Alla inlägg den 12 februari 2008

Av Kattis - 12 februari 2008 19:37

Idag blir det lite vila från tränandet. Har efter anmält till en tävling men inte fått nåt svar. Vill ju veta att jag verkligen kommer med. Men det är ju ett tag kvar till  det är dax... Har endast kört några få rodeo lägganden idag. Vi har fokuserat på att balansera denna dag. På staketet nere i centrum Nemo är väldans duktig nu. Han kan gå och tom springa och vända på den smala brädan. Duktigt! Han har också fått trycka på rödlyse knapparna. Tror han fattar på ljudet när det blir rätt. Det är jätte kul, testa! Önskar så att jag kunde lära Wilma det trixet. Men hon är för liten, kort i rocken, når inte upp!! Men vi ska nog komma på nåt annat bra att lära oss... Hon skulle annars gilla "tryckapåknappen" trixet. Tänkte träna i morgon onsdag kväll, vill nån vara med? Nu ska vi ta en titt på televisionen. 

Av Kattis - 12 februari 2008 17:25

När jag kom hem idag sa det tjong när jag klev innanför dörren! Jo det är sant! En stor Nemo fick jag i ansiktet. Men det gjorde inget. Vi kramades en lååång stund. Wilma skällde för hon blev så ivrig. Hon är så fin när hon varit hos Madeleine. Ser välvårdad och proper ut. Jo hon kan faktiskt göra det minsann. Luktar så gott av schampo och balsam. Hon fick en massa små pussar och sen en karamell av mycket äldre modell som jag hittade i botten av jack fickan. Oj oj vad hon knaprade och tyckte det var smaskigt!


Tobbe hade gjort middag när jag kom hem. Vilken lyx kände jag. Han hade gjort kyckling gryta och ris. Mmmmm mumms. Toppen Tobbe. Wilma och Nemo gillade också att han gjort kyckling gryta, de tiggde sitt bästa precis som vanligt.

Nu ska vi sticka ut och promenera!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards