Alla inlägg under november 2008

Av Kattis - 7 november 2008 10:22

Vaknade först efter sju. Blundade ett tag till....sen tänkte jag att vi skulle gå upp. Men oj när jag tittade på klockan var den efter åtta. Blundade visst väldigt länge. Som tur var hade ju husse varit ut med hundarna innan han åkte och jobbade. Annars hade nog Nemo väckt sin trötta matte =) Idag ska jag försöka hinna ett å annat. Så fort jag inte gör nåt så blir jag så fruktansvärt rastlös. Då är det ju bara att göra en massa braiga saker helt enkelt. Vi var ute och promenerade i skogen i morse. Jisses vad mycket hundar vi mötte. Ja det var ju trevligt. Men rätt var det var kom det en svart, visserligen jätte snäll och ursöt cocker. Men det blir lite jobbigt.... Wilma tyckte den var jätte fin också...ovanligt...den kanske löpte? Nemo blev också lite små kär. Wilma gillar ju ingen annan för övrigt.




Av Kattis - 6 november 2008 21:58

Efter jobbet åkte jag och hundarna till Jenny. Vi tog en promenad. Diezel är helt ofattbart hemsk just nu. Stackars Jenny. Försöker peppa henne att hålla ut, det går ju över.... Och allt det slit man lägger ner nu får man ju igen tusen gånger sen.... Sen tränade vi lite. Mest med Diezel. Lite inkallningar, nej och rodeo ligg och sist provade vi lite vittrings apportering. Jenny tycker att han är fläng. Jag ser det ur en annan synvinkel. Han har mycket i huvudet och han är lättlärd om man jobbar positivt och är väldigt aktiv hela tiden. Svårt att förklara..... Mellan varven fick han frispel. Då var det bara att ta paus och låta honom vila en stund. Jag tror att han kommer bli en bra hund i slutändan just nu är han nog i sin värsta ålder och pekar mest finger åt sin matte. Jag tycker han var suverän idag. För att inte tala om hur duktig Jenny är med honom. Vem har sagt att det är lätt att ha hund? Det är det inte. Men tänk vad skönt när de blivit vuxna. Han är väldigt duktig på vittrings apportering. Och kanske är det fel att hålla på med det, ja jag vet inte??, men han hade inga problem alls att hitta rätt pinne. Super! Troja kan också hitta trä pinnar på  gräsmattan.


Tränade stegförflyttningar och vittringen med Nemo också. Han är så jäkla duktig! Det där LP:t gjorde susen. Nu är det fixat och det känns så jädrans kul att börja på något nytt! I morgon fredag är jag ledig, har tagit en semester dag. Gissa hur bra det känns på en skala???? Då ska jag nog lägga spår till hundarna. Wilma är jätte sugen på att göra något skoj. Stackars Tobbe är helt slut efter den här veckan. Han har jobbat i Stockholm och han har gått upp vid fyra varje morgon. Sen har han kommit hem vid fem på eftermiddagen ungefär, kanske senare ändå. Men nu är det ju helg snart.....

Ha det bra!

Av Kattis - 5 november 2008 21:11

Ja det känns så roligt nu, att träna alltså. Trean känns otroligt lockande, men det är så svårt. Vi håller på förfullt med vittringsapporteringen. Och som sagt-det går ju som på räls just nu! På gårdagens träning för Mia fick jag många bra tips. Och det funkade så jätte bra. Har tränat vittringen en del nu på kvällen och han är mycket lugnare och väldigt....metodisk på nåt vis. Han letar bra utan att röja runt och flytta de övriga pinnarna. Nu på kvälls rundan gick jag och Nemo själva. Wilma är lite skrajsen för fyrverkerierna..... Så då passade vi på att träna "hålla fast". Han är duktig på det med. Men det är svårt för tänk att den lilla pinnen är så god att tugga på! Nää nu måste jag gå ut med hundarna och sen ska vi soooova!

Tack för "pratstunden" Linda!!!! =)

  

Av Kattis - 5 november 2008 18:17

Tobbe fyller år idag. Så vi får strax främmande. Passar på att blogga lite innan de kommer...... Hade träning för Mia igår. Hujeda mig vad min hund är bra! för att inte säga allra bäst........ Oj nu kommer besöket! Måste sluta...

Av Kattis - 3 november 2008 18:08

Tro det eller ej. Men nu verkar det som om poletten har trillat lite neråt. Nemo börjat förstå vittrings apporteringen! Fan vad kul det känns. Han är jätte duktig. Stackarn är jätte uttråkad och bara vill göra något. Jag mår fortfarande illa och har varit på toa....inget kul direkt. Men om det är magsjuka vetekatten..... Magkatarr kanske? Hoppas det inte blir värre än såhär bara. Vill vara mitt vanliga jag...... Är överlycklig att "vittringen" kanske kommer att funka ändå. Hare!

Av Kattis - 3 november 2008 16:39

Ja jäklar. Jag mår illa. Åkte hem tidigare från jobbet. Mår skit. Inget kul. Det är det vidrigaste som finns det här...att må illa... Det är bättre att spy så är man av med eländet sen. Nu ska jag försöka vila lite. Gonatt!

Av Kattis - 2 november 2008 17:28

Har varit ute och promenerat i stan med Jenny och Camilla. Hela hund ligan var med. Det blev en eftermiddag ute i det fina vädret. Jag är lite trött idag så jag ska ta det lungt resten av kvällen. Måste hälla i mig kaffe för jag börjar få huvudvärk. Undrar om jag ska åka över till Jenny en sväng å fika???

Ha det gott allihopa! Har inget att skriva, inget kul har hänt. Nemo är bra i magen igen. Det gick inget vidare för Tobbe på folkracen heller....

Av Kattis - 1 november 2008 18:26

Var på krogen igår. I vanlig ordning blir det väldigt glatt. Vi hade skita kul. Tyvärr mådde jag väldigt dåligt i morse. Vaknade klockan 6 ungefär. Då hade jag sovit i knappt två timmar. Min mage tyckte inte att jag hade varit så klok då.... Men jag bättrade på mig efter lite mera sömn. Tyvärr har min lille Nemo haft diarre idag. Stackars liten. Jag har ingen aning om varför. Tobbe trodde att det nog berodde på att han längtade efter mig igår....det tror inte jag. Men han har fått vara utan mat idag och ska få vila lite. Han är trött och lite hängig faktiskt. Typiskt. Vi får ha en mys kväll idag så att vi återhämtar oss. I morgon är en ny dag och jag hoppas att vädret blir bra så att vi kan vara ute hela dagen.


Tjing tjong! Ha det glatt!!!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards