Tänkte att nu har det gått åt pipsvängen, nu är det nåt som gått av. Tassen eller tån eller nåt. Lyfte upp hans tass och där i ena trampdynan satt en gigantisk tagg! Måste ha gjort jätte ont. Men jag fick bort den lätt och när vi gått en bit var han som vanligt igen. Phuuu.....det var tur.


Har funderat mycket på tävlingen. Och jag har en del saker för mig som snurrar till det i skallen på oss båda. Och det är inte bra alls. Bla ska jag sluta rikta in rutan. Det är kanske därför han springer fram och fjönar sig med att lukta och leta. Ska testa att låta bli i morgon, om jag inte flippar ur och blir för nervös så jag glömmer allt och lite till.


Har kört lite skydds träning med Wilma idag med. Det gick bra med den träningen. Hon börjar få till det. Nu ska vi vila inför morgondagen...........

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards