Alla inlägg den 5 april 2010

Av Kattis - 5 april 2010 20:12

Men vad välbehövlig den var! Nu är det bara att längta tills det blidde helg igen...........det där lät för tråkigt ändå???? Nåväl..... I går var jag till syrran. Vi tog en "sväng" på tre timmar och tjugo minuter. Måste har varit närmare 14-15 kilometer iaf. Jätte härligt. Lite blåsigt, men vi traskar på raskt och då blir man ganska snabbt varm. Wilma var jätte pigg hela vägen. Jag är lite fjönig med henne, hon är ju tio år. Får för mig att hon är trött bla bla bla..... Fjant matte! Nemo och Mio sprang som tokar. Mio han dessutom med att lubba ut på en åker efter några fina änder. Det var översvämmning på åkern, men han sprang glatt ut i det äckliga vattnet. Han passade på att snoka efter sork längs vägen med, söt-Göte!


I dag har vi firat Ronny! GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG! Vi åt middag och dessutom en massa god tårta. Inte bra för min figur, men det gör man väl av med nästa mil man går?? Vi passade på att ta en sväng med hundarna. Trots snöandet i morse var det vår fint ute. Vi gick i skogen, så härligt det är att gå på mossan och undelag av barr, istället för snö och is. Nemo har uppenbarligen lite ömma tassar idag. Kan det ha med gruset att göra tro? Då passade det ju bra att vandra till skogs istället.


Vi har avbokade stugan vi hade tänkt bo i när vi ska till Värmland. Den låg alltför långt bort, inte riktigt vad vi tänkt oss. Vi tänkte för snabbt och bokade utan att kolla ordentligt. MEN! Nu har vi hittat en annan stuga. Den ligger ganska exakt enligt våra planer. Dessutom är den hur fin som helst......åtminstonde på bild. Jag längtar tills vi åker.... Sen har vi börjat planera lite sommar semester. Kanske bär det av till Småland.....

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards