Alla inlägg den 11 februari 2008

Av Kattis - 11 februari 2008 19:41

Hur ska man vi få till allt det långsamma? Tänk tänk...! Letade och hittade en mjukis pipis. Ut på gräsmattan. Nu är det slut på allt trallande med godisar. Det måste bli lite fart i momenten. Och jädrans villken skillnad. Ja visst är jag lite trög? Svårt att lista ut de ra! Vi körde ett antal rodeo ligg på gräsmattan. Kul tyckte Nemo, vad har hänt med morsan?! Lekte kurragömma och jagade omkring varann på gräsmattan. Efter en liten stund blev han lite överladdad. Då fick vi ta en paus. Sen försökte vi köra på med några ink m. ställande. Det gick sisådär. Det är så svårt att hitta bra ställen med lyse. Wilma är trött efter dagen hos frissan. Det är jobbigt att bli fin! Hon sussar och gnager ben i soffan mellan varven. Nu ska vi titta på tv. Kul att träningen gick bra idag!

Av Kattis - 11 februari 2008 17:50

Idag har Wilma varit hos frissan. Hon blev såååå fin. Madeleine, som klipper och badar Wilma, är fantastiskt duktig tycker vi. Kan verkligen rekomendera henne. Ett nytt besök är redan inbokat. Nästa gång ska även Nemo få träffa Madeleine. Det är så smidigt och trevligt att lämna hos frissan. Hoppas Wilma inte rullar sig i bajs nu när hon är så fin, det gjorde hon förra gången...typ några dar efter bara. Hon tyckte det blev fint. Nemo ska mest få bada och klippas lite. Han kommer tycka jätte mycket om henne. Om hon dessutom borstar hans svarta fina kostym kommer han att tycka det är jätte mysigt. Det ser vi fram emot. Jag gör ju det själv, klipper alltså, och det med varierande resultat.... Kan ju vara bra att lämna in dem hos en duktig frissa lite då och då!


Grämer mig fortfarande åt att vi nollade rutan. Det liksom värker på nåt konstigt vis nånstans. I huvve kanske? Men som sagt jag ska träna på och så får man hoppas det går bättre nästa gång....men då tänker jag att hur ska det kunna göra det?....och kanske är det nåt annat då? Blir inte klok på mig själv. Det är ju bra att analysera vad som gick fel men nu får det banne mig va nog med mig själv! Blä.




Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards