Alla inlägg under november 2008

Av Kattis - 23 november 2008 11:55

I vanlig ordning blev det mest bilder på Nemo. Lilla Wilma rör sig inte i onödan när det är tråkigt väder oh bara en massa kyla..... Nemo njuter däremot av snön!

Av Kattis - 23 november 2008 09:59

Vaknade sent eftersom jag var in till stan och hämtade Tobbe i natt. Han tyckte själv att han var väldigt nykter.....det tyckte inte jag. Det blev lite tjat om hur kallt det var ute. Han frågade det typ 15 gånger på vägen hem. Sen somnade han på soffan när vi kom hem.....det är ju också lite annurlunda. Men han mår bra nu på morgon kvisten och han gick upp före mig och tog en promenad med hundarna. Idag vet jag inte riktigt vad som kommer att hända. Men vi ska träna lite med hundarna vad jag vet, jag och Jenny.

Av Kattis - 22 november 2008 22:59

Ja hujeda mig! När jag skulle åka hem från Stefan och Jenny blev det kaos på vägen. Vet inte hur långt jag åkte men efter några kilometer snöade det så mycket att jag inte såg ett skit! Det var så läskigt. Blev så rädd att hela jag skakade som ett asplöv. Så otäckt. Försökte till en början att köra efter de reflexpinnar som sitter längs kanten. Men avståndet är för långt emellan dem så det gick inte alls. Sen följde jag ett däckspår i vägen från en bil som måste legat precis framför mig. Men rätt var det var hade jag en vägpinne precis på bilens vänstar sida. Nää fy fan alltså. Jag blev så rädd att jag ringde till Stefan och nästan grät! Då såg jag baklyset på en bil någon meter framför mig. Den hade parkerat med ett gäng andra bilar på en vägficka. Kan ha varit busshållsplats. Det stod helt stilla. Inte en bil kunde köra. Stod där ett tag. Sen lugnade det ner sig och bilarna framför började sakta åka iväg, då hakade jag på. Hela vägen in till stan gick i 20 max 30 km/h. Väl inne istan var det jätte svårt att köra. Stackars alla som har snöjour. De plogar för fullt med sina lastbilar och snön bara vräker ner. Men det skulle behövas ännu fler plogbilar en sån här dag. Om jag blir lastbils chaufför nån dag ska jag ploga snö. Men å andra sidan så kommer det nog inte gå så bra eftersom jag är så rädd att köra när det är sånt här skit väder! Nu är vi iaf hemma....


Skulle ju tränat i Tierp idag. Men såklart ska allt jävlas när jag ska göra nåt jag sett framemot nåt jag verkligen blir glad och lycklig av. Dvs träna med hunden..... En stor info lampa började lysa när jag skulle åka. Inget lyse på bilen. Det var bara att ställa in alltihopa. Men det blev bra ändå. Jag träffade Jenny ju. Så vi åkte in till stan med hundarna. Först till Volvo för att införskaffa nya lampor till bilen (som blev fel....så är det när en dum tjej ska fixa nåt själv...). Sen knatade vi fram och tillbaka på hela gågatan med hundarna. Det gick bra.Jag erbjöd mig att ta Troja så att Jenny kunde få möjlighet att pyssla med lillpojken själv. Det gick bra med tre hundar förutom att Troja emellanåt betedde sig som ett ##### !!!! Jenny asgarvade åt mig. Hämden är ljuv....... skämta bara... I morrn ska vi nog träna lydnad. Vi får se.


Ska sitta uppe ett tag. Tobbe är ute och svirar. Och jag ska hämta honom i stan. Hoppas vädret inte innehåller mer snö. Hoppas jag slipper skjutsa hem hans kompisar. Det är inte hela världen men man vill ju hem sådär på natten.... 

Av Kattis - 21 november 2008 20:00

Stack in till Stadium och köpte nytt termo ställ. Byxa+jacka. För jag är så less på att frysa. Kollade på nya kängor med......men det får vänta tills den 25:e. Var in till favvo affären och köpte mat till Wilma. Snick snackade med Mia lite. Alltid trevligt. Hon trodde vår trean premiär skulle bli i januari. Ja men vet ju aldrig men det vetekatten.....januari det är snart. Men om vi ligger i. Ja det blev ju lite utav en kick....vi får se. Det snöar ute. Hoppas det är bra väder i morrn när det är lördag å allt! Oj nu är det dax för godis och Idol!

Av Kattis - 21 november 2008 16:03

Idag har jag varit på massage. Ja det känns kan jag ju nämna. I dag gjorde det ont. Axlarna och skulderbladen. Nu vet jag också varför det kryper i mina skulderblad. Periodvis så känns det just så-som om något kryper innanför huden liksom. Jag hade skita ont när massören började knåda på sidorna om ryggen i höjd med skuldrorna. Det är där det sitter! Men det känns bra efteråt! Trots att det gör väldigt ont på vissa punkter så är det liksom lite härlig smärta. Fick massor av liniment efteråt det var inte heller fel. Nog om det nu. Nu ska jag fixa lite härhemma. Ha de'!



Av Kattis - 21 november 2008 06:15

När vi gick på morgon runda strax före klockan fem i morse var det massor av minus grader ute. Fy! Det är så katastrofalt kallt. Isbjörnar och pingviner....Man vill helst ligga kvar i sängen. I morse hade det varit mysigt att bara somna om. Men men det är ju väldigt trevligt att gå ut med. Idag måste jag försöka hitta lite vinter kläder. Ska tjata lite på min sambo att han hänger med och handlar i kväll. Jag har diesel värmare i bilen. Det är hur bra som helst. Snart ska jag åka till jobbet. Och då är ju bilen varm och gossig. Undrar vad som händer idag då? Antagligen det gamla vanliga....ingenting. Jag liksom väntar på något vis att det ska hända nåt riktigt skoj. Vad? Har ingen aning.....

Av Kattis - 20 november 2008 20:04

Finns det nå't värre än att frysa? Dubbla långkallingar dubbla vantar trippla polotröjor. Tamej sjutton det är lika kallt ändå. Vad ska man ta sig till. Ut måste man ju. Det är ju än så länge bara -2. Tänk den morgonen vi ska ut och det är -22! Brrrrr...... Nemo gillar snön jätte mycket. Wilma är lika frussen som sin matte. Ikväll har jag varit inne i stan och tränat med Jenny och Diezel. Så duktig han är. Hans matte tycker inte det i vanlig ordning =), lite svinn får man ta ju! Vi tog en stads promenad och sen tränade vi på en om något dåligt upplyst fotbolls plan på Seminariegatan. Nemo fick stå över seriös träning idag. Gjorde lite ditt å datt med Wilma istället. Hon skällde mest...hela tiden. Jenny började träna lite fot med Diezel pojken. Men gud vad det är svårt. Jag minns knappt hur jag gjorde när jag lärde mina jyckar. Men nu kan han hålla kontakt vid sidan och ta ett stapplande steg framåt och det är ju jätte bra! Det blev även en hel del störnings träning i parken där vi höll till.  Det visade sig att många träffas där med sina hundar. trevligt......men vett och etikett existerar icke! En tjej kom bara fram med hunden i flexi koppel. Hunden var längst ut och hon bara kom rakt emot oss. Vi höll ju "bara" på att träna.Sa åt Nemo att låta bli vilket han också gjorde. Wilma blev skit arg när hennes hund kom typ en meter ifrån. Man tror inte att folk är så rent ut sagt puckade! Men jo, tydligen! Diezel var jätte duktig och struntade i dem. Han kom fint när matte ropade. Men sen när det gått sin väg fick han spunk och sprang efter dem. Då blev Jenny minst sagt arg. Det löste sig. Jag sa till Jenny att det var ju tur att det var just hon eftersom hon ville att hundarna skulle "leka" antagligen när hon bara gick rakt in i vår träning.... Ja ja....


Vad har annars hänt idag? Ja.....inte så mycket vad jag vet. Det har varit en ganska vanlig torsdag. Jo just det. Veronica och jag skulle haft Mia-träning idag. Men det blev inställd eftersom Veronica arbetar som lärare och hade en massa kvartsamtal idag. Men det gör inget alls eftersom lilla jag har tränat så dåligt denna veckan. Nu har vi en ny vecka framför oss. Och vi ska träna nästa vecka istället. Ha en fortsatt trevlig kväll och hoppas ni kan sova gott!



Av Kattis - 20 november 2008 07:06

Morrn morrn! Jag är nästan sjuk. Vaknade återigen som en potatis i morse. Halsen gör ont....huvudet är tjockt (som en potät). Men va sjutton! Allt kan vara värre. Idag är det arbetsdag som vanligt och jag längtar i vanlig ordning tills det blir fredag och helg. Ha det bra!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards