Alla inlägg under december 2007

Av Kattis - 30 december 2007 19:55

.........funderar på vart vi är på väg någonstans.

-När serveras det nåt ätbart? Borde vi inte fika? Sa någon ekorre?

Av Kattis - 30 december 2007 19:50

Ja den blev ungefär tre timmar lång. Det finns otroligt fina vägar att gå på där syrran bor. Och idag var det dessutom underbart väder med blå himmel och solsken! Här är lite bilder....

Av Kattis - 30 december 2007 08:24

Har varit ut en kort runda nu på morgon kvisten. Idag blir det nog fint väder. Snart ska vi äta frukost och sen bär det av till Örsan. Ev åker jag förbi en kompis på vägen. Tur ändå att de bor åt samma håll. Vi träffas så sällan numer.


Vi ska ut och gå långt idag. Jag och min syrra. Hundarna med såklart. Ingen promenad utan dem! Sen ska jag försöka träna lite med Nemo. Det behövs.

Tänkte att jag skulle ha med mig kameran idag. Men den är typ stendö! Undrar vad som är fel? Hoppas verkligen att det bara är slut på batterier. Ni hör ju villket teknik-geni jag är! Får prova ladda den. Jag är så korkad på tekniska grejjor. Vi får se om det blir några bilder den här dagen.

Hej sålänge!

Av Kattis - 29 december 2007 22:35

Åkte till Stefan och Jenny på eftermiddagen. Stefan jobbade idag. Men Jenny var hundvakt åt Wilma och Nemo medans jag och Tobbe var på bio. Vi såg Arn-Tempelriddaren. Den var bra. Lite seg, våldsam, spännannde, romantisk, sorglig, lite svek och några onda figurer fanns där med.. Men jag ville ha ett bättre slut. Det var ett bra slut, men jag vill inte fantisera om slutet, jag vill se det så att man vet att allt e bra liksom. Men den var lite romantisk. Gullig på nåt vis. Den får betyget tre av fem möjliga av mig.


Det är så fridfullt hos Jenny. Där de bor skjuts det inga fyrverkerier. Wilma har kunnat vara ute precis som vanligt. De skötte sig bra. Tur för mig, tror att de tycker mina hundar är lite bortskämda. Inte elakt alltså. De ÄR lite bortskämda mina jyckar. Som sagt det gick bra. Trots att Troja är väldigt sugen på att para sig med Nemo eftersom hon är i den perioden i sitt löp. Nemo är fantastisk. Han bryr sig inte. Trots att hon ställer sig mitt framför näsan på honom. Nån gång blir han intresserad, men säger man till honom att sluta så går han genast. Villken kille! Hoppas att det fortsätter så...


I morgon bitti bär det av på långrunda i Örsan med syrran. Måste avverka några kilometer på morgonen. Det är så fint att gå där. De har skaffat marsvin. Ska bli kul att se dem med! Har typ ätit hela dagen. Snabbmat har det blivit flera dagar i rad nu. Måste tänka på figuren. Jag har ju köpt as mycket nya kläder i stl 38! Och det är ju roligt om man fortsätter komma i dom med!


Av Kattis - 29 december 2007 10:28

Vi har precis varit ut och gått i flera timmar. Stack ut tidigt i morse för att hinna ut innan det börjar smälla. Guuud vad Wilma njöt när hon äntligen fick kissa! Vi gick en ny väg som vi hittat i skogen som är jätte fin. Rätt som det var ville Wilma leka! Så hon och Nemo satte av och började jaga varann, eller rättare sagt Wilma jagar Nemo annrs är det inget kul ju.... Jag skrattar lika mycket varje gång, de ser ut att vara så himla skojigt.


Senare idag ska jag åka till Jenny och min brorsa. De ska vara hundvakt åt mina hundar i kväll. Vi ska på bio och se Arn. Där de bor smäller de inte så mycket. Och det funkar inte att ha henne här hemma när det smäller hela tiden. Så för att få lite lugn och ro blir det bäst så. Jag VÄGRAR droga min hund! Det finns andra enklare snällare och bättre lösningar för våran del.

Tar en lång runda och en kvälls runda hemma hos Jenny med så slipper hon gå ut här hemma. Snart är det över för i år!




BAD

Av Kattis - 28 december 2007 19:47

Wilma har fått ett välbehövligt bad. Nu är hon len som silke och luktar gott. Hon tyckte det var mysigt faktiskt. Och hon var väldigt skitig. Nemo ska även han få ett bad. Men inte idag eftersom varmvattnet inte räcker till.


Det regnar ute så jag tänkte att nu ska vi passa på att gå ut eftersom det då inte borde smälla. Men det gör det visst. Typiskt. Hon är inte jätte rädd än men vill helst vara inne. Jag förstår henne. Hon ligger på nya soffan i sitt mys hörn och sussar!

Har just hört en sån bra låt på TV:n. Christina Agiluera's (kan inte stava till det namnet)  låt "Oh mother". Guuud vad den är fin.....

Av Kattis - 28 december 2007 14:34

Och det är härligt! Nu är det trots det slut på allt snask ätande och jag hoppas att nästa vecka komma igång med min egen träning. Kanske blir det både spinning och nåt varv i spåret?


Slutade lite tidigare idag. Så jag och hundarna kunde gå en stund i skogen i lugn och ro. Men icke...Buller och bång här och där. Det smäller utan dess like. Blir så less. Än så länge är det hyffsat men jag vet att det blir bara värre och värre tills nyår är över för detta år.


Ikväll får jag besök av min kompis. Det ska bli skoj. Vi ska nog snacka strunt och fika lite. Tobbe spacklar och skrapar gammal målarfärg i köket. Vi ska måla om där. Det kommer att bli fint när det är klart. Gud vad kul det är med lite förändring. Soffan var ett bra köp. Den är så himla snygg. Nya gardiner är på gång med. Nog om det nu.


Idag åkte jag förbi Volvo och hämtade spolar mojängen till bilen. Så nu har den blivit fixad och spolarna funkar igen. Det känns jätte bra. Måste städa den nu när jag är ledig, den är full med hund grejjor som vanligt. Fattar inte att jag ska ha alla grejjor i bilen. Dessutom är framsätet smutsigt eftersom lilla Wilma sitter där ibland med stols värme. Det blir liksom så grusigt.


Nu sussar vovvarna efter våran skogs promenad. Wilma blev lite trött, det är bra det då kanske smällarna berör lite mindre.....

Av Kattis - 27 december 2007 21:27

Den gick helt fantastiskt bra! Det var så skoj att jag höll på att storkna. Vi filmade oss på träningen. Gud vad töntigt det känns att se sig själv stappla omkring på plan! Men det är också skoj att se hur mycket bättre det ser ut än känns när man går där med sin fina vovve! Momenten gick bra för oss. Men det hände nåt när det var dags för rutan, då lubbade Nemo åt vänster istället och låtsades ha nåt verkligen jätte viktigt att göra. Skulle vara skoj att veta vad han tänker ibland faktiskt, den lille token.


Men det är smällar man får ta. Huvudsaken är att det klaffar den där dagen man ska tävla. Den risken är ju typ ganska liten men ändå...

Nu ska jag försöka gå ut med hundarna.


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards