Alla inlägg den 23 augusti 2009

Av Kattis - 23 augusti 2009 20:49

Ja stackars lilla Wilma. Hon haltade så plötsligt nu på kvällen. När jag tittade efter såg jag vad det var, en jätte fästing! Precis på själva tassen. Jätte stor. Inget svårt att ta bort men det blev en ful bula efter den. De syns ju inte. Sätter sig medhårs på nåt konstigt vis. Stackars Wilman! Gjorde rent och sen gick vi ut på gräsmattan en stund själva. Då stretchade hon lite sen var hon nästan frisk igen. Sen blev det kvälls mat och då var alla smärtor som bortblåsta. Håller på att bli tokig på fästingarna. Har på Exspot, men det vekar inte alls hjälpa någe bra. Är Scalibor bra? Nån som vet? Ska nog ha det istället. Men jag gillar inte att ha  halsband på, men å andra sidan så hellre det än en sjuk hund. De är ju det raraste jag har! Och det är man ju rädd om eller hur..... I morgon är det måndag och jobbar dag igen. Hoppas vädret är bra så att jag kan ha min nya kjol. Ha det så bra!

Av Kattis - 23 augusti 2009 17:01

I morse åkte jag och hundarna till syrran. Sen drog vi vidare till skogen och la spår till Mio och Nemo. Wilma fick göra lite uppletande. Under tiden som spåren låg så åkte vi hem till våra föräldrar. Fikade lite. Sen plockade vi plommon för de hade fullt av dessa. Är inte jätte förtjust i plommon, men det smakade ......ok. Vi stod på varsin stol.  Under trädet låg Wilma och Nemo och smaskade på det vi tappade. Måste varit jätte gott... Sen åkte vi tillbaka till spåren. Sussi hade gjort ett jätte bra, ganska långt spår till Nemo. Han fixade det galant. Hittade alla saker och spårade bra. Jag hade gått Mios spår. Inte så jätte långt men jag hade lagt ut några mjukis djur, såna små från Ikea, tänkte att det kanske kunde fånga hans intresse lite mer för föremål. Ja, det gick bra. Han är fortfarande ganska ointresserad men han markerade dom iaf. Helt ok. För övrigt är han ju en jätte bra spår hund den där guldgossen. Sen fick Wilma göra lite uppletande. Hon sprang mest omkring och använde inte sin annars så jätte braiga näsa på sitt allra bästa sätt. Men hon tyckte det va jätte roligt iaf. Inte så jätte jobbigt för henne..... Men vi hade ju lite brottom eftersom vi skulle fira Jenny på hennes födelsedag. Vi kom dessvärre 1 timma och 45 minuter senare än bestämt... Men jag tror hon blev glad för sina presenter. Jenny hade gjort jätte god tårta och Stefan är ju en hejjare på att baka. Trots att de själva tyckte att kakorna blev misslyckade så åt jag jätte många för de var sååååå goda!


I går kväll skulle ju jag o syrran ha spårat, men vi la ner det för det blev sent och började nästan bli mörkt. Vi åkte till ett jätte fint ställe i Bålsta och badade med hundarna istället. Mio bevisade att han kan göra många saker på en gång.  Simma apportera skälla och dyka på en gång. Hundarna fick turas om att simma ut o apportera. Gissa om Nemo njöt. Tyvärr fick han nog vatten i sitt ena öra, han är ibland lite sned. jag har torkat så gott jag kan. I går var jag mycket noga med att göra torrt och rent. Det går över tror jag. Nu händer det grejjor....... Vad får man kanske se på min födelsedag??????? He he heee........ Nyfikna? Ja det kan jag tro....

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards