Alla inlägg den 11 september 2008

Av Kattis - 11 september 2008 20:44

Har jobbat som vanligt. Efter jobbet åkt jag och träffade Jenny. Vi tog en promenad med hundarna. Sen tränade vi lite. Jag provade att träna med Troja, det var skita kul. Hon tyckte det var skojsigt. For som en loska och lekte tillåmed med Nemos tennis boll, det ni! Jag agerade strörning åt Jennys Nej övningar. Diezel var jätte duktig. Han förstod efter en kort stund att det blev böter om man bröt mot mattes nej.... Sen kom Veronica. Vi hade ju träning för Mia idag. Jag var laddad. och det gicj jäkligt bra faktiskt. Jag ska göra som ett schema på vad vi behöver träna mer eller mindre på. Smart ide'!


Sen ska vi tävla senare iår jag och Nemo. det har jag beslutat nu. Vi ska ta tag i lydnaden endast. Jag struntar i brukset just nu....för i år rättare sagt. Vi blir bara bortlottade. Nu ska jag glo på Idol, det är så kul!

Just det! Fick ett sms idag från en tjej som jag inte haft kontakt med på flera år. Brossans ex..... Tjing!

Av Kattis - 11 september 2008 06:03

Ständigt och jämt! Snart är det slut på veckan, nyss var det måndag! Kvällarna är mörka nu, tyvärr är det mörkt klockan fem också när vi ska ut och gå! Inte konstigt tt man blir trött av allt mörker. I går tränade jag ju fjärr och då funkade det inget bra alls. Idag, nu på morgon kvisten gick det mycket bättre. Om jag är lungn och han får tänka en stund så går det mycket bättre. Känns jätte bra! Trodde att det var borta. helt sjukt hur mycket tid man lägger ner på att träna hunden.....Men det är ju värt varenda sekund! Snart ska jag och Nemo börja på sök kurs! Har aldrig någonsin gått på en sök kurs, det ska bli skita kul. Hoppas på att lära mig massor! Då kanske vi kan träna sök istället för spår. Inget fel på spår, men vi kommer inte med på tävlingarna. Vi blir ständigt bortlottade, mycket tråkigt. OJ!!! nu är klockan mycket, måste göra mig klar för att åka till jobbet. Tjing!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards