Alla inlägg den 7 april 2010

Av Kattis - 7 april 2010 20:30

Efter jobbet träffade vi Jenny & co på brukshund klubben. Vi tog en timmes promenad först. Jätte skönt. Men massor av vatten på åkrar och stigar. Nemo var skit hungrig. Han hade ju inte käkat sen igår morse pga sn krasliga mage. Tyvärr struntade han i vad jag sa vid två tillfällen och stoppade munnen full med häst skit och svalde det fortaste han kunde! Blev måttligt road av det kan jag ju säga........ Idag blev det en platsliggning med skott. Det var så länge sedan. Sen fick han sitta under en vanlig platsliggning. Han satt duktigt i tre minuter. Bra där! Gick tillbaka och belönade vid ett tillfälle. Övade på lite apporteringen, han tar den som han ska om vi "hetsar" lite på apporten... Motivation? Jaa!  Som slutkläm tänkte jag att vi skulle träna lite fjärr. Men Nemo ville bara ha snask och antagligen sved det i hans hungriga lilla flatte mage, så det blev mest bara pannkaka. Men vad gör det? Ingenting faktiskt....

det saknades lite motivation hos Diezel idag, matte var lite enformig och grå idag. Men efter en liten stund blev det bättre, mycket bättre. Diezel lessnar på att göra om-göra rätt. Han var i bättre form på slutet. Han blir störd av för mycket omkring sig, men det är bara att träna, det kommer att bli bra. Han låg jätte bra på platsliggningen-trots pip från annan hund och äcklig appellplan! Wilma var med idag också. Hon satt i bilen när det smällde, men hon blev tyvärr berörd och var skrajsen när jag kom tillbaka. hon fick leta karameller sen och då var rädslan som bortblåst.


Nu har Nemo fått lite mat efter lite "magvila". Gissa om han tyckte att Royal Canin kulorna var typ super smarriga just idag!!!! 

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards