Alla inlägg under november 2007

Av Kattis - 15 november 2007 17:38

Jag och hundarna är ensamna i dag. Tobbe är på hockey. Ska fixa och trixa lite här hemma, städa och sånt. Gå en långis med hundarna. Ska laga nåt gott att äta lite senare. Sen ska jag och hundarna mysa framför tv:n..


Det är skönt att vara själv. Inte för att sambon är jobbig på nåt vis eller så men man kan göra hur man vill. Dessutom är det roligare att städa och sånt när ingen är hemma och stör en!


Har haft AloeVera i Nemos mun ett par dagar. Vipps! nu är hålet i käken plötsligt borta. Det ser faktiskt väldigt fint ut. På måndag ska vi tillbaka till veterinären, vi får se vad hon tycker. Hoppas och bönar och ber att han friskförklaras då!  

Av Kattis - 14 november 2007 19:33

Då var det onsdag.  Hundarna har varit hemma idag med. Det går upp och ner med Nemo. Idag är han väldigt pigg och alert igår var han kall och trött. Vi tar det fortfarande lungt. Har på massor av AloeVera i hans mun. Nu ska vi se hur bra det fungerar!

Har varit hos tandis. Har tyvärr haft bort min bettskena. Vad jag har den till? Jag gnisslar tänder till tusen. Så jag sliter på tänderna som bara den och får huvudvärk emellanåt. Men det är bättre nu än det har varit. Min visdomstand mår bra.


När jag kom hem idag efter läkar besöket så hade husse varit ut med hundarna. Tydligen hade Nemo försvunnit in i en buske. Och rullat sig i skit! Jojag tackar! Vad roligt det är med hund ibland. Nää, faktiskt, ärligt talat. Hellre en äckilg hund än en sjuk hund! Han får rulla sig i bajs (det har inte hänt förr vad jag kan minnas), bara han är glad frisk och pigg. Kanske det är ett friskhets tecken? Dessutom blev han ju badad av husse. Jag slapp stå där och tvätta av det äckliga.


Hittils idag har det bara blivit 14262 steg. Inte bra alls. I går blev det över 20 000 steg, så jag måste promenera mera. Dessutom var jag på spinning igår. Det var ett pass jag inte gått på tidigare. Jisses vad jag skrattade, syrran med. Det var typ 15 pers där, alla karlar i cykelkostym. Vi trodde vi kommit fel, kommit på nåt "elit cykel pass". Dessutom ser det så .... fjönigt ut. Varför har man så tighta kläder? Trodde det var för typ vind motståndet, men det blåser inte mycket på Friskis & Svettis kan jag tala om! Men å andra sidan är man nog inte så snygg själv heller..........


Av Kattis - 11 november 2007 21:22

Idag är det ju fars dag. Så vi åkte hem till mina föräldrar en stund på eftermiddagen. Träffar dem inte så ofta. Pappa fick trisslotter och tårta av oss. Mamma hade bakat bullar som framför allt jag och brorsan åt många av. Mamma är fantastiskt duktig på att både baka och laga mat! Konstigt att det inte gått i arv till mig, kan varken baka eller laga mat, det blir bara konstigt.Synd att de inte vann så mycket på lotterna. Vore skoj om de blev miljonärer! Men icke...

Wilma och Nemo tycker om att åka till mina föräldrar. Särskilt Wilma. Mamma tycker att lilla Wilma är så gullig, och som de flesta gulliga hundar vet så kan man tjäna ganska många godis bitar på det. Att vara lite charmig är ju inte heller fel. Nemo försöker han med, men det ger inte samma resultat. Men han får karamell han med.


Har varit lite seg idag. Men ändå gjort nytta, (21 496 steg). Hämtade hem min sambo från ett party inatt. Jätte kul. Han hade haft väldigt trevligt. Det märktes eftersom han hade druckit ganska många öl. Då har det en tendens att bli väldigt trevligt!


Nemos mun är bättre men inte alls bra. Fattar inte hur hålet han har i käken ska kunna läka ihop. Det är bara så äckligt! Brukar inte vara känslig, men det här e snuskigt.


Har fortfarande svårt att sitta här vid datorn sen jag fick en spindel på mig. Det var så äcligt så det finns inte ord som kan beskriva det. Tittar hela tiden på golvet och på mig själv att det inte sitter en sån där nånstans.


Nu står Nemo och trampar brevid mig. Han är jätte hungrig, ska få medicin och kvälls mat nu. Sen ska vi sova!

Av Kattis - 9 november 2007 19:32

Vi har precis kommit in från en promenad. Det snöar! Det är svinkallt! Det är blött! Det är fruktansvärt skitigt! Ruggigt. Wilma avskyr sånt här väder. Nemo är lika glad i alla väder. Tycker att det är tidigt att ha rock på Wilma redan nu. Hon huttrar och skakar.Trots att vi går i mycket rask takt får hon liksom inte upp någon värme. Är det dessutom blött och slaskigt fryser hon ännu mer. Får nog knyppla ihop lite extra kostym till henne som h.................................rgperjgisrt


Vet ni vad som hände nyss! När jag satt här ock skrev tittade jag till på mitt lår. Det kröp en långbent spindel på mig! Flög upp Skrek som en tok! Nää nu e det ju inte sant. Måste grina färdigt.... Fy fan vad de e äckliga. På mig! Skakar som bara den i händerna. Jäklar vad den var stor å äcklig.

Inte konstigt man blir rädd. De är så satans äckliga....Den kröp på mitt ben. Hur kom den dit? Måste ha kommit upp längs mitt ben! Buäää kan inte ens tänka på hur det gick till. Nu måste jag gå å lugna ner mig.


Tobbe tycker jag e knäpp, Men jag kan inte rå för att jag är så fruktansvärt rädd. De långbenta är så äckliga. Varför drabbas bara jag? Inte får Tobbe eller nån annan jag känner spindlar på sig! Nemo undrar vad det flög i hans matte!



Av Kattis - 9 november 2007 07:38

Nu är den här, nästan bästa dagen på veckan. Fredag, härliga fredag!


I morse lunkade vi ut på morgon rundan i ett soft tempo. Nemo är faktiskt piggare idag, hoppas att det vänder nu. Han ligger inte bara på Wilmas nyckelpiga och sover.....Wilma vill ju också sova med den ibland. Vi gick en lite annan väg denna morgon. Och då träffade vi både på hundar och skumma människor. Säkert inte alls skumma, men jag är lite nojig klockan fem på morronen. Tänker nåt i stil med ,vad gör den människan ute nu? Men hallå! Kattis vakna! Vad gör JAG ute klockan fem? Jo jag går, som så många andra.


Nu ska jag jobba. Ikväll ska jag på spinning. Tjohoo! Kommer bli helt slut. Är glad, har ju varit med i stegtävlingen i en vecka. Försöker kämpa till runt 20 000 steg om dagen. Det har gett resultat. Ett kilo mindre! Jo ja tackar sörru! Kul med motion. Ännu roligare blir det när hunden blir frisk. Då kommer livet att kännas mer meningsfullt. Saknar min friska hund!

Av Kattis - 8 november 2007 20:54

Nemo vilar en stund. Tur att det finns mjuka kuddar i mattes säng!

Av Kattis - 8 november 2007 20:51

-Matte menar nog att jag ska vara i byttan! Blir det bra såhär då? Ganska obekvämt.....


Efter ett tag fick Wilma spunk i lilla huvudet och då blev det såhär istället. Gissa om jag skrattade! Tårarna rann och magen värkte av skratt! Hon prövar sig fram tills det blir rätt.....

Av Kattis - 8 november 2007 20:47

Wilma kan städa. Ett trix vi inte gjort på länge. Det går ut på att lägga leksaker och annat smått i en bytta. Då kan det se ut såhär.........

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards