Alla inlägg den 24 februari 2008

Av Kattis - 24 februari 2008 19:37

Blev oerhört illa berörd skräckslagen ledsen förbannad när jag tittade på nyheterna nyss. Finner inga ord ens! De plågar lamm och KLIPPER BORT HUDEN PÅ SKINKORNA UTAN BEDÖVNING! Tycker fan att de som använder ull och annat material inom kläd industrin ska ha koll på vart och hur saker kommer till/från. Människan är det värsta monster som traskar på jorden! Skulle tittat på Kalla Fakta men jag såg inget pga alla tårar i ögonen.

STÖVEL I ARSLET PÅ DEM JÄVLARNA som gör såhär!

Av Kattis - 24 februari 2008 15:00

............inte med ett första pris. Det blev 152,5 poäng idag. Nollade läggandet och endast 5 på inkallande med ställande. Annars var det hyffsade poäng på resten. 8:or och 9:or. Men det räcker inte ända fram med en nolla som sagt. Jag är nöjd på sätt och vis ändå. Men det där jäkla läggandet. Om jag ändå fattade varför men det gör jag inte. Som sagt vi missförstår varann på nåt vis. Men vi får väl vara nöjda med att vi vann!


Dessvärre gick det inget bra för våra kompisar Veronica & Visa heller. De fick också ett andra pris. De nollade också läggandet. Det gjorde nästan alla hundar. Annars hade vi ju kunnat fira deras LPI! Vi tar det nästa gång. Jag har redan anmält till två tävlingar till senare i vår. Nu ska min käre hund få en välbehövlig träningsvila. Måste justera lite i min träning. Och dessutom tror jag att jag ska skippa handtecken i ink med ställande. Resten av momenten funkar ju som sagt bra. Så nära igen och såååå synd. Jag ska hänga undan "vinnar kostymen", den behöver samla damm ett tag. Vi ger inte upp. Ska ta ett snack med coatchen!

Ska även lägga lilla Wilmas skydds träning i träda ett tag framöver. Det är tuff träning som kräver både tufft psyke och en rackarns massa styrke träning. Hon har visserligen både och men även de ballaste jyckarna måste vila ibland...

Av Kattis - 24 februari 2008 08:54

Och jag är så dum så jag tänker åka och tävla ändå. Sen får det vara nog ett tag. Vi har såååå mycket att jobba på. Men jag har en plan för dagen och jag ska skärpa mig och försöka iaf det bästaste vi kan såklart. Inte rikta in rutan, vara schysstare dvs tydligare, inte förbereda så mycket bara tuta och köra. Har varit ut en runda i skogen. Nemo kräktes. Inte heller nån bra start på dagen direkt. Men det var galla. I vanliga fall får han frukost mycket tidigare så lilla magen var nog tom för länge sen. Han ska få lite frukost.

Jag ska sätta på mig vinnar kostymen. Det kan gå vägen, det känns bättre än igår.



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards