Alla inlägg under november 2008

Av Kattis - 26 november 2008 20:18

Ja då var det onsdag.....igen. Idag skulle vi träna. Det gjorde vi också. Jag kollade inte mailen innan jag åkte så jag missade att Anna inte kunde vara med. Hon hade fått fel på bilen stackarn. Hoppas det blev bra Anna! Så det blev Jenny och jag. Först tog vi en promenad. Det var kul förutom att Troja fick ett vredes utbrott på en hund som vi mötte. Jag tog Troja så att Jenny skulle få tillfälle att träna pojken lite själv. Och Troja är ju såååå snäll..... Hunden vi mötte sa nog ett å annat och gjorde utfall så jag förstår Troja. Men jag var så fantastiskt oförberedd på att det skulle ske. Men hon fick sig en tillsägelse som hette duga av tant Kattis. Men ärligt talat så tror jag hon sket i det.... Jag var bara jobbig tyckte hon. Hon ska nog börja löpa snart också för hon är sur som en citron..... särskilt på Nemo av nån anledning. Sen som sagt tränade vi lite med "Dissel" och Nemo. Jag tränade rutan på korta avstånd, det gick bra, Nemo tyckte att det var plättlätt! Man måste ju backa lite i träningen ibland, eller hur?? Det fanns inte så mycket plats heller på den parkering vi höll till på. Jenny börjar få till sina starter. Det ser jätte bra ut. Roligt! Nu när jag kom hem sköts det fyrverkerier till tusen, tur att Wilma inte hörde det av nån anledning. Jävlarns satyg det där krimms krammset!Nää nu ska jag äta för det har jag inte hunnit göra än! Pling plong=)

Av Kattis - 25 november 2008 21:31

Nu har vi kvällens motion avklarad. Låter negativt, men inte då. Jätte härligt ute. Några minusgrader. Massor av snö. Plogade gångvägar. Det enda som hörs är knarret av skorna när man går. Mysigt. Gick först drygt en timma. Sen när jag nästan var hemma ringde Ida. Då tog vi en timma till. Men den sistnämda timman gick långsammare eftersom vi snattrar så mycket. Nemo var säker på att Molly fortfarande löpte. Vilket hon slutade med för typ två veckor sedan. Han gjorde allt för att impa på henne. Hon blev mest sur.... Sen stod vi härutanför på vägen där vi bor. Då plötsligt kom det en liten kisse. Jätte söt och nyfiken. En svart långhårig sak. Nemo fick lägga sig ner. Hans hals blev nästan en meter lång. Lilla kissen spatserade fram och nästan strök sig mot honom... Han blev ganska förvånad, men låg kvar som han blivit tillsagd. Hans öron stod rakt upp och han såg ganska fånig ut. Sen satt kissen och tittade på Nemo och Nemo stirrade på kissen. Lustigt. Just det. Vi tränade lite också jag och Nemo. Rutan gick jätte bra. Gjorde bara två gånger. Bra av mig där! Sen har vi övat stegförflyttningar. Det ska gå förr eller senare. Nu ska vi sova. Är bara hur trött som helst! Gonatt och sov så gott =)

Av Kattis - 25 november 2008 18:30

I morse åkte vi till verkstan med min röda Volvo. Halvlyset, det ena, var pajko. På vägen dit hade två lastbilar kört fast. Det blev tvärstopp. Men det löste sig. Alla backade och sen tog alla sats uppför backen. Jag är så impad över lastbils chaffisar. Fanken vad de kan köra! Jag kan knappt backa med bilen och bakom mig stod en kille i lastbil som backade på denna smala slingrande landsväg. Helt otroligt.....och inte var han orolig för det inte.... Nåväl. Sen åkte vi och skulle hämta bilen. Ja då var det mer eller mindre kaos igen. Det gick sakta på vägen..... Spårigt och så. Sen hade verkstaden bytt båda lysena. Det var jätte bra för det andra var också dåligt. Men järnspikar vad det blev dyrt. Mekar Nisse garvade åt summan han med. Men det är väl medaljens baksida kan man säga..... Ska man köra fint så kostar det när det blir dags för renovering. I love my car ändå! Och vill inte byta den mot nått (nästan...tror jag...!) När vi skulle åka hem från verkstan hade ytterligare två lastbilar kört fast, eller rättare sagt av vägen. På nästan samma ställe... Så det var bara att vända och åka in till stan och åkarunt och hit å dit. Tog lång tid att komma hem. Nu ska jag dricka lite kaffe sen är det dags för en runda med hundarna. Tjing tjong glöm ej långkalsong!

Av Kattis - 24 november 2008 19:26

Har provat fjärren och stegförflytningar idag. Han fixade det sistnämda hur snyggt som helst. Använde bilen som "vägg" när vi gick bakåt. Han skenar lätt iväg annars. Men vi kommer få till det om hans matte kan ta och focusera sig lite bättre. Ibland undrar jag om jag är som en karl.... svårt att göra fler saker samtidigt. Tobbe sa idag ,på skämt alltså, att det var ju otroligt att jag kunde göra fler saker på en gång.... äta prata och skratta samtidigt.... Ha ha haaa!!! Fjärren var svårare. Ska träna lite till om en liten stund. Började läsa Cesar Millan's bok igår, den jag fick av Tobbe. Alltså jag gillar inte riktigt att se honom på tv. Men boken! Den är jätte bra. Nu ska jag göra nåt. När ska det sluta snöa? Nån som vet?

Av Kattis - 24 november 2008 17:07

Idag ska man inte köra bil helt enkelt. Fy vilket kaos det är överallt. Läskigt, för att inte säga spooky. Det gick 60 km/h på E4an när jag åkte hem. Jag var inte ledsen för det. Knöggligt och snön bara vräker ner. Blåser som tusan så jag såg inte ett skit. När jag kom nästan kommit hem låg bussen i diket och en plogbil också en bit längre bort. Sen skulle jag handla och när jag skulle parkera på parkeringen körde jag nästan fast. Nu är jag lättad över att ha kommit välbehållen hem. Tobbe är ute och plogar med traktorn. Jag kör inte en millimeter mer idag! Usch! Snödrivorna är enorma, hur mycket kan det snöa på en dag? Nu ska jag göra lite mat. Sen blir det utgång med hundarna ska passa på att träna lite med Nemo. Vi hoppas ju på en klass tre start inom kort.....he he heee....nä vi får allt se.... Nu ska jag ringa brorsan och se hur det går för honom!

Ta't lungt i snö yran!

Av Kattis - 24 november 2008 06:00

Morgonens promenad blev mindre än hälften sålång som den brukar. Fy vilket hemskt väder. Blåst och svinkallt. Snödrivor som man knappt kan ta sig igenom. Trots att det nyss är plogar har det drivit igen. Det här är inte kul. Det här är grymt. Vad hände med lagom? För det skulle ju vara mysigt med lite lagom vinter så man överhuvudtaget ville gå ut. Wilma tog sig samman och gick med ut i morse. Nemo tyckte det var helt ok. Han slog en trippelvolt i en snödriva efter att ha missbedömt avståndet lite. Men inte gnäller han för det inte... Ja idag är det ju måndag och det är ju....kul. Jag har inget vettigt att skriva förutom att vädret är hemskt! Ha en fortsatt bra dag.

Av Kattis - 23 november 2008 20:48

Fick en lite present av Tobbe idag. Han har köpt en bok till mig. Nämligen Cesar Millans bok "Cesar och hans hundar". Ja, hans namn stavas faktiskt så...... Jag är ju ingen läsar tjej. Men det ska bli intressant att läsa boken. Är ju något skeptisk till hans ibland konstiga metoder. Varför jag fick boken? För att han tycker om mig kanske? Eller för att han tycker mina hundar är hemska och behöver uppfostras? Ja jag har ingen aning faktiskt....Tack! det var en fin present Tobbe (jag vet ju att du läser här i bloggen ibland...)! Ha en bra kväll!

Av Kattis - 23 november 2008 20:26

Jenny och jag åkte in till stan med Nemo och Diezel. Troja och Wilma fick vara hemma. Wilma hade inte uppskattat snöovädret vi knatade omkring i..... Det var väldigt trevligt och det var nyttigt att gå med Nemo själv. Diezel är också jätte duktig. Han gjorde allt för att få Nemo på bushumör...men det gick inget vidare. Nemo var som en sur gubbe idag. Ibland kan han inte låta bli utan tar en match med lill grabben. Då springer de som tokstollar och leker i snön. Här kommer lite mindre bra bilder från vår stadspromenad...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards