Alla inlägg den 19 februari 2008

Av Kattis - 19 februari 2008 19:07

Ibland tänker inte jag efter före. Eftersom Nemo nu är nybadad tänkte jag att jag idag skulle ta och klippa honom lite eftersom han är så fasansfullt långhårig. Klippte och kammade klippte och kammade...Han har så mycket päls. Vipps! så tyckte jag att det såg färdigt ut. Men sen efter en stund såg jag...Ööhh...shit asså han ser inte klok ut... Skulle låtit bli helt tror jag. Men nu är det för sent. Ähhh strunt samma, han är fin ändå, spelar roll ra! Nää det gör det faktiskt inte. Nu blir man ännu gladare bara när man ser honom eftersom killen ser lite kul ut. Han ska ju inte ställas ut. Och det är faktiskt insidan som räknas. Så det så! Kan ju inte lyckas jämt heller... Det växer ju ut igen.


Det blir ingen träning idag heller. Ska försöka hinna med lite träning i morgon. Har börjat fundera mycket på framförgåendet. Och jag tror jag har en plan. Det visar sig i morgon.

Det var länge sen jag tränade mig själv på Friskis & Svettis. Men jag har svårt att göra många saker ibland. Just nu har jag bara våra tävlingar i huvve. Det är liksom prioritet ett nu. Och då får resten stå åt sidan ett tag. Men när det är över och så kommer vi igen. Saknar våra spring rundor jätte mycket. Har inte sprungit sen i november tror jag. Det är underbart att springa. Såklart ska hundarna vara med då är det ännu bättre. De gillar att springa...de? nää Wilma tycker bara om första varvet sen stannar ju hon. Tok Fia!


Nu är det promenix dax!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards