Alla inlägg den 11 januari 2008

MYS

Av Kattis - 11 januari 2008 19:16

I morse åkte jag senare till jobbet. Eftersom jag var hos tandläkaren. Det gick bra hos tandläkaren. Gjorde en ny bettskena. Måste ha en sån för att jag gnisslar tänder. Och då får jag huvudvärk och dessutom blir jag stel och det knakar i mina käkar. Det blir också gnissel skador på tänderna. Detta är den tredje bettskenan. De försvinner! Fattar inte vart de tar vägen. Det sägs att hundar älskar bett skenor. Men de är stenhårda och jag tror knappast det går att svälja hela. Så fråga mig inte hur det går till... Hursomhelst tyckte min tandläkare att det var synd att jag måste göra en ny eftersom det är så hiskeligt dyrt. Så denna gång ska jag få glitter på den så att den kanske blir lättare  att hitta. Min tandläkare e gullig hon!


För övrigt har vi varit lata idag. Har inte tränat ett dugg med vovvarna sen tävlingen. Vi har bara promenerat. Det får duga. Har inte haft tid. Ikväll ska vi äta god mat och jag ska proppa i mig snask. Det är ju godis fredag idag! Jag älskar godis. Ska kolla på Let's Dance i kväll.  

Av Kattis - 11 januari 2008 08:11

Ja visst är det underbart med hundar ibland! Men ibland inte.... I morse hade Wilma knäck i öronen. Hon hörde absolut noll, ingenting. Det är inget kul. Hon hittade grejjor att äta på någons tomt. De gick lösa som vanligt. Wilma går bakom mig. Vänder mig om, ja hon knatar på bakom....Men nästa sekund jag tittar är hon borta! Ropar men ingen hund....efter trettonde gången jag ropar kommer hon i snigelfart eftersom hon då vet att jag är lite irriterad. Detta upprepar sig typ femton gånger. En kisse satt så fint på ett staket. Den var ful tyckte Wilma och jagade bort den. Men ursäkta mig! Inte ska väl hon bry sig om att den sitter där? Talade om för henne att det var minsann inget kul. Efter en kvart träffar vi på nästa kisse. Den satt på en sten helt fridfullt. Wilma blev förbannad på den och tyckte den skulle vara nån annan stans. Hon kan inte hejda sig denna dag. Nemo blir jag också lite less på. Det verkar vara mycket löptikar nu. Han som aldrig brytt sig. Men han slickar på kiss och är döv han med. Jag är inte van att behöva ropa två gånger på honom, han gör ju alltid som jag säger. Men inte nu. Kiss kiss kiss.....Ibland ska man nog ligga kvar i sängen och bara sova! Blääääää...................

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards