Alla inlägg under november 2007

Av Kattis - 25 november 2007 16:17

Hittade tillslut en del av träningsgrejorna. De låg i min bil. Har inte vant mig vid att ha bil ännu, trots att det snart gått ett år sen jag tog körkortet. Som sagt, hittade en boll och halsbandet men konerna är borta. Får väl köpa nytt. Blää vad det känns onödigt.


Idag tränade jag med ett gäng här hemma. Det var skoj. Det blev mycket träning av hundmöten. En av voffarna hade svårt med det. Trots att Nemo är ok så är det ju bra träning, alltid. Eftersom jag hittade halsbandet så tränade jag och Nemo lite framförgående. Och det gick hyffsat. Dessutom slutade jag när han gjorde det som bäst. Bra av mig va! Vi fick impa lite också genom att visa lite grejjor. Det gick sådär, men de tyckte att -WOW! Shit, as coolt! Ganska fint! Det värmer att det ser bra ut åtminstonde.


Fick lära mig nåt nytt idag. Det används fortfarande stackel halsband i landet. Är inte det förbjudet? Blev illa berörd när jag fick höra detta. Fan! Har inte människor mer innanför pannbenet? Jag kan inte för mitt liv förstå att vissa tycker det är ok. Kan nån förklara detta för lilla mig som är så väldigt okunning inom området? Fattar noll.


Håller på att laga mat tillsammans med Tobbe! Vi ska idag äta potatis gratäng och lite annat smått och gått. Och framför tv:n i kväll ska jag äta ostbågar och choklad. Ha det!

Av Kattis - 25 november 2007 11:03

Efter mina tränings grejjor. Blir galen tror jag. Fattar inte vart de är nånstans. Jag ska ju träna för Mia på onsdag. Jävla skit! rent utsagt. Sånt här gör mig galen. Det är inte meningen att det ska gå bra för mig.


Båda hundarna blev jätte glada idag när vi gick ut. SNÖ!! Nemo gjorde jätte många fina snöänglar. Wilma sprang som en liten toka i snön. Nu ska vi snart träna med Ida. Det ska bli roligt. Nemo är lite små intresserad av hennes kelpie tik Molly. Han tycker att hon är dunder fin!

Av Kattis - 24 november 2007 12:44

Dagen efter är det idag. Dagen efter festen. Jisses vad vi hade kul. Drack inte själv, bara en öl. Resten av kvällen blev det vatten. Tobbe drack allt annat än vatten. Tänk att det är så jäkla svårt att gå hem när killar börjar dricka! Nää, då ska de bara ta en till å en till å en till och snart ska vi gå hem...bla bla bla... Höll på bli tokig på han!

Tänkte ju på hundarna son varit själva på tok för länge.


När vi kom hem vid ett snåret möttes jag av två glada filurer innanför dörren. De var så glada att de visste inte vad de skulle ta sig till. Nemo trodde nog att han blivit nästintill övergiven. Wilma hade precis tänkt kontakta nån hund organisation för ett omhändertagande eftersom inget foder blivit serverat vanlig tid! Det blev en natt promenad med hundarna. båda två sov PÅ mig när vi skulle sova. De var nog oroliga att jag skulle försvinna igen.


Ikväll ska vi till brorsan i Tärnsjö. Självklart får Wilma och Nemo följa med dit. De har ju grisar. Hoppas att hundarna får träffa några rosa små grisar. De är himla trevliga, grisar alltså. Sociala djur. Men de luktar så satans illa. Och villket jobb det är att ta hand om allihopa!


Trots att jag inte drack så mycket igår så känner jag mig seg idag. Det är nog mest för att det blev så sent.


Har ju inte tränat på länge med Nemo. Så idag skulle jag ta fram rutan konerna. Och så skulle jag ha ett halsband för att träna framförgående. Men

till min stora förvåning har jag upptäckt att mina tränings grejjor är spårlöst borta! Fattar inte vart de tagit vägen. Nemo har bara ett halsband eftersom jag endast använder retriever koppel eller inget alls. Borta! Blir förbannad på mig själv. Alla braiga "inkallandemedställandebollar" är även de försvunna. De är bra bollar som jag bara använder till det. Vad ska det bli av mig när jag blir stor?  

Av Kattis - 23 november 2007 16:12

 Har varit i Stockholm idag på en liten utflykt i tjänsten. Jisses vad det lät flådigt då! Är trött....


I kväll ska vi på kalas hos en arbetskamrat. Det ska bli roligt. Är inte ofta på fest. Men det blir nyktert för min del eftersom jag ska köra bil i morgon. Tobbe lär nog dricka en del, det är han bra på.

Ska bort i morgon kväll också. På förlovnings fest. Min äldsta brorsa och han tjej Camilla har förlovat sig. Kanske är det fler ungar på gång tro??? De har en hel drös. Men ungar är härliga! Spontana och ärliga.


Nu ska jag göra mig i ordning. På med 38 size brallorna! Och lilla tröjan....Ha ha haha!!!


Av Kattis - 22 november 2007 16:15

..när man är Wilma. Visst är hon gullig! Bilden är tagen förra året nångång när vi traskade runt i Ängeby skogarna................

Av Kattis - 22 november 2007 06:14

Vi var så trötta när klockan ringde kvart i fem i morse. Hade ingen ork att öppna ögonen. Man blir nästintill förbannad av ljudet från klockan! Men när jag väl reser mig upp blir jag piggelin. Konstigt.


Det duggade ute. Lite ruggigt idag. Mörkt. Men det är så skönt när man kommer hem och har gått den där timman, då är det bara att äta frukost. Mumma! Vi träffade inga på promenaden idag. Det var helt dött. Jo, förresten. En schäfer. Nemo tyckte den var ful så han morrade åt den...


I morgon ska jag åka till Södertälje. På tjänste resa (lilla jag!!!)! Sen på kvällen ska vi på fest. En jobbar kompis fyller år. Det blir nog kul. Bara det inte blir för kul! Då blir dagen efter väldigt trög......


Nu ska jag göra mig iordning och sticka till jobbet...



Av Kattis - 21 november 2007 20:11

Idag har Nemo lekt med sina kompisar, sina allra roligaste kompisar. Men nåt hände. Han fick ont. Jag blev jätte rädd. Gick fram för att se vad som hänt.Han gnydde när jag tog i honom, han darrade i hela kroppen. Men jag hittade ingenting fel. Tittade i hans mun. Tog på hans mage och kände på tassarna lite. Men hittade ingenting. Kanske svalde han nåt som hamnade på tvären? Kanske sträckte han sig? Ja, inte vet jag...

Sen gick han bakom mig och tryckte sig emot mig som ett sånt där plåster så jag blev väldigt fundersam. Men efter ett par minuter gick det över för då sprang de och lekte igen. Det var verkligen nåt obehagligt som hände iallafall! Det måste ha gjort jätte ont, samtidigt som han blev rädd. Jag trodde nästan han fått en stroke eller så!


När vi kom in igen efter allt ståhej och skojigt bus fick de hoppa in i duschen. Wilma först. Eftersom hon är sådär fluffig i kostymen så blev hon typ hälften så stor efter badet. LILLA Wilma! Fick hälla på mycket schampo. Skulle ju ha badat henne igår men det han vi ej med. Nemo fick sitt bad efter Wilma. Fy! va skitig han var. Han tyckte det var skönt tror jag, för han stod bara och blundade. Han sträckte på sig när jag skummade omkring med schampot. Mmmm tänkte han nog, massage....


Vi dricker massor av AloeVera. Vi smörjer in oss också. Det är bra med Aloe Vera. Jätte bra. Man mår så bra av det och pigg blir jag med. Det är därför vi kan gå upp kvart i fem varje morgon!Vi är knäppa. Knappt hunden vill gå ut då! Och AloeVera är bra för min mage. Det...fungerar nu. Testa vet ja! Hundarna gillar det med! Nemo älskar hud krämerna, de smakar mumma!


Idag har det varit mycket på jobbet. Men roligt, jätte roligt!! Så jag har tänkt mer än vanligt. Koncentrerat mig länge. Så jag är trött i huvve. I morgon blir också en rolig dag på arbetet.


Herreguuud! Jag har ju lyckats gå ner lite till i vikt. Men jag har inte tränat på 1½ vecka. Är inte det konstigt? Ingen spinning,inga fem kilometer i spåret som vi ska göra minst två ggr/vecka. Bara promenader. Visserligen långa sådana. Får skärpa mig till nästa vecka...


Nu ska jag städa lite här i stugan min. Hundar skitar ner så förbannat ibland. Men vet ni va! Det är det värt, varje smuts-korn är det värt. För vad vore mitt simpla liv utan allt det dom ger mig? Allt härligt man får vara med om när man har hund gör det värt lite skit i hörnen! Öööö blev det där rätt nu???? Jag menar iallafall att det är värt lite skit bara man får ha hund! Nu har det där fastnat i huvve på mig! Strunt i det nu!

Hare!


På bilden ses Wilma. Världens gulligaste........




Av Kattis - 20 november 2007 19:29

Ja, för hon var TVUNGEN att gå ut nyss. Det var så blött och kallt att hon nästan frös klossingarna av sig. Hon blev som en isbit och det blev så svårt att gå att hon var tvungen att sätta sig ner mitt på vägen! Dessutom fick hon inte äta det där äckliga som låg nedanför grannens soptunna. Fy vad livet är tungt ibland! Hon har ju blivit så dåligt behandlad att huvve inte fungerar. Dessutom börjar det bli dags för klippning av pälsen! Hon liknar mest Bobby i Dallas, de har liknande frisyrer. Eller Jackson Five! Hon ska få sig ett bad nu, med mycket schampo. Hon luktar skit. Hon har väl "råkat trampa i nåt"......

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards