Alla inlägg den 19 april 2010

Av Kattis - 19 april 2010 18:37

..........på bilderna iaf. Tog den i morse. Vi gick vid mitt jobb. Utsikten är jätte fin ditåt hundarna tittar. Ner mor Fyrisån, översvämmad och full med fåglar! Det blev ingen bild däråt eftersom jag tycker mina vovvar är det allra allra finaste man kan titta på  ! Tyvärr har Wilma fått något i sitt öga såg jag när vi skulle gå ut på lunchen. Hon kan inte öppna sitt öga och de är rejält svullet. For till apoteket för lite ögonbad. Fullt med pensionärer.....ja då går det ju inte fort direkt.....det gör det inte annars heller på apoteket. Gick till affären och handlade så länge. Tillbaka till apoteket. En gammal farbror var den enda personen därinne förutom kassörskan.....och jag då.  Han slutade liksom inte prata med kassörskan. Blev lite irriterad efter 15 minuter. Men samtidigt kanske han var lite ensam. Kanske hade han ingen att prata med? När det gått 20 minuter gick han. STÅNK! Man ska inte ödsla energi på att irritera sig på saker, men jag är en kärring så det är inte så jäkla lätt alla gånger!

Senfor jag hem och gjorde rent Wilmas öga så gott det gick. Spolade och spolade. Hoppas det går över av sig självt. Annars får jag rådfråga någon veterinär på jobbet. Det gör ju jäkligt ont att ha ont i ögat. Vi får se om det går över, det tror jag nog att det gör....


Jo, jag missade att berätta en sak från igår. Vi var ju till Lunsen och spårade. Jenny blev ju lite sen så jag gick ut spåren innan hon kom och sen gick hon ut Nemos spår. Under tiden stod jag lutad mot min bil i solen. Jätte härligt.... Det var bara vi där. Men sen dök det upp en taxi bil. Taxi chauffören parkerar längst upp mot skogen. Kliver ur bilen tänder en ciggarett, röker lite, sträcker på sig och traskar väg in på stigen några meter in i skogen. Vet ni vad som händer sen? Han tar ett kliv ut och drar ner brallorna.... Han sätter sig,  !!!!!!!!!!!!!!!! Antar jag! Så jäkla NÄÄÄÄSTYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!! Vissa har ju talat om för mig att jag inbillar mig när jag säger att det visst finns MÄNNISKOR som KLUBBAR i skogen   !!!!!!!


Vi rastade Diezel i närheten av misstag, berättade såklart om taxi chauffören för Jenny, han var väldigt intresserad av att traska åt det hållet där han varit..... Hade det varit Wilma vet jag inte vad som hade kunnat hända....  ..........  ....antagligen en katastrof!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Nemo's gästbok

BILDER


Ovido - Quiz & Flashcards