Alla inlägg under augusti 2009

Av Kattis - 10 augusti 2009 11:32

Ja nu har jag gjort det............anmält till några lägre spår.....men vi kommer nog inte med i vanlig ordning. Anna berättade lite om sina tävlings planer i går. Då tänkte jag att vi minsann också ville prova.... Man blir ju så jäkla sugen!!!!

Av Kattis - 9 augusti 2009 18:47

I morse åkte jag till UBK för att träna. Jag var där en stund innan de andra kom. Wilma och jag tränade agility. Hon var jätte duktig. Framåt hopp, ut hopp, hit & dit. Hon blev trött....jag blev tröttare... Men det var roligt. Det var Anna med Busy, Elin och Gertrud och Jenny o Diezel och Wilma Nemo o jag då.... Vi tränade länge. Varmt var det! Mina planer blev lite ändrade angående vad jag skulle träna på. Först gjorde vi två ställanden, från liggande, när vi var själva. Det gick jätte bra faktiskt. Vi tränade lite rutan, men det gick dåligt. Har kommit på att jag ska använda musmatta igen. Det funka skita bra! Sen tränade vi lite på vittringen. Det gick bra första gången. Nemo hade mest flickor i sitt huvud idag. Flickor och flick kiss. Han är lite tröööööög då. Men han gör sitt bästa iaf =) Efter träningen körde Jenny och jag lite agility med gossarna med. Nemo var lyrisk. Han tyckte det var jätte roligt att springa i tunnlarna....vem vet hur det ser ut på andra sidan? Han är söt lilla Nemo, tok gossen. När vi kom hem från träningen var vi tok trötta. Vi lagade mat sen somnade vi framför tv:n. Skulle anmäla till en lägre spår, vi får se hur det blir med det. Jag e jätte sugen på att tävla en lägre....men det är ju så svårt att komma med! Ja men just det!!!! Kollade min mail som jag inte avvänt på typ ett halvår, trodde den inte funka. Men jo se, det gör den! Kul! Maila på vettja!


Hursomhelst, det var jätte roligt att träna med tjejjerna idag. Nu ska vi göra.....ingenting!

Av Kattis - 9 augusti 2009 07:27

Har varit ut med hundarna en stund, mycket kortare än vanligt. Vi ska åka och träna snart. Nemo ska helst ha mycket energi då. Han kommer ta slut av värmen idag. Men! Idag ska jag inte traggla ställandet. Läggande däremot. Provade ställandet sent i går kväll på kortare avstånd, det gick jätte bra och han var super laddad. Vad ska vi träna på i dag då? Snabba sättanden, lägganden och apporteringen.... Frågan är om jag ska träna vittringen eller vanliga träapporteringen? Det får bli vittringsapportering! Nu är det dags för mig att käka frukost. Wilma ska få träna lite agility idag. Ha det bra!

Av Kattis - 8 augusti 2009 19:42

Skrev just ett jätte långt inlägg men det försvann! Irriterande! Börjar om då....

Har klippt gräset igen hos syrran. Åååå så vackert det blev =) Ja men det är klippt iaf! Gjorde rent till marsvinen igen. Sen myste vi en stund gnagarna och jag. De kuttrar så härligt när de har de bra. Upptäckte en stor ljusgrön boll på gallret. Tittade lite närmre.... FY!!! Äckligt! Det satt en grön äcklig spindel vid den. Det måste ju va en sån där spindel-ägg-boll.... Så äckligt. Tänkte dammsuga bort den men jag tänkte främst på gnagarnas säkerhet så jag lät bli. De är ju inte rädda för spindlar som jag! De har mycket spindlar där de bor. Har knappt vistats ute på altanen, jag klarar inte av de äckliga djuren. Sen åkte jag till mina föräldrar. Jag bjöd in mig själv på fika. Pappa har ont i sin rygg så jag klippte deras gräsmatta. Han har gas på sin klippare så den går mer av sig själv. Nu på kvällen har vi gått spåret. Varmt. Nemo är jätte slö av värmen. Hoppas han piggnar på sig tills i morgon när vi ska träna...... Go kväll!

Av Kattis - 8 augusti 2009 10:00

Skulle åkt till en jobbar kompis på kalas igår, men jag kunde bara inte. Hade fruktansvärd magont, ja så där som man har ibland när man e tjej. Värktablett hjälpte inte. I dag är det bättre. I går funderade jag på vårat ställande. Jag har tänkt om lite. Jag tror att jag ska skoja till det lite. Tänkte att jag skull ha godis bakom. Bakom honom och bakom mig. Jag vet, han tappar ju fart då- men å andra idan vet han ju inte vilket snask han får. Sen idags läget funkar det sisådär. Men jag tror han måste komma på det. Jag ska testa. Det ska gå! Hur kan det vara så svårt????? Men idag ska vi endast träna på lägganden. Inget mer ställande på nån dag eller två. Undrar vad vi ska göra idag då?

Av Kattis - 7 augusti 2009 09:33

Jenny och jag var till UBK och tränade igår kväll. Det var varmt som sjutton men blev svalare ju längre kvällen gick. Vi tränade lite på det som Mia hjälpt oss med på lektionen. Men nja...det vart ju ingen höjdare. Mina ställanden funkade inte alls bra. Jag tänkte som sjutton, men ju mer jag tänker ju mer illa tycker jag om det här j-a momentet! Det går ju inte! Grrrrrrrrrrrrr............... Och jag vet att det går ju inte att få till det om inte jag tycker att det är roligt-hur ska då han tycka det? Jag har iaf tänkt ut att jag ska träna på det här när jag är ensam, när han har vilat en stund och sen ska jag försöka göra det till något lite mer speciellt. Nåt jätte roligt! För så här kan man ju inte hålla på. Jenny och jag vart väldigt oense! Sen gjorde Nemo o jag ett ställande lite senare med pipisen som belöning, det blev jätte bra! Sen skulle vi göra stegförflyttningar och vändningar på stället, det blev trams av det tyvärr. Men det bryr jag mig inte om för det kan vi bra! Sättande under gång gick åt ena men inte åt andra hållet. Vad ska man skylla på då ra? Nä det blev ingen jätte bra träningsdag men inte heller nån dålig. Han var duktig Nemo och visade att han kan en massa bra saker. Vi har varit ut och gått en timme nu på morgonen. Såååå varmt! Hundarna ligger som klubbade sälar på golvet. I dag ska vi allt ta det lungt. Ja, tänkte spåra men vi struntar i det. Kanska senare i kväll. Ha det bra!

Av Kattis - 6 augusti 2009 10:39

I dag är det värmebölja. Men det är på sätt å vis skönt. Jag har varit ut på en lång promenad med hundarna i skogen. Höll på att svettas ihjäl. Stånk! Hundarna tyckte också det var lite tungt. Särskilt Wilma. Hon orkade inte ens bära en skogs kotte på hemvägen. I dag ska jag och Jenny göra nåt med hundarna. Kanske spåra. Men det är ju så varmt så det får bli till sena kvällen. Kanske tränar vi lite lydnad också nu när vi fått en massa "läxor" av Mia. Ska ta en sväng in till stan nu. Ha det så bra!

Av Kattis - 5 augusti 2009 18:22

Ja åtminstonde just nu! Vi har tränat lite ställanden på gräsmattan. Fick till skita bra ställanden. På låååånga avstånd. Vad bra det känns! Tyvärr i vanlig ordning gjorde jag nån gång för mycket och det blev halvdant. Sen tränade vi lite stegförflyttningar. Gick jätte bra när jag tänker ut hur det ska vara ordentligt och inte bara gör. Sen provade jag lite lägganden. Men då var Nemo trött av värmen. Man blir så ivrig när det känns så bra att man gör allt möjligt på tok för mycket på en gång! Sen undrar jag, var är min snör boll? Kan inte hitta den!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards