Alla inlägg den 18 januari 2008

Av Kattis - 18 januari 2008 19:05

Allt har gått åt skogen idag. Det började i morse. Kom iväg på morgon rundan lite senare än vanligt för jag var vansinnigt trött och förvirrad. Så det var bara att pinna på utan bara attans för att hinna hem i tid. Hundarna lullade på de med. Wilma bar min vante en bit, hon gillar det. När jag bad att få tillbaka den stank det helskotta om den! Skit! Kastade vanten i skogen och gick med bara en vante resten av vägen. Inte så kul för mina händer är fulla av eksem så jag bara måste ha vantar. Så det svider fint nu. Kom hem, gick in, då började det stinka. Va sjutton tänkte jag. Vad kan det vara som luktar så fasansfullt! Jo, troligen människo bajs. Men det var inte jag som stank. Det var Wilma! Fanken hela hon var inrullad i brunt klet. Då var jag inte så glad. Så det var bara att stoppa henne i duschen. Som tur var har jag nåt utställnings schampo som stinker satan, mycket parfym alltså, som jag hade på. Så hon fick ett rejält bad på morgon kvisten.


Tappade aptiten så det blev ingen frukost...

På jobbet har nog allting gått åt skogen. Fy villken hemsk dag det har varit! Var ut en promenad nyss och då var det nån som smällde smällare. Blev så arg så jag gick hem! Fy vad trist!


Efter jobbet var jag och syrran på spinning. Det var fruktansvärt jobbigt i dag. Så tungt. Svettades. Är slut. Underbart att det är helg. Jag ska vila. Men träna med hundarna såklart. Det är kul med hund, förutom när de rullar sig i skit. Då vill man ha marsvin.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards