Alla inlägg den 19 september 2008

Av Kattis - 19 september 2008 21:50

Ida och jag har gått en längre kvällsrunda. När jag var på väg för att möta henne gick jag under viadukten vid tågstationen. Det stod ett gäng fulla ungar där och skrek och tjoade. Jag är lite nervös i sådana lägen.... De stod och kastade ner glasflaskor på gångvägen och perrongen.... Man blir så förbannad. Sen fick jag höra diverse fula ord som hora och lite annat när jag gick i gångtunneln. Trevligt värre. Nemo reagerade inte nämnvärt idag. Hade hoppats på det åtminstonde. Wilma hittade en kräka.... Sen mötte vi Ida. Hon berättade att hon dagen innan hade stött på en lös hund. Den kom farandes ur ett buskage. Hunden sprang rakt på Molly & Ida, och Ida försökte få väck jycken. Då hade ägaren kommit farandes efter en stund och gormat åt Ida att låta hennes hund vara ifred. Den var minsann hur snäll som helst. Ida talade då om att hennes hund inte gillade andra hundar. Man blir så trött. Man kan väl ta hänsyn till andra hundar och dess ägare? Stackars Ida och ännu mer stackars Molly.


Vi promenerade i över en timma, ganska raskt. Satte på mig långkallingar och vantar men idag var det riktigt varmt ute. Nu ska vi sova. Jag är jätte trött. I morgon är en annan dag då jag har fullt upp mest hela dagen. Hoppas Ida och jag hinner ta en runda i morgon kväll igen. Gonatt!

Av Kattis - 19 september 2008 17:29

Nu har vi istallerat torktumlaren. Vår nya torktumlare! Så bra det blir att kunna torka tvätten på en gång. Vi har käkat tacos idag. Mumma.... Sen har jag busat med Nemo en stund. Han är väldigt busig idag och är som en plåster. Svassar brevid mig hela tiden. Förhoppningsvis så vill Ida ut och gå senare ikväll. Så trist att gå själv. Särskilt en sen mörk fredag kväll.... Oj nu försvann Wilma. Måste se vad hon har för sig! Ha en fortsatt trevlig fredag!

Av Kattis - 19 september 2008 15:40

Idag har jag varit på massage. Jag kan bara säga att det var ljuvligt. Har ni inte varit på massage så har ni missat något. Vi har möjlighet till det genom jobbet. Det var första gången i mitt 30 åriga liv som jag var på massage. Har inga problem min rygg direkt. Eller inte just nu rättare sagt. Periodvis har jag problem med knotter i vänster skuldra och även något som känns som ischias men som inte är det fick jag veta av massören idag. Är även ofta trött i svank ryggen. Men jag hade en del knutor i axlarna som jag inte hade en aning om att jag hade! Så skönt, det gjorde lite ont men det var på något vis en skön smärta. Så där låg jag och mös i 30 minuter. Min rygg var i bättre skick än jag trodde eftersom jag trots allt har lite bekymmer emellanåt. Men som sagt axlarna och skulderbladen var lite knöliga. Har bokat tid nästa vecka igen. Längtar. Men jag hade igentligen inte ont där jag trodde att jag hade ont. Ja men jag trodde att jag hade problem på vänster rygghalva.....men det var höger. Känns jätte bra nu och det känns löst och ledigt, är inte alls så stel.....som jag inte visst att jag var föränn jag gick därifrån. Fantastiskt med massage! Mina vovvar skulle behöva massage. Får se vad man kan göra åt saken. Det är dom värda, jag med!

Av Kattis - 19 september 2008 15:37

Idag fyller världens bästa brorsa 31! HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA!!! Men han kör sin lastbil idag och har en massa jobb så därför ska vi gratta honom i morrn istället! Det ska bli jätte roligt. Och lite fika slinker ju alltid ner i lilla magen.


HA EN BRA DAG BRORSAN!!!!!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards