Alla inlägg den 22 augusti 2009

Av Kattis - 22 augusti 2009 15:06

Slutet av augusti, och september oktober och november är fyllda av födelsedagar. Har varit till stan idag med brorsan. Strövat runt på Ikea. Hittade så mycket snyggt som jag vill ha. Men det får allt vänta ett tag tror jag. Man blir liksom lyrisk, som barn i en leksaksaffär eller nåt... I morgon är det Jenny som fyller 27. Såklart ska det firas. Det är så kul att träffas, fika och ha lite trevligt. Jennys present är inköpt....men inte på Ikea.... He heee.......


Nyss fick vi främmande. Wilma skäller som en tok, Nemo ännu mer. Han ligger i min säng nu. Han är för djävlig. Blev jätte arg på honom så jag sa åt honom att hålla sig där tills han är lugn och jag är lugnare..... just nu håller han på att ta livet av mig. Vad händer? Snart ska vi till Berglunds. En liten mini syskon träff. Hoppas vi får till lite hund aktiviteter också. Vi funderar på att spåra. Bara det inte regnar mer nu!


Jag köpte nya torkar blad till V50:n idag också. Jisses vilken skillnad det blidde. Jag kan se nu!Ha det gött!!!

Av Kattis - 22 augusti 2009 10:01

Ja det var ju kul! Regnet står som spön i backen. Hmmm mina dags planer börjar gå lite om intet. Det är bara att göra det bästa av det hela. Regn kostym på. Fick bära Wilma ut i morse. Hon började huttra så fort jag öppnade dörren. Sen stod hon bara där på trappen.... Då tog jag henne under armen. Satte ner henne en bit bort på vägen. Äckligt! tyckte hon. Är lite orolig faktiskt. Har fått för mig att hon går konstigt. Ja hon är lite stapplig, går kanske orent?? Ja ibland känns det så. Kanske dags för en senior kontroll hos veterinären? Har gett henne lite massage då och då. Men det tycker hon är fånigt och det är bara mysigt en pytteliten stund. Hon verkar lite stel. Nemo tyckte bara att det var kul att det regnade när vi gick ut på morgon promenad. Han skuttade ut när jag öppnade , for iväg som en snodd. Ja men det är roligare med en jycke som skiter i vädret. Nemo vill alltid följa med. Nu ska jag tvätta och städa lite. Ha en bra dag!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards