Alla inlägg under november 2008

Av Kattis - 19 november 2008 21:08

Ja men jisses! Idag är det precis ett år sedan min hund blev friskförklarad! Läs dagens inlägg förra året! Ja det är inte klokt. Blir tårögd bara jag tänker på det! 2007 var ett fruktansvärt år och det var många turer hit och dit med Nemo, jag som inte heller visste om han skulle kunna fortsätta leva... Men det gör han och han betyder sååå mycket för mig! Trots att han BARA är en hund i mångas ögon....

Av Kattis - 19 november 2008 21:01

Vi träffade Anna och Jenny för lite lydnads träning. Och det gick bra till en början för mig och Nemo. Sen blev det för mycket och sen blev det konstigt. Att jag aldrig lär mig..... Nemo tycker det är så roligt att träffa brudarna för lite träning. Sittande i grupp gick kanon idag! Det känns jätte roligt. Till nästa gång ska jag planera min träning mer och BARA göra det jag planerat att göra! Det gick bra för de andra flickorna med.... Stackars lilla Wilman fick vara hemma idag. Får dåligt samvete men det känns värre att ha henne med sittandes ute och frysa. Nu ska jag gosa lite med min lilla hund! ha en fortsatt bra lill lördag!

Av Kattis - 18 november 2008 17:03

Det har ju snöat lite idag. Brrrrr inget kul tycker jag. Jätte läskigt att köra bil. Kallt ute. Fördelen är att det blir lite ljusare ute... Nemo tycker trots det att det är väldigt skoj ute. Han springer runt och gör små slirspår i snön. Sötisen. Wilma blir också lite tossig av snön. Hoppas bara att det blir bra väder resten av veckan. I morgon och på torsdag ska ju jag träna med Nemo. Nu ska jag hjälpa till med middagen. Vet inte vad vi ska hitta på idag. Nåt borde vi ju göra.... Har inte märkt något mer konstigt med gossens tassar som tur är.

Av Kattis - 17 november 2008 19:41

Nu har jag gjort det! Den röda V50:n är numer en mer städad bil. Jag är hopplös. Har jag varit ut och tränat så är tamejsjutton hela bilen full med grejjor. Nu låg alla saker huller om buller. Alla saker = hund prylar. I lördags spårade jag ju med Jenny. Selar och linor ligger bara trassligt i skuffen inpulat brevid buren. Snitslar ligger överallt. Men nu har jag ordning på grejjorna. Hittade en del annat konstigt med.....påse med korv modell äldre. Fy! Jag är en riktig snusk fia! Tvättar just nu alla filtar så det blir rent och fräscht. Min kusin Billy har hälsat på här i min blogg. Jätte roligt. Återigen Tack för grattiset=) Jag blir jätte glad av att bli grattad! Vi kanske ses på nån tävling framöver???


Nu ska jag pyssla lite. Ska dammsuga huset! Ha det bra!

Av Kattis - 17 november 2008 16:50

Ja jag har fått "stora orolig sjukan". Nåt känns konstigt. Två gånger har jag gjort Nemo illa av nån konstig anledning. Inget konstigt bara föst honom åt sidan när han kliver på mig i sängen. Första gången skrek han till jätte högt och kunde inte gå på sin tass. Men det gick visserligen över på två sekunder. Detta hände i lördags morse när han väckte mig och klev runt i sängen. Tänkte inget mer på det för jag kan ju ha stött till honom så att det gjorde ont helt enkelt.... Men detta hände i morse också. Men denna gång pep han till och fick ont i den andra tassen, bara nån sekund. Skit märkligt. Han går som vanligt. Är inte halt. Lubbar runt som vanligt. Tänk om han har någe skit i lederna eller så? Blivit smittad av nån fästing? Har böjt klämt och hållt på med tassarna men ingen reaktion. Det värsta med Nemo är att han inte visar att han mår dåligt och har ont. Då ska det gå väldigt långt om man så säger..... Nää nu får han banne mig inte vara mer sjuk! Mattes hjärta! Då står jag inte ut! Jag är litet av en hönsmamma. Både på gott och ont. Det vore så hemskt om nåt är fel..... Men som sagt det kan ju vara just ingenting. Ingenting alls. Bara att jag gjort honom illa. Hemskt. Nästa gång han kliver på mig ska jag inte putta bort honom. Jag vet det låter ju skit töntigt att ens bry sig....men det känns konstigt bara....


Idag ska vi inte träna nåt bara vara. Ta en längre runda efter middagen. Mmm det blir trevligt. Det är så kallt ute nu. Snart kommer snön men då blir det ju åtminstonde lite ljusare ute. Ska fortsätta projekt städa bilen. Det blir ju aldrig av att jag gör det! Idag måste jag göra det! För övrigt så vaknade jag med ett konstigt ansikte i morse. Så ut som en knölig potatis. Jag gör inte det i vanliga fall nämligen...... huvudet kändes tungt. Så har det varit hela dagen. Har känt mig febrig nästan. Ja ja det går väl över. Lite feber vad är det? Sen har vår tvättmaskin lagt av. Men Tobbe har köpt en ny. Man kan ju inte vara utan tvättmaskin nå längre...Ha en bra måndag.

Av Kattis - 16 november 2008 19:48

Om ni vill se nått sött kolla in syrrans blogg! Hon har lagt in bilder på valparna....

 www.ronnysussi.bloggagratis.se


Hur söt kan man vara? Man blir ju helt frälst i de små raringarna.....


Av Kattis - 16 november 2008 09:12

Ha haaa! Nu är Nemos andra titel registrerad! LPII. Ser verkligen bra ut måste jag säga. Är stolt över min hund som är så fantastiskt duktig! Nu ska han och Wilma få lite frukost.Var tvungen att ringa till Jenny och ställa in våran spårning idag eftersoom jag ska till Tierp. Kändes jävligt taskigt. Men jag måste verkligen åka. Vi får träna i helgen och ev i veckan.

Av Kattis - 16 november 2008 08:55

Idag har jag planerat att göra en massa saker. Jag vet bara inte alls hur jag ska hinna med allting. Frågan är bara varför man ska göra saker hela tiden? Kanske för att inte hinna tänka så mycket? Så är det nog, åtminstonde för min del. Ju mer saker man gör desto mindre funderar man på. Snart ska jag åka till Tierp. Ha en bra söndag! I morrn e de ju måndag igen...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards