Alla inlägg under november 2007

Av Kattis - 20 november 2007 17:54

Idag när jag åkte hem stannade jag på en av mina favorit affärer. Hund affären såklart. Eftersom vi ska börja träna igen så behövde jag ett nytt läder koppel. Igentligen behöver inte jag ett nytt koppel för jag har så många redan. Men det är så roligt att köpa en hund pryl ibland. Wilma har hur många halsband som helst, typ ett lila med små svampar på och ett rött med gulliga nyckelpigor på ett blått med fåglar på ett svart med nitar på ett rött ett grönt ett brunt med ett litet ben på ett rundsytt ett halvstryp ett rosa med svarta mojänger på ett svart och rött med små tassar på..... Oj....öh...det var ju inte ens alla....Om vi använder dom? Nää...det gör vi inte. Hon har sällan halsband på sig. Hon vill helst vara helt naturell! Ett med sin natur. Och i naturen finns både bajs och kräka...... och en och annan dö kråka!


När jag kom hem idag, hundarna har varit hemma från jobbet idag, så blev Nemo helt jädrans tossig! Tokig! Han fick spader! Undrar om han tänkte överhuvud taget? Han lubbade omkring hitan och ditan. Råkade slå i en av garderobs dörrarna så den öppnades. In där fort som attans med sin långa flatte näsa. Slet omkring lite kläder. Och till sin stora lycka fick han tag i en socka! Jag stod bara och gapade. Sen hoppade han omkring som jag tror att jag skulle gjort om jag blivit miljonär. Men jag fattar! Jag hade visst varit saknad!



Av Kattis - 20 november 2007 05:58

Har precis kommit in från morgon rundan. En timma, det blev över 6000 steg. Bra start! Nemo kom i närkontakt med ett rådjur. Det kom springandes ut från en tomt och stod stilla mitt på vägen. Mammas lilla gosse hade fortfarande nattmössan på! Han travade i sin lilla värld och tvärnitade bara 5-6 meter ifrån djuret. Han tittade storögt och halsen var ½ meter längre än vanligt! Då skuttade plötsligt rådjuret sin väg. Nemo stod länge kvar och vädrade med sina stora näsborrar. Men han brydde sig inte mer än så. Tror han blev lite skraj faktiskt. Det var ju mörkt, och då vet man inte villka monster som kan dyka upp. Wilmas lilla nattmössa hade troligen åkt ner över hennes ögon för hon märkte ingenting....


Vi firade ju att Nemo är frisk igår. Hundarna fick goda grisöron att smaska på. Gissa om det var smaskigt! Firade lite själv också genom att boka in en träning med Mia. Det kändes fint.


Av Kattis - 19 november 2007 15:23

Idag var det ett nervöst återbesök hos veterinären för mig och Nemo. Men det gick jätte bra.


NEMO ÄR FRISKFÖRKLARAD!!!!!!!


Jag storbölade och gav veterinären en jätte bamse kram. Nemo apporterade hennes stetoskop och tänkte att nu är det nåt kul på G! Undrar hur det gick med den mojängen???

Tänk att allt detta slutade gott ändå. För ett halvår sen var jag så säker på att han inte skulle överleva detta. Nu ska vi fira. Han ska få ett grisöra, det var just ett halvår sedan han tuggade på ett sånt. Jag ska boka in en massa träningar och sen ska jag njuta av varje minut vi får tillsammans. Jag är så glad att inga ord kan beskriva känslorna.


Wilma lider fortfarande av Avund-sjukan. En smärre åkomma som hon nog aldrig blir fri ifrån. Hon måste fortfarande äta en liten dos låtsas-medicin varje dag.......


Sen har det hänt andra skojiga saker som gör mig så glad. Fy fanken vad jag känner mig lyckligt lottad!


Hare bra alla vänner!




Av Kattis - 18 november 2007 20:27

Och vi ska snart sussa kudde. Wilma och Nemo får sova i vår säng. Jag tycker det är så mysigt. Det tycker Tobbe också. Men de ligger nog mest och sover hos oss nu för att det är lite dragit på golvet. Dessutom är det ju så skitigt ute i dag så hundarna har fått lite badning av sina små kostymer. Nemo är väldigt nöjd med sin svarta kostym. Wilma har gång på gång rullat sig i äckliga ting och tycker nu att det är bortkastat. 


Jag har talat om för min sambo att han är bäst i hela min värld! I hela världen. Det behöver bra sambosar höra ibland. Varför jag sa det? Jo, jag tyckte han behövde höra det idag.

Nu ska jag göra nåt vettigt!


Av Kattis - 18 november 2007 09:55

I morse försökte jag träna lite med hundarna. Men allt blev bara uppåner! Nemo kunde inte krypa utan gjorde istället små skutt som som var bland det roligaste jag sett! Det var ett tag sedan vi tränade så då kan det ju tänkas bli lite kortslutning. Wilma däremot kröp jätte fint, men på tok för fort! Hon kan till och me krypa i små cirklar om det belönas med karameller!


Skulle på spinning idag, men jag ska skita i det, har inte någon ork och dessutom har jag så mycket att göra.

Vi får se vad vi hittar på, det visar sig!

Av Kattis - 17 november 2007 09:29

Nu har vi varit ut och gjort morgon motion. En lång runda blev det, stegen ligger på 10 638!!! Känns bra.


Men nu hände det igen! En kärring! Ursäkta uttrycket. Hon fick en stor dos utskällning kan jag säga. Blev orolig över hur arg jag kan bli. Visste knappt att jag kunde bli så jävla arg.

Går på en grus väg med hundarna lösa, lullar i godan ro. Ser att det kommer en dam längre fram på vägen med en liten pudel. Ropar på Wilma och Nemo. sätter dem i dikes kanten. Och tänkte att jag skulle vara artig och vänta till hon passerat. Men icke.... Pudeln får syn på oss och springer emot oss, rakt på Wilma där hon satt så fint! Då blir jag SÅ JÄVLA ARG!!!!!!!

Skrek så jag blev hes på tanten! Skrek att Nemo för f-n är nyopererad. Att han är trasig hela käften ( lite överdrivet men ändå...) Han är en han hund de kommer att slåss, fattar ru ingenting! Wilma reser sig såklart och går på pudeln, då kommer det ytterligare två hundar. Utfarandes från skogen! Ursäkta, men det är förbjudet att ha hundar lubbandes hursomhelst i skogen. Dessutom är det jakt! Nu är jag tvungen att ta tag i Nemo som blir helt jävla skit arg! Gormar åt tanten att ta reda på ,som jag kallade dem "hennes jävla hund jävlar"!! Då tanten är av äldre årsmodell tar allt lite tid. Wilma nästan slåss med pudeln, jag håller krampaktigt tag om Nemo( inte konstigt att han är pissed off....) Villken kaos!!!!!!!!!


Till slut vet jag inte vad jag sagt till henne! Men då får hon luft och säger en himla klok kommentar som man verkligen vill höra! -Varför blir du så arg för? Dina hundar är ju också lösa. Då kokade jag över. Talade om för henne att dom är lösa för att de inte gör just det som hennes jyckar gör! De går lösa för att de kommer när jag ropar, inte springer fram till folk, och jag kan stoppa dem om det skulle hända nåt oväntat! Om inte, så får de ha koppel såklart! Man vet inte om de hundar man möter är arga, har smittsam sjukdom eller nåt.


Wilma reste sig ju för att ta på sig allting! Hon tog första smällen! Men det är mitt fel. Jag vet. Men om det springer en hund rakt upp i hennes ansikte så undrar jag faktiskt, ärligt talat, hur många hundar sitter kvar??? Stog där och föreläste för henne att hon kunde ju läsa en bok eller gå en kurs eller nåt. Och att man måste ta hänsyn och visa respekt för andra, jisses vad jag drog på. Sen stod jag där! Hon hade lullat i väg men sina djur. Det var över.


Fy fan! Flyttar snart härifrån! Vissa hund ägare är ju helt dumma i huvve.

Idag, händer det, när man inte sovit och är på lagom fint humör.

Men nu ska jag sluta svära och äta frukost istället. Ber om ursäkt för mitt ovårdade språk. Hoppas att det händer nåt kul idag. Det här är ingen bra start på dagen känns det som.


Och jag vet! Jag har ingen rätt att tilltala folk på det här sättet. Men de har ingen rätt att göra såhär emot oss heller! Fy fan! Visa hänsyn!

Av Kattis - 17 november 2007 07:28

I natt har jag knappt sovit. Min tillvaro är lite upp och ner.


Tobbe åkte och jobbade i morse. Han tog ut Wilma och Nemo på en liten sväng runt kvarteret. När han kom tillbaka berättade han att Wilma stött på två rådjur på tomten. De är lite stora så hon blev mest skraj! Nemo fattade ingenting.


Idag ska jag träffa min bästaste väninna. Jenny. Vi har inte setts på en vecka! Så nu har vi lite abstinens. Fika! Nemo och Wilma ska få umgås med Troja en stund. Ska ta en lång runda nu på morgonen. Rensa skallen, om den kan bli rensad, det vet jag inte.


Kanske kan jag få tillfälle att somna en stund. Någon timma till skulle inte skada. Nu ska jag klä på mig varma kläder och gå ut och gå. På med stegräknaren och se hur mycket det blir den här dagen! I går gick jag 20 245 steg. Idag bara måste det bli mer. Vi får se.

Av Kattis - 16 november 2007 19:50

Den här dagen har varit helt upp och ner. Skit konstig. Märkligast i mitt liv faktiskt. Men jag har funderat mycket på hur jag är. Hur är jag? Idag har jag tänkt mycket på hur jag är. Hur jag hanterar saker. Oväntat. Har lärt mig mycket om mig själv denna dag. Blev överraskad över att det är positiva egenskaper jag lärt om mig själv. Jag har faktiskt några sådana.


Tack! för att jag har blivit utvald att leva mitt liv. Tack för jag blivit den jag är. Fy fan vad jag är glad att jag är jag. Har så mycket rikedomar som jag är värderar högt. Rikedomar är inte pengar för mig. Nä det är nåt helt annat som för de flesta andra. 

Idag blev det djupt i bloggen. Men jag har fått mig en tankeställare idag. En riktig tankeställare. En gigantisk sådan.


Nu orkar jag inte mer nu måste jag ta en paus och sätta mig framför tv:n en stund!





Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards