Alla inlägg den 31 januari 2008

Av Kattis - 31 januari 2008 20:34

Vi har varit och tränat jag och Nemo. VI fick börja lite med vittrings apporteringen. Nja, han fattade inte så mycket i början men sen gick det lite bättre.... Mia la ut några pinnar på rad och sen tog hon den pinnen jag fått tidigare och la den lite bakom. Jag kommenderade honom att "leta apport". Han tog in pinne efter pinne och sist men inte minst "rätt" pinne. Hmmm... Vi fortsatte och med tiden gick det bättre. Visade Mia hur jag tränat och lagt om fjärren. Men då gick det mycket bättre än vanligt så då funderade Mia vad det var som inte var bra! Hon tyckte nog att jag var fånig och skapade problem som inte fanns. Och hon har så rätt så rätt! Och det var ändå ok tyckte hon, att han flyttar sig lite grann. Han stapplar lite men det är ok, han måste ju hålla balansen. Så nu lyser hoppets stjärna igen!

Har jobbat mycket idag så jag är så trött! Tyvärr går det ut över min träning när hjärnkontoret inte funkar som det ska. Men det är trist att inte riktigt orka med det bästa som finns. Men det var skoj ändå såklart! Och nästa promenad ska vi ta med lilla påsen med vittringsapport pinnar.


Det är party på Katalin i morgon med jobbet. Skulle gått från början men det kör ihop sig. Tobbe jobbar sent och då har jag ingen som ser till Wilma och Nemo. Och det känns fel att de ska få vara själva bara för att jag ska partaja just den här tjorviga dagen. Nää det går fler party tåg! Dessutom måste jag träna och det är inget kul att vara bakis. Sen ska det bli ganska skönt att ta det lungt. Men jag vet att jag kommer att missa nåt riktigt skoj. Men vad gör man inte för voffsingarna!


I morgon bitti ska jag besiktiga bilen. Är nervös. Men det är bara att göra det så är det gjort sen.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards