Alla inlägg under november 2008

Av Kattis - 15 november 2008 22:16

I dag har jag varit i Jumkil och spårat med hundarna. Det gick sisådär kan jag säga.... Men så är det med det.


Stefan kom hem senare. Då fick jag klättra upp i han och Leffes gigantiska lastbil. Fy vad den är cool. Typ skita snygg. Ska ta en bild på den vid tillfälle. Nemo blev tossig när jag klättrade upp i den och skällde som en tok. Sen försökte han hoppa upp......det gick inget vidare. Nää nu ska jag snacka med min sambo lite....Go natt!

Av Kattis - 15 november 2008 11:10

Igår kväll kom halva min syskon skara hem till oss. Vi käkade tacos. Fikade. Syrran hade gjort jätte smarrig paj till efterätt. Sen kollade vi på film. Indiana Jones. Jätte trevligt att de ville komma hem till oss, det borde vi göra oftare, träffas menar jag. Wilma och Nemo gillar när det kommer folk. Då kan man ju tigga och har man tur får man karameller.... Troja och Diezel var också närvarande. Nu ska jag gå ut och städa bilen lite. Sen ska jag packa in hundarna och åka till Jumkil. Jenny och jag ska spåra idag. Vädret är ju underbart denna dag! Ha en bra lördag!

Av Kattis - 14 november 2008 15:58

Jag har blivit utmanad av Helena Ronja och Jaja!

www.hagstromberga.com


Gör så här: länka till personen som utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras bloggar.


Sju saker om Kattis:

1. Jag har spindel fobi

2. Är 167,5 cm lång

3. Kör Volvo

4. Är ovanligt hårig för att vara tjej,ovanligt blek också.....konstigt hur det kan bli....

5. Vill gärna ha en katt

6. Jag tycker om snask

7. Vill tatuera mig och ta jägar examen nån gång framöver!


Jag utmanar:

Leffe   www.svartmyren.bloggagratis.se

Stefan www.stefanijumkil.bloggagratis.se

Sussi    www.ronnysussi.bloggagratis.se

Micke   www.fornebygrisen.bloggagratis.se

Carina   www.wwww.bloggagratis.se

Linda    www.lindas.bloggagratis.se


Tjing!




Av Kattis - 13 november 2008 16:09

....regnar det igen. Ja det är väl för kul. Fick åka hem en pytte stund tidigare från jobbet idag. Det var bra. Idag blir det ingen träning med hundarna. Lite tråkigt är nyttigt. Det blev prat på jobbet idag om ett tv program igår. Såg det inte själv eftersom jag sussar vid tio tiden. Det handlade om tidelag. Äckliga sjuka människor! Man blir så fruktansvärt illa berörd. Så arg. Nää det finns inte ord! Vad är det för fel på människor?


Flå de satans kräken levande och släng dem i en hög!

Av Kattis - 12 november 2008 20:54

......blev det nu på kvällen. Vi tränade tillsammans med Anna och Elin. Ringde lite snabbt till Jenny. Hon hängde med. Det var verkligen jätte roligt att träffa dem igen, det var så länge sen vi tränade. Kul också att Elins boxer Gert var så pigg. Hon som opererades för inte så länge sedan. Diezel var super duktig. Lite gnällig och hoppade omkring i början men sen lugnar han sig och tycker att livet e toppen. Det roligaste av allt var att Jenny kunde göra jätte fina inkallningar idag. Diezel pojken sitter kvar med all störning  runt omkring och kommer som en raket när hon ropar. Roligt roligt! Nemo var enormt taggad idag. Jag älskar de dagarna han är på topp! Gjorde flertalet rutor (inga mocca rutor.....) och det funkade bra på lite längre avstånd. Jag gick in i rutan de första gångerna. Snabba lägganden och apportering som inte var av denna värld! Han har inte apporterat så bra på mycket länge. Nemo tyckte det var bamse skoj att träna idag! Jag med.... Sen kom ju Catrin fram å sa hej till Nemo. Det är Elins andra boxer. Nemo tyckte absolut att de skulle gifta sig!. Världens pingla ju. Anna skickade Busy först till en kon och sen vidare till rutan. Det var COOLT! Värsta elit grejjen! Vi gjorde platsliggning på slutet. Nemo fick sitta. Det gick sådär ska jag medge....Tyvärr förstörde jag nog för de andra när jag sa åt honom att sitta och gjorde om och sånt. Sorry..... Nemo ville hellre ligga ner idag. Hoppas det blir träning snart igen. Vi behöver nåt roligt att se framemot när det är mörkt och trist. Nu ska jag gosa med lilla Wilma. Hon fick vara hemma från träningen. Ja och tro det eller ej. Hela tiden var det uppehåll. Men tror ni inte det började regna precis när vi va klara. Fy vad jag är less på regnet!

Av Kattis - 12 november 2008 17:20

Ja då var det onsdag. Tobbe har varit på kurs idag. Hela dagen, nå't me jobbe'. Han ska jobba nu på kvällen. Han kommer vara trött när han kommer hem. Det betyder ju att det blir jag som ska göra käket. Mmmm är ju en hejjare bland kastruller och spisplattor... Jag ska nog hitta på nå't. Sen har jag ett hästjobb framför mig som inte känns så roligt alls...städa min bil. Den är ganska nerskräpad kan man säga. Jag är nog den värsta slarvan som finns. Härom dan slängde jag en påse köttbullar som låg i träningslådan........modell äldre. Bilen luktar lite unket emellanåt. Inte konstigt. Dessutom måste jag tvätta hundarnas filtar som ligger i bil buren. Igår blev de ganska skitigt eftersom hundarna blev dyblöta efter träningen. Tobbe gillar nog inte alls att jag är så slarvig med bilvården. Helt otroligt förresten. Det har inte regnat idag! Eller har det gjort det? Lite uppehåll sitter aldrig fel. Ja så är det med det. För övrigt tror jag det har varit en ganska vanlig dag idag, nästan. Pling plong!

Av Kattis - 11 november 2008 20:16

När Jenny kom tog vi en "stadspromenad" runt om här där jag bor. Diezel är ju litet av en lantis och behöver uppleva en massa spännande grejjor som bussar tåg barnvagnar och Ica affärer. Han var väldigt duktig. Wilma frös och ville inte gå överhuvud taget så länge kopplet satt på... Sen lämnade vi tanterna hemma och stack till en upplyst parkering i utkanten av samhället. Först tog jag Nemo och gjorde några rutor. Jädrans vad bra det gick idag! Trots längre avstånd. Jätte roligt. Sen övade Jenny kontakt och Nej med Diezel. Diezel var duktig men sen blev han trött i bollen och hittade på hyss. Hyss å hyss......han pekade finger åt sin matte och sprang i stora cirklar och skällde. Men Jenny löste det kanon! Han är mycket hund den hunden. Jenny är duktig. Men man vet ju själv hur jobbigt det kan vara när dom är i den lite tråkiga åldern. Det går över..... Sen provade jag lite rodeo lägganden med honom. Vi kampade med do.... en kampleksak. Det tycker han är det allra roligaste. Han har även börjat förstå att han kan och ska sitta kvar, även på lite längre avstånd. När Nemo var typ så gammal käkade han äpplen på tomten. Jag sa bestämt åt honom att sluta. Tjohoo! sa Nemo då och sprang runt runt runt i gigantiska cirklar. Han var hopplös. Envis, men jag var envisast. De har lönat sig, allt slit. Jag är så glad att mitt svarta hjärta är vuxen nu och förstår vad jag säger...... För visst är det fantastiskt att ha hund?

Av Kattis - 11 november 2008 16:58

Har precis kommit hem. Idag kommer Jenny hit. Vi ska träna lite. Jag ska träna rutan med Nemo idag. Det kommer han tycka e roligt. Måste träna på avtånden, det är svårt ju. I morse blev jag jävligt förbannad på den lite mindre av hundarna. Ja hon heter visst Wilma. När jag vände ryggen till och skulle låsa dörren innan vi knatade på våran "dagliga klockan fem morgon promenad" försvann hon. Ja, hon sticker inte alltså, men hon pinnar runt på tomten och äter saker. Och eftersom det är jätte mörkt så ser inte jag henne. Jag tror att hon vet det. Dessutom kan jag ju inte stå och vråla på henne vid den tiden på morgonen. Hon känner nog till det också... Jag och Nemo började gå men hon kom inte. Väntade letade men hon kom inte. Då blev jag rädd och tänkte att postbilen kanske hade kört på henne....Hon har visserligen reflex väst på sig men hittar hon nåt mitt på vägen och det kommer en gigantisk.......bil....så tvivlar jag på att hon skulle förflytta sig utan att äta färdigt först... Som tur var så kom hon efter några minuter... Då blev jag fly förbannad. Wilma såg ut som katten i Shrek ni vet och tindrade med sina stooora ögon och vred ihop sig så att hon skulle se riktigt liten och utmärglad ut. När jag skällt ut henne ruskade hon på sig och sket fortfarande i mig.... Stackars hund! Vad är man för matte? Varför är jag så lat som inte ens sätter på henne koppel? Då slipper jag ju trasslet.... Nåväl. Nu ska vi byta om och gå ut en stund innan Jenny kommer. Tjing Tjong!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards